A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #350600 Arra akar rávilágítani a kolléga (amit már mellesleg jópáran leírtunk előtte), hogy nem te szabod meg másoknak, nekik mi szórakoztató és mire költsék a pénzüket. Sőt senki más sem, csakis saját maguk.
" kocsikaznak ejszakankent zenet hallgatva egy ugy egetik a lovejukat a 4 utemuvel" - van ilyen humanoid fajta?"
Én is ismerek olyat (teljesen normális ember), aki régebben naponta órákig céltalanul motorozgatott a városban csak azért, mert éppen ahhoz volt kedve, azt élvezte, az szórakoztatta. Sokáig én sem értettem, hogy ez miért jó, sőt most sem értem! :) De ez azért van, mert nem vagyunk egyformák (vagy esetleg mert sosem próbáltam?!). Más körülmények között nőttünk fel, máshogyan gondolkodunk és ezekből eredendően más az értékrendünk is. Attól, hogy valaki nem úgy gondolkodik, mint te (vagy én), esetleg más az értékrendje, még nem kell hülyének nézni, sem lekezelően bánni vele. Amíg számodra vagy mások számára nem okoz kárt vele, addig minden joga megvan hozzá, hogy azt csinálja, ami neki tetszik (akkor is ha az neked baromságnak tűnik). Nőj fel...