banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én abból indulnék ki, hogy melyik tier10 tank érdekel a legjobban. A t57heavy feltétlenül beszerzendő tank, szerintem. Sokan nem szeretik, van is gyengesége elég, de ez akkor is egy fun tank. Teszten tudtam vele menni eleget, kell. A t54e1 nekem tetszik, bár gyakrabban kell aranyhoz nyúlni, mint szeretném. Mint minden táras tankkal a hp gazdálkodás a lényeg vele, kiszámolod, hogy rárontasz az ellenfélre, kapsz x hp veszteséget, cserébe te 2-3-4... x sebzést fogsz kiosztani neki. Szakaszban nagyon durva, mikor töltés közben a társad fedez, illetve ha előretörsz, akkor besegít. Szakaszban nagyon durván le lehet vele hozni a csatákat, egyedül már nehezebb, mert a suttyók nem fognak segíteni semmit, ha előre mész vele, de óvatos duhaj módon egyedül is lehet vele érvényesülni. A francia kilencesek jobbak szerintem, de összeségében jónak tartom a t54e1-t, csak ez a bitang hosszú grind ne lenne, csak a t57h maga 250e xp meg a modulok.

Az obj430ii ugye inkább TD, nulla ágyúsüllyedés mellett, nem forog teljesen körbe a torony, sok problémát okoznak így együtt. A tank maga vállalható azért, jó RoF, jó ágyú (a 201 penes snipernek is jó, skillekkel, modullal meglepően pontos), bár kicsi pen, de szükség esetén ott a jolly joker arany lőszer, ami mindent (be)üt.

A wz nem ismerem nagyon, teszten mentem párat vele és igen, a nulla ágyú süllyedés azt jelenti, hogy iszonyat módon ismerni kell a pályát, honnan milyen módon kell ferdén beállni a dombra, hogy egyáltalán lőni tudjak vele, de sokszor az van, hogy éppen hogy az ellenfél szélét tudom lőni, célozni, helyezni már nem lehet vele a lövést, bár az RNG besegíthet. Ez is egy vállalható tank, jó elefántölő puskával, de szintén fájdalmas a grind, ha nem fejlesztetted ki előtte a 113-t és a light meg med vonalat, vagy szabad xp temető.

Szerintem nézd meg a tier10 tankokat, amelyik jobban érdekel, menj arra, mert egyik tank sem emelkedik a többi fölé ebből a háromból. Én a T57h-t ki nem hagynám, túl jó és érdekes tank, ezért ebből a háromból a t54e1-t választanám.

Ha esetleg el akarod kerülni a bitang hosszú grindeket és minél hamarabb tier10 med kell, akkor meg obj430ii.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.09. 13:26:47