World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az AT páncélvadászok elején hol van sebezhető pont?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Trance&Friends nothing more..
Amit én csinálok vele az kb. annyi hogy keresek valami bokrot és campelek. Nincs még majrélámpa rajta, így elég nehéz azért spotolni. Plusz ha szembejön valami más scout akkor biztos halál, mert nem tudja megvédeni magát. Egy Leopard pl lazán szétszed. Ha lehet akkor persze megyek spotolni, főleg T8-ban, de az első percben mindig várok egy kicsit hogy kialakuljon a frontvonal. De még az artikat se egyszerű kiszedni vele az alig forduló toronnyal.
Szóval valami jó helyen kel TD-t játszani, a brutál cammoval azért lehet érvényesülni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Trance&Friends nothing more..

Nosza, kivették ezzel együtt azt a kiírást is, hogy melyik tierben mennyien várakoznak 😄😄
(és azzal magyarázták, hogy ezt a kiírást egyfajta exploit/csalás is kihasználta...)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A tűzvonalban egy lövéssel elviszi a láncot motort lövészt vezetőt.. Rohadna le a keze ezeknek a turhanyaló fosfejeknek... <#boxer>#boxer>
Nem tudok belépni a játékba az utolsó frissítés óta!
Nincs semmi mód feltelepítve a játékra.
Beírom a jelszót,előtérben tölt a felület frissítése meg a lógó,mögötte a végfelhasználói licensz szerződés,de ugye arra amíg nem tölt be nem tudok rá kattintani!
Hagytam,gondoltam idővel beadja de már egy órája ugyanazt nézem!
Valakinek van ötlete evvel kapcsolatban?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
WoT: Nishizumi77
Interesting...
- Object 907 was buffed because it was simply too weak, now it’s okay
Akkor eldőlt. Kthxbai. 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.25. 16:06:30
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Általában csak WTF-olnak az emberek, mert nem ehhez vannak szokva. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2014.11.25. 14:59:51
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
az sg fórum annyira 2014
WG fő indoka az volt ezeknek a "milyen fajta lőszerrel lőttek meg" modoknak a betiltására az volt, hogy kiírják az illető nevét és a tankot is még akkor is ha nem is látszanak a térképen, és ez nem helyes.
Speciel amit én használok modot, az a locastan packba volt és az csak akkor írta ki , hogy mivel lőttek (a chat ablakba írta) ha le van spottolva az adott ellenség, és akkor is csak a lőszer fajtáját , sebzést, és a játékos nevét írta, ez a mod maradhatna ebben a formában, nem ad + előnyt.
Ráadásul az 50B az egyik kedvenc tankom, gyors is, pattintani is tud, pontos is messzire, tár is van, gold ammo-ja apcr.
Talán vele van egyedül 3k felett az átlag sebzésem heavy-ként.
Viszont viccces, hogy a cheat modok használatát engedélyezik, de amint bebizonyosodik az egyikről, hogy a wg számára kellemetlen adatokat tesz közzé (itt pl a gold ammo elképesztő mértékű használata), akkor azonnal tiltólista, fejlesztés, hotfix követi. Szánalmas egy banda.
Nekem egyre jobban tetszik SerB stílusa - vagy stílustalansága - csak olyan lehetőséget nem találtam hogy csak kicsit dögöljön meg.

és élveztétek, vagy nyertetek? 😊)
az sg fórum annyira 2014
az sg fórum annyira 2014
Szívás volt így is,de legalább nevettünk egyet magunkon :-)
A többivel egyetértek, derp gunt a szúnyogoknak!
Hatékonyság/WN8: 368 (0) 670 (28)
Tier 3-6 között.
A mindennapok szépsége is lehet ilyen ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nekem ez a mumus tankom.
Ha ezzel megyek csak sokadik csatára sikerül nyerni.
Mikor 1800akat sebzek akkor többnyire vereség ha kilőnek az elején 0 vagy 110-220-as sebzéssel, akkor többnyire nyerünk.
57 csatám van vele, abból 20 győzelem 37 vereség valami 35% körüli a wr...
A top csövet de még a tárast sem tudtam kifejleszteni...
Tegnap meg az IS-t nemtudtam vagy 10 csatából leszorzózni.
Kb 7-8 csatában folyamat tier 8-9-be pakolt. A csapat 90%-a siemka pl volt...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.11.25. 06:56:31