418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #352085 En a chinu akcio ota megint nem jatszom. megnezek egy filmet, olvasok, tanulok, nem idegeskedem. a ujabb hetvegi akcion is csak rohogok. komolyan azert fog valaki 20-40-60 neccset vegigszenvedni h kapjon egy 200ks optikat?
monjuk nekem annyiban egyszeru, h gyakorlatilag tizesek hianyoznak csak. azt meg mar tudom ennyik sem er 200-300k xp grindelest :)
majd ha lesz egy ujabb ertelmes akcio, kicsit potyogok ujra, amig megint ra nem jovok mennyi mergelodes van evvel.
jah es im-et is egyszerusitenek majd 9.8ban. kivarom:)
es kivancsian varom az aw-t.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.21. 20:26:55 -
darkwraith #352084 Szerencsére már kevésbé húz fel régebben, mert amint felidegesít, azonnal kilépek aznapra. De sajnos ehhez kellett vagy 2 év. :d
Tegnapelőtt pl artynapot tartottam. Kb 10 csatát mentem, abból 5x egylövésezett egy arty, 5-ből meg azt hiszem 3 piroska volt.
Emlékszem, mikor még bármi áron le akartam szorzózni a tankokat, egy rossz nap esetén szétvertem volna a gépemet a nap végére. :D -
vasasgabri #352083 Hát igen hasonló csatáim voltak nekem is. Objekt 268 15 találat 2200 sebzés,8-as tankot oldalról telibe lőttem 20 méterről és csak lelánctalpalta. Volt egy 150 méteres lövésem E100-ra hátulról ami nem ment el a célig, mintha leesett volna a sebessége. T25/2 nulla sebzés állandó mellé lövés pattanás,ráadásul végig életben maradtam. Tigris2-is 3 szor pattant rólam. Itt mindenki kommentelt keményen. Egyedül az E25 ami jól ment 1200-2400 sebzés. -
Angelus1991ster #352082 Ellen tudunk állni szerinted a játéknak?Még a legnagyobb gyűlölet ellenére is visszacsábít.
Régebben értelmetlenül a játékot szidtam, amikor a szargaming a szemét. -
Oddball29 #352081 Nincs WoT, nincs sírás. -
madmanic #352080 utolsó 5 csatám: kiléptem kiléptem megfulladtam megfulladtam megfulladtam mind 10- 0 1 3 1 2 állásnál.
Ezért nem játszunk már naponta, ezért nincs sírás.. De lehet gamelni agyatlan ötéves retardáltakkal,, Már akinek van kedve..
Az utolsóban 9!!!!!!!!!!!!!!!! fasszopó nullázott... KILENC!!!
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.04.21. 19:21:20 -
András77 #352079 Lekopogom, de soha nem lőtt meg ott arty, szerintem takar az épület a hátam mögött. Majd egyszer ha úgy vagyok artyval csatában, hogy nem kritikus a helyzet, megnézem, hogyan lehet rálátni, de ha be is lehet lőni, akkor is csak nagyon szűk sávban. Amúgy is általában a jobb oldalt elvesztik a támadók és ha mégis odament az arty, akkor nem győz pucolni onnan. Van annak általában elég baja, nemhogy pontosan beálljon arra a pontra, ahonnan rálát és legyen ideje becélozni. Persze figyelem az arty pozícióját, de sokat nem tudok akkor sem csinálni, ha mögöttem áll, maximum bízni az arty RNG-ben. Szerintem amúgy is nagyon nehéz oda belőni, ráadásul az artyk nem szeretnek jobbra menni, mert az az oldal elég könnyen bedőlhet, minimális az arty veszély ennél a háznál. Egy dologra kell figyelni, a tank alját belőhetik, úgyhogy óvatosan a siemka féle kimegyek merőlesen megoldással, mert meglövik az elejét meg a lánc is oda. Akkor már inkább srégen kell kitolni az orrát, ha a lánc oda is, még mindig pattinthat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.21. 19:04:01 -
Tarathiel2 #352078 K8-ba csak normál csatában megyünk mert támadásnál az az oldal 99% bukó, bár persze a folyómederből lövöldözők is eltalálhatják. -
#352077 Tényleg jó hely, de nem félsz hogy k8 ból kicsap egy arty hogy csak zörögsz első spotra?:D -
Kronos79 #352076 Tegnap pont a Pershing láncával fogtam egy ilyen löketet. Na ott őszinte volt a mosolyom. :) -
Tarathiel2 #352075 "Each tier has a mission where you have to earn a certain amount of XP" Gyűjteni is kell rendesen, nem elég csak kihúzni. Arra sem esküdnék meg hogy mi is megkapjuk ezt, nem csak a ruszkik...
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.21. 18:08:35 -
R3nton #352074 küldetések
Na akinek most van elég free xp-je az megnyerheti a type59et, de nagyon gyorsnak kell lenni szerintem. -
András77 #352073 Ezt a ripléjt azért tenném fel, mert egy követhető taktika gyakorlatilag bármilyen tankkal, de leginkább páncélozottal működik Erlenberg védekezés módban. Balra elmenni tipikusan öngyilkosság, jobbra még esetleg meg lehet próbálni gyorsabb tankokkal felfutni a szélen a dombra a bokorhoz (gun dep nem árt). Egy jól beásott tank a háznál viszont szépen megfogja a támadást, már több ászt behúztam itt, mindenféle tankkal. Mondjuk néha bátrabb az ellenfél és nem torpannak meg, pontosabban attól is függ, hogy mekkora lámák a sarokban a "mesterlövészeink". A csata elején lehet aprítani a középen osonókat meg a baloldali támadókat.
replay -
Pares #352072 #352068 #352069
A nagy alfán és átütésen kívül más pozitívuma nincs is. Igen, a páncél valahol nagyon kemény, de óriási weakspotok vannak rajta, az lfp-t a méretek miatt nehéz elrejteni, az ágyúkitéríthetőség is gyenge, lomha, tökéletes célpont az artyknak, amint bekerülik, game over. Ja, és azt a csodálatos jelenséget még nem is említettem, amikor 299 átütés mellett a 17 centis lövedéket elnyeli a lánctalp, sebzés nélkül. Bocs, de aki ezt a rettentő körülményes monstrumot OP-nak nevezi, azon csak röhögni tudok... -
EmR3 #352071 Most működött, és remélem ezen túl is jó lesz. -
Tarathiel2 #352070 Nem nagy veszteség, lévén mostanában a csapat csatákra van ráizgulva a WG, olyat meg életemben nem mentem és nem is hiányzik. -
lammaer #352069 Sztem a frontja is az. Nagyon nem kedvelek a német TierX-ekkel városi harcba keveredni. (E100, JPZe100, Maus), ahol nem lehet őket jól megkerülni. (nem vagyok goldhasználó) -
#352068 Nem OP csak az alfája, de az FV szarokkal együtt ki kellene venni a játékból az biztos. -
Pares #352067 Na ne nevettess... JagdE100 OP tank, látszik hogy sose játszottál vele. -
Angelus1991ster #352066 Aki a sérülési arányt, megsemmisítési arányt és megsemmisített ellenséges járművek arányt nem képes 20 ezer csata alatt 0,3 fölé vinni/tornászni ,azt nem tekintem embernek, hanem valami emberállatnak. Akin épp kísérleteket végeznek, hogy kiderítsék, hogy mégis miért van még életben.
Vérvörös hétvége ( WGEU 4.évforduló ) óta ezek a beltenyészetesek megszaporodtak. -
#352065 T28 platoonos TD küldikhez keresek még 1 embert... (T10) -
lammaer #352064 Nem vagy egyedül. az IS8 sztem egy túlméretes medium tank. Elég mozgékony és viszonylag jó ágyú, de gyakorlatilag páncélozatlan. Sztem még az IS3 mindent elnyelő varázspáncélja sincs meg oldalt.
Én sem tartottam meg, grindeltem egy jót azt kuka. -
lammaer #352063 Höhö, akkor rutinosan bukod a jó kis rewardokat. Ügyes vagy :) -
#352062 Hurrá! -.- Újra lehet elbaszni 1 napot a modokkal... -
mordawn #352061 A worldoftanks.ru-n már kint az infó, hogy az orosz szerverre holnap jön a 9.7 -
Angelus1991ster #352060 Csapat csatában rengeteg (nem tudok rá magyar káromkodást) játékos van, xvm szó szerint vérzik. Egy kínszenvedés néha.
Annyira nem tudnak játszani, hogy valószínűleg nem is emberek, hanem csimpánzok játszanak a játékkal. Ha eltalálnak valamit kapnak jutalomfalatkát.
Példának: rivaseloy
Megéri ott T6-7-8-asokat húzni, de ha vesztesz akkor kreditben minimum 10-20 ezret buksz. Ha nyersz akkor 1000-1500xp és 10-20 ezer kredit a bevét.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.21. 14:39:33 -
András77 #352059 Basszus, igaz. Ez EGLD kéne nekem leginkább, de hogy nem fogok 40 (vagy 60? 20+40) csapat csatát menni miatta, az is hótziher. -
mordawn #352058 Rossz hírem van, oda van írva :(
A legelsőt, a "Let's Do This"-t (nyerj csapat csatában) kell 20/40/60-szor teljesíteni a modulokért. -
András77 #352057 Azt hiszem ezt hívják "carry"-nek, amit a t34-85-el összehoztunk, aki egy unikum játékos, de most nekem is kijött a lépés. Azért valahol kicsit szánalmas, hogy ilyen teljesítménnyel lehet csak nyerni a rengeteg semmire kellő miatt (10 játékosnak volt 0-1 sebző lövése, frankó csapat volt), de mindegy is. Ilyen helyzetekben nem is kérdés, hogy átadja az ember az utolsó frag-et, hadd legyen meg neki a top gun medál.
Egy ideje gondolkodom azon, ha valamikor egyszer oda jutok, akkor melyik TD-vel tudom majd a saját hp 5x lesebezni. Azt hiszem megtaláltam az egyik alkalmas versenyzőt a célra, a su100 személyében, ez a csata is közel volt és ugye a troll ágyú még nincs rajta, azzal szerintem még többet lehet sebezni. Megtartom a su-t az im küldetésekre. Az obj260-nak egyébként mi a tier korlátozása? Tier6-al meg lehet csinálni vagy csak tier7-el?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.21. 14:19:38 -
#352056 Én is most tervezem majd megvenni az IS-8-at. Amúgy amiket leírtál róla tapasztalatokat, én hasonlót a WZ-111-nél éreztem sokszor. Amikor a felső lemezét is belövik lazán akkor azért ki szoktam kelni magamból. :) -
András77 #352055 Nézitek a hétvégi akciókat? Lehet grindelni több modult (optika, stabilizátor stb.) bár elég sok játék kell hozzá. Illetve x3 legénységi szorzó meg a fene tudja még milyen leárazások.
Ami viszont dühítő, ha jól nézem kell csapat csatát menni ahhoz, hogy a többi küldetést fel lehessen oldani. Azt csak remélem, hogy modulokért nem csapatban kell menni, de nincs odaírva, bár az bármit jelenthet. Nem vagyok nagy híve a csapat csatának, de ha tényleg csak 1 csata modulonként (lehet, hogy mind 3-hoz külön kell vagy csak az egyik modul választható ki a 3-ból, majd kiderül), akkor majd keresek egy csapatot a listában, de mi a francnak erőlteti ezt a wg?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.21. 13:53:26 -
#352054 Megvan már egy ideje, tetszett is, meg minden, de nagyon kiszámíthatatlan. Vagy, lehet, hogy azért érzem így, mert hajtom az IS-7-et, és besokalltam vele. -
madmanic #352053 Az is7 ért megéri a grind -
madmanic #352052 csak az is3 után tűnik úgy -
#352051 Kezdem egyre inkább úgy érezni, hogy az IS-8-at nem fogom megtartani. Olyan érzés, mintha egy papírmakettben ülnék. Minden áthugyozza, és ezt mindenki tudja is! -
#352050 A cookie-kat töröld a böngészési előzményekből, úgy ment csak nekem. -
#352049 Persze! Egyenesen tökéletes!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
madmanic #352048 Lassan mindenki abbahagyja mert játszhatatlan. -
R3nton #352047 ja azt mondanom se kell, hogy előttem a hulldowban álló t110e3-t szedte ki gond nélkül. Minek a játékba páncél, nesze neked 450mm átütés. Nevetséges az a tank. -
Tarathiel2 #352046 Én már rutinosan kihagytam az event hétvégét, ahol előbújik a sok piroska a diliházból. Úgyis van rá egy hónap, hogy aktiváljam az IS-6-ot meg a prém napot, inkább valami semlegesebb napon használom el. No meg itt a GTA5 is, én azt tolom inkább.