A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem van Matilda 4-em és baromira durva dolgokat lehet vele t5-ben csinálni, na most a t14-nek még nagyobb átütése is van picivel és t5-ben a páncélja kegyetlen.
Tehát affelől, hogy baromira bejönne a tank nincs kétségem, a probléma ott kezdődik, hogy ha összeszámolom hány tank van tervbe megtartásra(kínai nehéz vonalon 2,közepes vonalon 121, de simán elképzelhető, hogy a t7-t8-as dolgokat amint elérem tartós viszonyba kerülnek velem:D,japán vonalon 2, de a chi-to-t már most sem akarom eladni, ki tudja a chi-ri mikor fullos lesz milyen benyomást fog rámtenni, akkor a szovjet vonalon 5, de az a-43 már kivívta a tartós címet,a-44 majd kifogja és a t43 vonalon még el sem indultam és a t-43-ról látatatlanba megmondom, hogy valszeg nagy kedvenc lenne de a t-44 is simán elérheti ezt.
Akkor idén jönnek a japán nehéz tankok..francia vonalon is szeretnék előre haladni,szovjet 10-es nehezek is célok és még a német vonalon is vannak gyüjteni valóm..na és ha majd jönnek a magyar tankok is azokat muszáj lesz tartanom vagy a svédek amiknél szintén rengeteg érdekes tank lesz.)
szóval jelenelg 3 üres helyem van és ezzel a 6 hellyel lenne 9 ami nagyon sokat nyomna a latba, ugyanakkor lemaradnék egy olyan jó tankról mint a t14.
Gyakorlatilag mind a 2 lehetőséggel óriásit vesztek:D
egyébként legénység képzés nem érdekelne, amerikai ág full érdektelen számomra, már a t-29-et is eladtam, eddig azért maradt csak ilyen sokáig, hogy benne tároljam a 6 fős legénységét a barrack helyett.