World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Az AT páncélvadászok elején hol van sebezhető pont?
Az Ojjektnél meg 1200-at fizetsz 320 sebzésért (ami átlagban sokkal inkább 290-300). Adott a 7 másodperces töltés, lőj mellé egy-kettőt, és integess az anyagi csődnek.
Úgy, hogy 25k körül van a javítás, és ezer egy lőszer. Van egy 70%-os pontosság, emellé még elnyomsz egy javítót, és máris megvan a biztos recept a húszezres deficithez, még 2k sebzés mellett is.
Hogy a retekbe buksz ennyit prémium nélkül?? Goldal lövöd a bokrokat amikor nincs célpont vagy mi az isten??

😊)
Engem igazából az 50-120 érdekelt. Az 50-100-at nem szerettem, az utódját eleinte gyűlöltem, a végére megszerettem. Ezek után azt hittem az 50B gyerekjáték lesz, de ami T10-ben megy, az valami botrány. És nincs sok kedvem prém nélkül tovább kísérletezgetni vele, így is egy-két nap alatt a nyakára hágtam sokszázezer kreditnek ennek, meg a szintén kredittemető fosrakás Obj. 416-nak hála.
Azért még mindig lehet jókat játszani a sok nerf ellenére a Hellcattel <#szeret><#circling>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gondolod..? De a szemgolyójára rakd az artista buzinak... <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Ezért szenvedtétek végig az AMX50100-at, meg az 50120-at?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Jó, az 50B részemről is eladásra került. Van kanala az öreg ördögnek prém nélkül szenvedni ezzel. Majd ha csináltak valamit az artykkal, meg a játékosbázis értelmi szintjével (szóval soha), akkor visszatérek rá.
voivod32
És nem, és nem és nem lehet nyerni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xotyi
Én egy replay-t láttam ahol 4000 körüli dmg-et csinált a srác, jó mm, jó helyezkedés és rengeteg luck kellett hozzá😄

Trance&Friends nothing more..

Nyugi, én is rühellem.
Amit én csinálok vele az kb. annyi hogy keresek valami bokrot és campelek. Nincs még majrélámpa rajta, így elég nehéz azért spotolni. Plusz ha szembejön valami más scout akkor biztos halál, mert nem tudja megvédeni magát. Egy Leopard pl lazán szétszed. Ha lehet akkor persze megyek spotolni, főleg T8-ban, de az első percben mindig várok egy kicsit hogy kialakuljon a frontvonal. De még az artikat se egyszerű kiszedni vele az alig forduló toronnyal.
Szóval valami jó helyen kel TD-t játszani, a brutál cammoval azért lehet érvényesülni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem segít itt más, csak a piócás ember.
Rohadjon le a mutató ujja az összesnek!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

xotyi
Pár tippet adhatnál,mert nem egy klasszikus jármű,meg nálam napalmal van megtöltve belülről😄

Trance&Friends nothing more..

Clicker egér túlbonyolított 9.4 es verzió
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2014.11.25. 17:59:52
Gyönyörű ! Utolsó csatámban enemy szakaszban 2 M40/43 konkrétan rám vadászott .

Szívből gratulálok nemzetünk újabb debil klánjának...

Sunsetjoy
Én arra emlékszem, amikor kivették a battletier 12-est, hogy a tier8-asoknak jobban tudjanak kedvezni, ne kelljen annyit várni (vagy mi volt az oka, már nem tudom, soha nem várakoztam velük). Akkortájt ment a sírás, hogy mi a ráknak rakja fel a nyolcasokat, amikor a tier szerinti várakozókból (amit kiírt a tanktípusok száma mellett) kijönne nem egy, hanem több full 8as csata is.

Nosza, kivették ezzel együtt azt a kiírást is, hogy melyik tierben mennyien várakoznak 😄😄
(és azzal magyarázták, hogy ezt a kiírást egyfajta exploit/csalás is kihasználta...)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én hülye meg még spotolni akartam ezzel...

A kurva anyját most már a sok tetves cigányhányás artista szarcsimbóknak...

A tűzvonalban egy lövéssel elviszi a láncot motort lövészt vezetőt.. Rohadna le a keze ezeknek a turhanyaló fosfejeknek... <#boxer>

Sziasztok!
Nem tudok belépni a játékba az utolsó frissítés óta!
Nincs semmi mód feltelepítve a játékra.
Beírom a jelszót,előtérben tölt a felület frissítése meg a lógó,mögötte a végfelhasználói licensz szerződés,de ugye arra amíg nem tölt be nem tudok rá kattintani!
Hagytam,gondoltam idővel beadja de már egy órája ugyanazt nézem!
Valakinek van ötlete evvel kapcsolatban?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
ismerős, én a szeptemberi minicampaignnál mentem csatába 110el meg Pershinggel véletlenül CW setuppal, majdnem full golddal, na mondom fasza, ez drága kör lesz 😄

WoT: Nishizumi77

Nem mellesleg a kliens a következő patch után nem csak a player nevét de a rálőtt lövedék típusát sem fogja megkapni. De amúgy az utóbbi azért legális marad, ha ki tudják jelezni. 😄

Maala
- Storm states that a mod, which will identify not the shooter but only shell type will stay legal (possible), only mods that also tell you WHO shot you will be dealt with

Interesting...

- Object 907 was buffed because it was simply too weak, now it’s okay

Akkor eldőlt. Kthxbai. 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.25. 16:06:30

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Mostanában egyre többször kapom magam azon random közben, hogy CW-n gyakran használt tankokkal goldot lövök (mivel inkább randomban lőjek véletlenül arannyal, mint CW-n véletlenül nem arannyal). Aztán szólnak, hogy lol gold. Én meg megköszönöm, és váltok sima AP-ra. (Igen, kb 2/3-1/3 arányban CW-re is viszek nemgold lőszert emiatt már. 😄)

Általában csak WTF-olnak az emberek, mert nem ehhez vannak szokva. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

mert az átlag játékos ezt szokta ha golddal lövik, úgy viselkednek mintha illegális lenne használni

pointer4
De miért kéne anyázni ? 😄
Azt azért tudni kell hozzá, hogy a betöltési időt elpofáztuk valamivel aztán kezdésnél jöttünk rá hogy valami taktika is kellene 😄 Valaki benyögte hogy campeljünk a bázison, mert sok a gyors tank. Majdnem bejött, csak a rohadt fogalókör leér a domb aljáig, onnan meg nem tudtuk visszalőni a két T37-et. De azért poénnak jó volt, ilyet úgyse gyakran csinálunk 😄
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2014.11.25. 14:59:51

az AP-APCR-nek ugyanaz a becsapodasi modellje, csak a HEAT-nek kulonbozik.

az sg fórum annyira 2014

Nekem igazából mindegy, nem az a fajta vagyok aki chatben ragel, ritkán írok oda.

WG fő indoka az volt ezeknek a "milyen fajta lőszerrel lőttek meg" modoknak a betiltására az volt, hogy kiírják az illető nevét és a tankot is még akkor is ha nem is látszanak a térképen, és ez nem helyes.

Speciel amit én használok modot, az a locastan packba volt és az csak akkor írta ki , hogy mivel lőttek (a chat ablakba írta) ha le van spottolva az adott ellenség, és akkor is csak a lőszer fajtáját , sebzést, és a játékos nevét írta, ez a mod maradhatna ebben a formában, nem ad + előnyt.

pointer4
Kár volt eladni szerintem. Te is és én is mint jó játékos el kell fogadni, hogy minden játékstílus/típus nem ül mindenkinek egyből. Van amikor extrém türelem kell egy tankhoz, sőőt, van amikor a pech miatt az sem elég. Olyankor kicsit el kell rakni, és majd később elővenni 😊
Ráadásul az 50B az egyik kedvenc tankom, gyors is, pattintani is tud, pontos is messzire, tár is van, gold ammo-ja apcr.
Talán vele van egyedül 3k felett az átlag sebzésem heavy-ként.
Ez egy elég megbízhatatlan módszer. Az esetek többségében még a "lyukas" kép sem kerül rá a tankra. Szóval ha meglőttek és nincs semmi, akkor mi alapján méred le, hogy ez mi volt?

Viszont viccces, hogy a cheat modok használatát engedélyezik, de amint bebizonyosodik az egyikről, hogy a wg számára kellemetlen adatokat tesz közzé (itt pl a gold ammo elképesztő mértékű használata), akkor azonnal tiltólista, fejlesztés, hotfix követi. Szánalmas egy banda.

dögöljön meg SerB: "Igen tagadjuk. Mert ez egy ÖSSZEESKÜVÉS!!! És milyen ÖSSZEESKÜVÉS!!! lenne, ha nem lenne tagadva."

Nekem egyre jobban tetszik SerB stílusa - vagy stílustalansága - csak olyan lehetőséget nem találtam hogy csak kicsit dögöljön meg.
voivod32
BEFOGLALT az ellen!

Nem feltétlen, APCR is kisebb lyukat csinál mint a sima AP, ha pl IS meglő 122essel és nem kráter lesz a tankodon hanem a szokásosnál kisebb lyuk akkor mehet az anyázás 😄

és élveztétek, vagy nyertetek? 😊)

az sg fórum annyira 2014

a HEAT sistergős hangját és a kicsi lyukat nem szünteti meg, tehát csak az APCR-es tankok lesznek "megmentve" 😊

az sg fórum annyira 2014

Pales27
Replay van róla?

E9-el az lett volna a baj,hogy akkor meg szépen beállnak cappelni és onnan úgy hulldownoznak ki ahogy nem szégyellnek.
Szívás volt így is,de legalább nevettünk egyet magunkon :-)
A többivel egyetértek, derp gunt a szúnyogoknak!

Az hogy lehet, hogy IS7 ben ülve előttem 100 méterre egy ellenséges IS7 totál keresztben, mögötte egy csapattárs. Telibe lövöm az IS7 et és mögötte a csapattárs sérült... Agyam eldobom..

voivod32
Cheater! 😄

voivod32
Mai napom eddig: Csaták: 4 (13) (30.8%)

Hatékonyság/WN8: 368 (0) 670 (28)
Tier 3-6 között.

Nesuten

A mindennapok szépsége is lehet ilyen ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Maala
Az a vicc, hogy CW-n meg nem küldi át a kliens ezeket az adatokat, amíg a fog of war takarja az enemyt.

Tono34
Újabban azt csinálom, hogy minden tank kap 3-5 esélyt a duplára....., ha addig nincs meg akkor kihagyom. Bár 5 csata alatt akár össze is jön egy rosszabb duplára való xp.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mardel
Ehh csak most olvasom.

Nekem ez a mumus tankom.

Ha ezzel megyek csak sokadik csatára sikerül nyerni.

Mikor 1800akat sebzek akkor többnyire vereség ha kilőnek az elején 0 vagy 110-220-as sebzéssel, akkor többnyire nyerünk.

57 csatám van vele, abból 20 győzelem 37 vereség valami 35% körüli a wr...

A top csövet de még a tárast sem tudtam kifejleszteni...

Tegnap meg az IS-t nemtudtam vagy 10 csatából leszorzózni.

Kb 7-8 csatában folyamat tier 8-9-be pakolt. A csapat 90%-a siemka pl volt...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Count Adyn
Jah de ennyi erővel tilthatnák csak azt hogy ki lőtte, nem pedig azt is hogy mivel, csak ugyebár tudjuk nem ez a cél😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

E9-be mentem volna, ott több lehetőséged van manőverezni, kv2-vel újratölteni. És sokkal több jumbo kell, tegnap este már próbálgattuk.😊 kv2,t34-85-122, 3 jumbo.😊 Nah ott már a cromwellek konkrétan menekültek, amint megjelentünk😊
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.11.25. 06:56:31