A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #351063 Az alienware ad most invite kódot, amin a pzs35 van. Van még sok kódjuk. Gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de mivel úgyis csak lazulni használnám, ezért lehet, hogy az invite kód is jó lesz nekem, csinálok egy új accot ezzel a tankkal. Mondjuk jobb lenne a fő accomon lenne ez a tank, de ha 500 vagy 1000 aranyat így meg tudok spórolni, akkor nekem megéri ilyen megoldásban is. A bónusz kódról sajnos lecsúsztam, de lesz jövő héten újra.
Alienware
Még egy kérdés, lehet számítógépet is nyerni, de meg kell válaszolni 5 kérdést, nem nagyon vágom a válaszokat, valaki tud ebben segíteni?
kérdések
Answer these World of Tanks Global Grand Finals Scavenger Hunt questions
and you can win an upgraded Alienware Area-51!
1. Which team was the first one to use TOGII in WGL Season 5?
2. What is the name of the player who was wearing a famous pink hat during the S5 offline finals?
3. Which RUlette player destroyed the most tanks during Season 5 (Regular Season)?
4. WGLNA champions Elevate began as Burn All Empires. Their first accomplishment was finishing second in which season?
5. What tank in World of Tanks is the best representation of Alienware and why?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.09. 10:45:01