banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Értem én. Nem azt cáfolom, hogy adott esetben könnyebben lehet játszani egy artyval, mint mondjuk egy lightal. Nekem azzal van "bajom", hogy többen kategórikusan kijelentik azt, hogy artyzni könnyű, gyerekjáték, hovatovább csak 30 mp-enként kell megnyomni a gombot a biztos sebzéshez. Könnyebb, mert a csapat nem nem hárít rád minden terhet, nem szidnak meccs közben, hogy mit csinálsz, hova mész, miért nem spotolsz, miért nem védett azt, vagy azt ez oldalt, stb.

A klasszikus pro és kontra:

A játék legnagyobb szórásképpel rendelkező lövegei - Splash sebzés
    Hosszú töltési idő - Nincsen lepattanó, találat esetén mindíg sebez (HE lőszerre értve)
    Hosszú célzási idő - kiemelkedő esély 1 hitre, és modulsebzésre (He lőszerre értve)
    Erős csapatra utaltság - műholdnézet
    Kevés hp, és 0 páncél - kiemelkedő álcaérték, hosszú játékidő

Szerintem ezek alapvetések.

Sokat artyztam/artyzok, bár mostanában kevesebbet. (Megfertőzött a Buldog, és a T54. Még a végén medes leszek). Szóval nem könnyű kiemelkedőt nyújtani vele.

Legtöbbünkbe mindíg az ég bele, hogy egyhitelt 50 km/h-ól egy arty. Persze benne van. De lehet, hogy az az arty többet nem is sebezz azon a meccsen. Volt egy mákos lövése, és ennyi.

Egy ilyen menetközbeni egy hites találat jó ha 100 lövésre egy jut. Nagyon nehéz kiszámolni az elé lövést. 1000 métert kb 4 mp alatt tesz meg egy lövedék. Azt megbecsülni, hogy egy 50 km/h-val robogó tank 4 mp alatt hol lesz, na ahhoz szerencse kell, és az ellen részéről egy egyenes vonalú, állandó sebességű mozgás.

Sohasem lövök olyan tankra, mely izeg mozog töltés közben, és csak célozni áll meg. Nem lehet. 4 mp alatt befejezi a célzást, tüzel, és átmozog. Ezt nem lehet lekövetni.

Szóval igenis érzék kell ahhoz, hogy jó, a csapat győzelmét elősegítő tüzeréké váljunk. Én olyan 2000 sebzést tudok produkálni tier 10-ben az artyjaimmal. Azaz, egy 10-es tankot sem tudok kivenni a játékból.