banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Teljesen jó érték arányos ez az akció, a pz ii j, bár nem győzőtt meg, hogy nagyon op lenne tényleg, de speciális helyzetben (ha top tier és kevés tier 3 van) nagyot tud biztosan alkotni, tehát lehet fun faktora, érdekelne is, de nem ennyiért. Ilyen értelemben semmi gond nincs vele, csak sz.r dolog szembesülni azzal, hogy mennyire simán kiadnak 100 ájrót és milyen sokan, amire én pl gondolni sem gondolhatok, pedig nem tartom csórónak magamat, mondjuk gazdagnak sem.

Toweliee: ok fogadjunk bármibe, hogy nem tudsz nekem olyan képet mutatni, amikor a várakozó artyk száma a legmagasabb. Innentől én nettó hazugságnak mondom, amit a wg odaírt, vagy valamilyen nyakatekert igazságferdítésnek.

Ja és ha nagy nehezen előkapar valaki egy ilyen képet, az még mindig ugye semmi, mert a WG állítása szerint a legnépszerűbb típus, tehát folyamatosan ebből kéne a legtöbbnek várakoznia, vagy hogyan érted a népszerűséget? Állítólag a legnépszerűbb, de nem ezzel játszanak a legtöbben, de a WG azt mondja, hogy ez a legnépszerűbb, mert csak.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.01. 18:09:30