A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #350449 Saját tapasztalat (nem szent írás azért, mert a gyártók se hülyék, de ők inkább pénzügyi oldalról is nézik a dolgokat), vmi fasza fekete, matt egérpadot vételezz, steelseries, roccat, razer és egyéb gyártók is kijönnek jó egérpadokkal.
A gond az ha vmi csillivilli, színes felületű egérpadot veszel, hogy egyes egerek lézerei "megcsúszhatnak" rajta, a nem megfelelő felület ugye eltéríti, csökkenti a lézer hatékonyságát, így lehet akármilyen szuper egered, az nem fog a megfelelő módon dolgozni.
A mai modernebb egereket, mind-mind normális egérpaddal tervezték (nem hülye dolog, ha veszel egeret, vegyél egérpadot is hozzá = more money), de van benne logika is azért, mert ezeket az egereket kifejezetten ezekre az egérpadokra készítik. Ahogy lammaer is írta, a razerja imádja a normálisabb, "trendi" egérpadokat, amúgy 3-5k-ért lehet venni normális egérpadot manapság, ami egyáltalán nem pénz főleg 1 naga-hoz viszonyítva :)
Természetesen fenntartásokkal kezeld a kommentem, érdeklődj utána ennek fórumokon, de Pixel-ben pl. egész jó arcok vannak, ott ki is tudod próbálni az adott egereket, egérpadokat és egyéb más dolgokat akár pár órán keresztül is. (nem nem akart ez reklám lenni, inkább csak infó, én pl. csak 1 egérpadot vettem még onnan).