A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #351068 Hát, nekem van WZ120-am és T54E1-m is, de egyiket sem szeretem.
A WZ az olyan semmilyen tank, sztem minden tekintetben alulmúlja a T-54et (az orosz 9-es med), gun depressionja gyakorlatilag nincs tehát szinte csak sík terepen használható rendesen. Hiányolom róla a medre jellemző agilitást, emiatt - akárcsak a T8-as elődje - ez is inkább egy összenyomott heavyre hasonlít. Az ágyúja sem med ágyú.
T54E1-el szintén hasonló problémáim vannak: abszolút nem mozgékony, tehát klasszikus med gameplayra nem alkalmas, fontos pontokat gyorsan elfoglalni em lehet vele. A top ágyújába csak 4 lövedék fér, ami gyakran nem elegendő a veled szembenálló célpont elpusztítására, csak ha a randomisten nagyon veled van. Ezért inkább csak kivégzőtank, a jól lesebzett célpontokat lehet vele vegzálni, de áttörésre nem alkalmas. EGy időben nagyon úgy voltam vele hogy golddal kellett etetnem hogy T9hez méltó sebzést adjak le vele (hiszen nincs agilitása hogy flankolj, szemből meg T9-t10ben már nagyon kevés a 4 darab 210es penű skuló), utóbbi időben már azért kezdek visszaszokni vele APra. Önállóan abszolút használhatatlan tank, csak és kizárólag szigorúan együtt mozogva a többiekkel használható.
Objectem nincs, de a fenteiek alapján azt választanám :) . Kivéve ha nem izgat jobban vmelyik T10es azokból amik a felsorolt T9ek után jönnek.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.09. 13:06:06