banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    100 ájró kiadástól ott is a szívéhez kaphat pár ember, azért ez már nem a borravaló kategória, pontosabban nem egy átlag embernek. Az ő pénzük, nekem csak az a döbbenet, hogy mennyien vettek. Volt 3 egymást követő csatám a t-46-al, ahol pz ii j-ből 1-3 volt összesen a két csapatban, egyiszer szakaszban jöttek. Egy 100 ájrós méregdrága tankhoz képest sok van belőle szerintem, de legyen jó a WG-nek, ha ilyen sokan meg bírják venni.

Toweliee: a WG pontosan tudja, hogy mennyire és milyen módon utálják az artykat a többség, ehhez képest minden lehetőséget megragad, hogy hergelje a zembereket. Erre gondoltam, az meg hogy te esetleg artybu.i vagy legyen a személyes problémád, nem tudok rá mit mondani. Eleve szerintem hazugság ez az egész, elég csak ránézni a csata kezdete előtt, hogy mennyi tank várakozik osztályonként, arty soha nem volt a legtöbb, szóval valaki hazudik, kérdés miért, csak azért, hogy megint kicsit bosszantsák a zembereket, mást értelmét én ennek nem látom.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.01. 17:09:13