World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Más: Valaki valami jótanács a JT-hez? Lassan egy éve kihúztam már belőle a tízest, de még mindig nem tudom hogy kéne játszani vele. Egy dolog hogy imádnivaló az ágyúja, de folyamatosan 20 T10 mellett szüttyögve sosem élek 2-3 percnél tovább. Hátul kempelni nem szeretek, és már a pályák sem támogatják, ha meg előre megyek pillanatok alatt fasírtot csinálnak belőlem. Hulldownozni meg egyáltalán nem mindenhol lehet, és az artykat az se hatja meg.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
.
.
.
<#idiota>#idiota>
WoT: Nishizumi77
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
(Ami tegyük hozzá, hogy az én casual gamer stílusom szerint sem egy nagy cucc lehozni)
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.11.15. 15:27:46
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.15. 14:48:28
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.15. 14:15:42
Nem azt mondom, hogy átlövök a sziklán, hanem ellövök mellette, úgy hogy sniper mód szerint ki sem kellene látnom. És imsét: Azért említettem azt a régi bugot, hogy érzékeltessem a különbséget egy kliens oldali effekt és a háttérben számított értékek között és azt hogy a 2 dolog nem feltétlenül jár kéz a kézben. Átmenő lövések nem érdekelnek, azok szinte biztos hálózati problémát jeleznek. De mindegy hagyjuk...
Sőt volt olyan időszak amikor a Szenny Riveren a homokdűnék között keresztbehúzott csikokat a játék. Nyilván nem lőtte át a dűnét senki.
És ezt amit produkáltál sziklák/hegyoldalak mellett is meg lehet csinálni. Az meg kliens/szerver oldaltól függetlenül nem rombolható...
Egyébként hadd oszlassam el ezt az újabb tévhitet, mielőtt sokan elhiszik, és továbbadják.. Nem mozdul el a lövés kiindulópontja, akkor azt látnád, hogy a tank felett egy méterrel a levegőből indulnak a skulók. Viszont minden lövedék (különböző) ívben repül, csak a WT-vel ellentétben itt nem neked kell megbecsülnöd, hogy hova fog érkezni a célkereszthez képest a lövés, hanem már előre be van kalkulálva, így a célkereszt a várható becsapódási helyet mutatja, a gravitáció okozta lövedékesést is figyelembe véve. Ezáltal mivel belső nézetből konkrétan a torony közepén van a "kamera", ahonnan a lövedék is indul, míg kívülről a tank felett egy-két méterrel, utóbbi nézetben könnyebben ki tudod használni a lövedék esési ívét, eltalálva olyasmit is, amit belső nézetből nem tudnál.
Az első accomnál amit már eladtam nekem is az volt az elsődleges szempont hogy benne legyek az elitben! Mentem vele 14ezer csatát és szinte csak az számított hogy mindig lila legyek. Elvesztettem azt az érzést hogy mi is a játék öröme! Volt olyan nap amikor csak 50%-os winrate-em volt és az teljesen elszarta az egész napomat! Aztán kimentem külföldre és eladtam az accot. Nem olyan régen kezdtem egy újat és már nem használok xvm-et sem mert abszolút nem érdekel a statisztika! Nem hagyom hogy megrontsa a játékomat! Mára már szánalmasnak gondolom a régi gondolkodásomat! Most jáccogatok ahogy akarok és élvezem a játékot! Erről szól a játék nem pedig színekről!
( Azért az ilyen videón látott debilek ma is felhúznak még, de már nem érdekel! Hamar túlesek rajta és elfelejtem a következő csatára!) <#smile>#smile>
De nyilván az a fontos, hogy az artik még pontosabbak legyenek, a lightok és medek mégpattogósabb páncélt és mégjobb ágyút kapjanak, új táras tankok, meg revolvertáras fv td pihenjenek minden bokorban stb...
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Egyébként tényleg feltűnő, hogy tul képpen mostanában alig találkozni 20k csata feletti játékosokkal. Ennyi idő alatt mindenki belátta, hogy tök mindegy milyen tankkal mész, vagy milyen a játéktudásod, mert egy csatát csak az dönt el hogy mennyi majommal játszol együtt, nem pedig a te játéktudásod.
Utoljára szerkesztette: técsé2, 2014.11.15. 12:43:14
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A játék hülyeségeit órákig lehetne sorolni, de a pozitívum az kimerül abban, hogy ha van kb 10-30 perced játszani akkor ebben mehetsz néhány kört míg más értelmesebb játékokhoz azért kell a min 1-2 óra...
Saor Alba
szegény WG 😊
It says: “We want you back!” and offer individual missions to the returning player as such (no time limit for the tasks):
- for simple return and playing one battle: 7 days premium account
- play 15 battles: 10 gold repair kits, 500 gold, 500k credits
- win 10 battles: 10 gold medkits, 500 gold, 500k credits
- gain 25k XP: 10 gold extinguishers, 500 gold, 500k credits
Plus a Dicker Max for free for simply logging in. Now that’s nice of Wargaming, isn’t it…
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun