418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kryon
    RamII-t nem próbáltam. Sajnos limites prémek hibája, hogy általában gyenge ágyú van rajtuk. 112 is azzal van megverve, gyenge is, pontatlan is, de legalább lassan is tölt...

Végül IS-6 és 112 közül mégis az utóbbit választottam, mentem velük néhány kört teszten és valahogy a 112 átlőhetetlen elejének és tornyának gyakrabban vettem hasznát mint az IS-6 oldalának, továbbá teszten megtetszett a 110-es kínai ágon, ki fogom fejleszteni és pont jó lesz hozzá legénységet húzni. IS-6 elég speciális helyzetekben volt jó (de ott nagyon), 112 erősségeit általánosabban tudtam használni. Pl a kemény eleje miatt van idő vele célozni bármilyen pályán, általában teljes nyugalommal belenézhetek 1-2 lövésbe úgyis pattan (magamfajta nabnak ez hatalmas előny). A csata alakulásához is jól lehet alkalmazkodni, mert gyorsan mozog. Legidegesítőbb hibája, hogy egy mozgó üzemanyagtartály az egész. Ami átlő, az általában gyújt is. Ha pedig már le van sérülve a tartály, akkor egymás után többször is. Aki a gyújtogatós küldetést csinálja javaslom neki, hogy keresse a 112-est, garantáltan meglesz neki. Továbbá a goldja szinte használhatatlan, ezért a keményebb célpontokat érdemesebb inkább elkerülni, vagy oldalba támadni alap lőszerrel. A gold csak pazarlás bele.
  • MrSnail
    Köszi, pont azért kérdeztem, mert ugye yt-on csak az ilyen nagyon epic csaták vannak fent és pont tegnap láttam, ahogy a csapattárs t49 egy 140 hps 1390-et 3m-ről nem trafált el! Arra meg nem kell, hogy 100/1 csatában nagyon adja a többiben meg szenvedjek, de lehet megveszem ha már akciós, aztán majd lesz vele valami a garázsban elfér a többi ilyen "majd 1x elkezdem azt is" tankok mellett...
  • Marfy
    A "sniper tank" rész jól hangzik :).
    Jobban szeretek hátul maradni, mint az első sorban golyófogónak lenni.
  • R3nton
    Higgyétek el, hogy jelenleg az FCM-50-t, a legjobb prém tank az MM kedvezmény miatt. Jó ágyú, mobilis, és annyira nem papír, hogy HE-vel belövöldözzék. Ha meg nem FCM, akkor bármelyik másik az újak közül: p8.8, cdc, sta-2. A többi tank szerintem pénzkidobás és hosszú távon rettentő idegesítő.
  • kHares
    Pont most akarok panaszkodni miatta és nem az ágyú miatt. Track kijött 5x-ből, 100% emberek és a Bulldog után nagyon lomhának tűnik. Miért?
    Mindkettő 550 engine power de a T49 0,2 tonnával könnyebb (24,58t)! Vagy ez valami balance akar lenni, a totál pontatlan ágyú mellé még mozogni se tudjon?
  • lammaer
    Én megvettem de nem igazán tetszik. A derp ágyú ugyan papíron félelmetes, de NAGYON NAGYON random függő. Igaz hogy a kissé sérült konkurrens scoutokat egy lövésből is kiszedheti, de ha valamiért túléli a delikvens (mert mondjuk el se találod, mert menetből iszony pontatlan az az ágyú) akkor utána neked reszeltek, mert 20+ sec az utántöltés.
    Nagyob vadak ellen meg hajlamos nagyon picit sebezni vagy akár egyszerűen csak lepattanni is.

Szóval számomra a mozgékony scouthoz nem illik az az ágyú, ha meg nem mozgok hogy célozzak kifiléznek.

Mindenesetre kipróbálni ki lehet, mert végülis tök más játékmenet mint a többi scout, de nekem nem jött be.
  • patchaou
    Szinte biztos hogy fordítva van nálam bekötve valami :) A T14 azion kevés tankok közé tartozik, amit nem nézek semmibe. Ha goldért lehetne eladni, biztos megtenném :) Rettenet gyenge az ágyúja szerintem. Abban a tierben és usa ágon akkor inkább RamII :)
  • Kryon
    A T34 egy nagyon jó tank, imádom. Csak arra kell vigyázni, hogy ne menj nagyon előre vele, mert akkor hamar kilőnek, papír törzsön kemény torony, jó ágyú, tökéletes sniper tank. Annyi hátránya van, hogy drága, artymágnes és feldobja t10-be is a játék, de a 10-eseket is át lehet vele lőni, brutális az az ágyú.

Ha nem akarsz rá sokat költeni, akkor ajánlom a T14-et és az Excelsior-t t5-ben. Most még olcsóbban meg tudod őket venni, de ne várj vele sokat mert limitesek és ki fogják őket venni, T14-et pl hamarosan. Ha az utóbbiak mellett döntenél és elsősorban kereditfarmolásra vennéd, akkor érdemes mindkettőt megvenni és felváltva menni velük. Elég jól hoznak t5-ös létükre. Jó kis tankok élmény velük a játék, heavy létükre még gyorsak is.
  • patchaou
    Linkelném szívesen, de most valamiért egyik böngésző sem hozza be a wot oldalt.
  • Marfy
    Köszi mindkettőtöknek.
    A teszt hogy érhető el, már ha éppenséggel van?
  • patchaou
    Meg kell tanulni játszani :) Aki erre nem képes az meg had sírjon a kidobott pénze miatt
  • András77
    Igazából az a jó, ha az érdeklődő leszűkíti a kört, nemzetre, tank típusra, rendelkezésre álló keret. A leszűkítés után már nem sok prém tank marad általában.

Nyilván az ajánlás azért lehet nehéz, mert nekem tetszik egy tank, jól megy vele, de ez nem garancia arra, hogy másnak is bejön ez a tank.

Szerintem úgy érdemes megközelíteni a dolgot, hogy ki kell zárni bizonyos prém tankokat, amik nagyon szenvedősek lehetnek, hacsak valaki nem tud alkalmazkodni hozzájuk. Pl. az említett is6 ágyúja nagyon gyenge, emiatt én mondjuk nem szívesen ajánlanám senkinek, mert ehhez kell egy komoly tudás (gyenge pontok, célzás technika stb. vagy az egyszeri játékos megoldás, arany betöltés , de akkor nem marad kredit a végén), hogy ezen felül kerekedjen a játékos.

Szerintem egy prém tanknál az ágyúból kell kiindulni, mert sebezni kell. A wg meg előszeretettel az ágyút gyengíti rajtuk, hogy biztosra menjen, mondjuk pont most változik a hozzáállásuk ezen a téren. Gyenge ágyús prém tankot nem szabad ajánlani, mert nagy valószínüséggel sírás lesz a vége. Ha mégsem, akkor jó, de a valószínűsége nagy, hogy nem fogja kedvelni a tulaj.

Nálam meg az SP ilyen, hogy ajánlani senkinek nem ajánlanám, de nekem nagyon bejön, tetszik. Egy ideje már sokkal több aranyat használok benne, mert kitapasztaltam, hogy kb milyen helyzetben és mennyit lőhetek el úgy, hogy maradjon még tisztességes bevételem. Az arany apcr 250-es átütés meg tier 9-10 szintű ágyúvá teszi, nem kell részleteznem, hogy elég komoly erőtényező lesz így belőle. De ajánlani? Nem, hogyan magyarázzak el valamit, amit több száz csatában tapasztaltam ki? Ha valaki venne egy SP-t és én ajánlanám, akkor a pokolra kívánna valószínűleg, bár lehet, hogy pár száz csata után meg megköszönné esetleg

Jó ágyús és lehetőleg mozgékony tankok vagy legalább jó ágyúsüllyedés legyen szerintem, ez az alap egy ajánlható prém tanknál.
  • ilovearty
    En a ferdi lampajat akartam beloni ugy hogy kb 3 tank tavolsag volt koztunk es lelancoltam. Ok nem volt teljesen beszukolve. Elofordul. Ennek ellenere a test piszok jol pattint. T54 szuper perzsa paros nem tudott vele mit kezdeni. Vegul a perzsa goldozott szet de akkor mar alig volt hp-juk. Mondjuk azt nem ertem hogy tudtam a szinte full szemben allo t54 oldalat 3x egymas utan beloni... A baratom is azt mondta hogy minden beuti aztan csak lesett... :) Azt el kell fogadni hogy csak es kizarolag kozelharcra jo.
  • MrSnail
    Akkor nem vagyok egyedül
  • patchaou
    T-34-3 nekem is nagyon bejön :) Érdekes mivel a löveg süllyedése botrányosan gyenge, a pontossága, az átütése és a töltési ideeje sem az igazi, mégis élvezem vele a csatákat és jó köröket futunk :)
  • MrSnail
    Minden "milyen tankot vegyek" vagy "melyik tank a jó" vitának ez a vége, teljesen egyén függő, hogy mivel tudsz játszani és mivel élvezed a játékot. Én a t-34-3-ra esküszöm, mert imádom, nektek meg egy "retek sz@r", SP-m volt de eladtam goldért - jól hozza a kreditet de uncsi. Feltétlen ki kell próbálni teszt szerveren, mert aztán rosszul fog esni ha nem jön be és nem megy vele, lásd kHares esetét az is6-al.
  • patchaou
    Pont ezért írtam neki hogy próbálja ki. Szerintem a T34 hulladék az IS-6-al meg futom az epic csatákat :) Nem vagyunk egyformák..
  • kHares
    Bármit vegyél az IS6 a legszarabb t8 prémium. Leírok egy átlagos csatát (konkrétan tegnap történt). Valaki fölbukkan, célzol sokáig lánc, majd a köv 3 célzott lövés megy a semmibe. Akkor vérszem, berohanok a térkép közepére hoppá amx 50 méterről de nem, tudom hogy innen is célozni kell...majd lepattansz. Persze, jól döntött élek, stb. Ezek után valaki lerohanja az amx-t, egymás arcában leláncolva de most már tényleg maxon célozva...eltalálod a sajátodat. Ezek után még volt két lövésem a semmibe. 50 csatán túl vagyok és máig nem értem mire jó. 300 méteren még lepattannak az emberek de ha már saját tier jön akkor annyi, nem lehet a páncélzatra hagyatkozni.

Pénznyomdának a Jtiger 8,8 aztán SPershing majd T34. Mindegyikkel fájdalmas játszani a lomhaságuk miatt de legalább jön a money.
    Utoljára szerkesztette: kHares, 2015.04.13. 09:57:21
  • Simulacrum
    Ha WoT alatt printscreent nyomsz, akkor a játék könyvtárában a screenshots alkönyvtárban találod meg a kimentett képet.
  • András77
    Ha nem akarsz sokat kiadni érte és mégis kéne már a kredit nagyon, egy tank még mindig szóba jöhet. Igaz, német med tank, de ki tudja, talán nekiállsz majd valamikor, mert a német medek nagyon jók.

Szóval a T-25, amire gondoltam. Vannak gyengeségei nyilván, tier5 prém tankok mind olyanok, hogy több dolog is szenvedős rajtuk, de modulokkal és skillekkel elég jól lehet kompenzálni. Extra benzint is használok benne, attól gyorsabb, jobban forog és gyorsabban a forog a tornya is, ami az egyik fő gyengesége, akcióban 2,5e kredit, amit nevetve kitermel. A látótáv a másik, binot kell rá tenni és megvárni, hogy aktív legyen, ez szintén kellemetlen, de szükséges. Szóval jól felszerelve eléri, de megkockáztatnám, hogy meghaladja a normál tier5 medek szintjét és olcsó nagyon.

A prok 1000 feletti átlag sebzést tudnak hozni vele, nekem 828 most és 60% WR full randomban (338 csata után, szóval hosszú távon is tartható), de már ezzel a szinttel is nagyon durván hozza a kreditet.
  • patchaou
    Szerintem ha van teszt akkor mindenképp gurulj 40-50 csatát azokkal amik szóba jöhetnek. Külső szemlélőként mindig is akartam egy T34-et, de most hogy egy accounton amit húzok az is van, rendesen megutáltam. Futok vele jó köröket, de nem igazán élvezem, pedig a T29 nálam örök kedvenc és a T32-vel de még a T30-al is jó barátságban vagyok. Szóval teszteld le mielőtt kiadod érte a pénzt.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.04.13. 09:42:46
  • Marfy
    Köszönöm a részletes leírást!
    A T34-gyel szemezek régóta, csak elég húzós az ára.
    Illetve hogy lassú és az artyk megtalálják, számomra maga a rémálom :D, dehát valamit valamiért.
    Agyalok még rajta.
  • patchaou
    Ez esetben Én az IS-6-ot ajánlom. Láttam már hogy szidják itt páran, de nagyon élvezetes vele a játék, ami azért sokat számít ha sokat akarsz menni egy tankkal.

Piszkos Fred, sajna nem tudom mi lehet a megoldás, talán próbáld ki azt, hogy a kártya gyártójának az oldaláról szedj le egy drivert. Nálam más jellegű probléma volt, az amd oldalról felrakott driverral gond volt, de az msi oldaláról leszedett driver megoldotta.
    Egyébként a wot könyvtárában van egy screenshot mappa, oda kerülnek a képek ha játékon belül nyomsz printscreent :)
  • András77
    Ok, ez már leszűkítette a kört. Még azt kell eldöntsed, hogy mennyit vagy hajlandó áldozni az ügyre. Kreditet farmolni tier8 tankokkal lehet leginkább, de ezek nem olcsóak.

Megnéztem a vbaddicton és a T34 vezet most éppen a nettó bevételek listáján, ami nem csoda, egy nagyon jó tank. Bika ágyú, erős torony, cserébe lassú és nagy a teste, artyk megtalálják. Vbaddict

Attól függően mennyit tudsz rááldozni, egy T34 jó választás az US vonalon. Ha ez túl drága, akkor szóba jöhet az SP, de azt jó szívvel nem tudom ajánlani, sok problémája van, kezdve azzal, hogy med létére dög lassú meg több egyéb gond, mondjuk a kredit termeléssel nincs gond vele, jól hozza. Utána már csak tier5 prémek vannak, ram2 meg t14. Ezek sem rosszak, de a kreditet nem túl jól hozzák, sokkal több időbe kerül ugyanannyit kitermelni velük, mint egy T34-el. A vbaddict szerint egy T34 nettóban 22e-t hoz, az SP 12e-t, a T14 7e-t és a ram2 5e-t.

Szóval pl a t14-el 3x annyi csatát kell menni ugyanannyi kreditért, azért a ráfordított idő is számít.

Amin meglepődtem, hogy a chi-nu-kai, amit most ingyen meg lehet szerezni milyen jól hozza a kreditet. A vbaddict szerint is 12e és azt tudom mondani, hogy tényleg jól adja. Jó az ágyúja nagyon. A gond az, hogy 1 nap alatt nem hiszem, hogy meg lehet csinálni az 3 küldetést, de esetleg ez egy ingyen megoldás lenne neked. Igaz, a legénység képzést előnyt akkor elvesztenéd, de ingyen lenne egy kredit termelő tank.

Szovjet ágon meg van ugye az is6, ami jó kemény tank, de gyenge az ágyúja, nem ajánlható jó szívvel, pláne, hogy majdnem annyiba kerül, mint egy T34, meg a churchill iii, amit sokan dicsőítenek, de nekem nem jött be, nem hozza úgy a kreditet, ahogy vártam (vbaddcit szerint is csak 5e-t hoz), legénység képzésre viszont alkalmas és ugye olcsó.

Szóval ha összegzem, ha USA és szovjet med, nehéz tankokban gondolkodsz, akkor a T34 a legjobb választás, ami a vbaddict szerint is a legjobb kredit termelő. Ha ez drága (mert nem adtál meg pénzügyi keretet, amiben gondolkodsz), akkor meg valamelyik tier5 prém is szóba jöhet, esetleg, ha van még rá esélyed a chi-nu-kai-t most ingyen megszerezheted és tűrhetően hozza a kreditet az is.
  • MrSnail
    T49-et megéri megvenni?
  • Marfy
    Valóban igazad van! :)
    Orosz és amerikai ágon játszok, de inkább az US-t preferálom.
    Tankok közül pedig a med vagy heavy-t, sajnos a TD nem jön be.
  • Toxyk
    Sziasztok,ha megveszem a csomagot,amiben a 4 tank van benne, a 30 nap prém és a 4 garázshely,de megvan abból 3 tank,akkor azoknak az árát kapom meg goldban?2 db tank vásárolt,a tog meg küldiben kapott.
  • Piszkos  Fred
    Ne szórakozzatok már istenem, tudom hogy lehet a szaros print screent használni, de ha egyszer wot alatt nem működik (az asztalról rak be egy képet, nem az aktív ablakról), akkor el kellett volna indítanom a küszöbmajom frapset amivel általában csinálom, de pont kéznél volt a tabletem és az gyorsabbnak tűnt, főleg mivel ebben az esetben a képminőség huszadrangú. Ennyire nincs más dolgotok mint ezen lovagolni, amikor még mindig a képen tökéletesen látható anomáliától szenvedek driver frissítés után is, esküszöm mindjárt felmegyek a vidékilányok.hu-ra hogy valami értelmes szórakozásom is legyen ebben az istenverte világban.
  • ilovearty
    Majd szakaszolunk egy parat ha hazamegyek es meglatod hogy nem igaz amit leirtal... Az biztos hogy olyan helyre nem fogok menni ahol csak az artykat etetnem de ez nem azt jelenti hogy nem hatekonyan jatszok.
  • András77
    Erre a kérdésre nem lehet normális választ adni. Meg kell adjál pár preferenciát, tank típus (td, med, heavy stb.), max összeg, amit ráfordítanál és melyik nemzet. Azért is fontos ez, mert a prém tankot legénység képzésre is lehet használni, ezért célszerű olyant venni, ahol vannak tankjaid.

A másik dolog, hogy vannak kiemelkedő kredit hozamú tankok, pl a jt8.8-t lehet leginkább megemlíteni és az ebay-en kaphatóak inteles kódok, úgy egész olcsón beszerezhető, de pl ha nem vagy ügyes a TD-vel, akkor neked nem az kéne, hanem más tank.

Mindenféle paraméter és preferencia nélkül, ha csak a kredit hozam a lényeg, akkor egy JT8.8-t ajánlanék, ebay-en szerintem lehet még kódot találni, de kód nélkül is megéri, az elmondható, hogy kiváló kredit hozamú tank, talán a legjobb.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.13. 08:22:44
  • Marfy
    Hali!

Credit farmolásra melyik premium tankot lenne érdemes megvenni?
    T5-ös premium is jó farmolásra, vagy inkább feljebb nézelődjek?
  • patchaou
    Ha 30 csatából 29-szer nem arra jönnél amerre az artyval várlak az azt jelentené hogy 30 csatából 20-25-ször arra kolbászolsz a pályán a tankoddal ahol nem sok keresnivalód van.
  • ilovearty
    Ez azert is van mert a legtobb embernek fingja sincs hogy az arty hova tud beloni illetve hol vannak azok a helyek amit mar elore beceloznak. Ugyanugy mennek ezekre a helyekre evek ota es ugyanugy kapjak az aldast ahogy felvillannak. Majd jon a fuck you arty. Erdekes modon engem 30 csataban egyszer ha eltalanak . Pedig nem vagyok egy hatul kullogo.
  • ilovearty
    Baratom panaszkodott hogy a frissen vasarolt is6 milyen pontatlan meg papir. Mentem vele jo par kanyart es teny eddig sem pontos agyuja meg fosabb lett de a nagy agyus e75 meg a szinten nagy agyus 50-120 versenyt pattogtak az oldalarol kitolatv :) Kozelharcra meg mindig tokeletes. Az igaz hogy nem az UNICA klan tagjai voltak....
  • besti
    Elég sokat voltam online a hétvégén, de nem láttam 200e fölötti játékosszámot (a legtöbb talán 190e volt), pedig az 5x mindig sok embert/emberszabásút hív be (210-220 szokott lenni) - ez azért már kezd jelezni valamit. Azt biztos nem fogja eredményezni, hogy fejükhöz kapnak és végre orvosolnák a legtöbbeket bosszantó problémákat (artik, gold spam, etc.). Ez a recruitment akciójuk is vicc - egy egész Type-ot kisorsolnak, lol. Pl. miért nem lehet egy olyan játékmód, ahol nincs arty és a gold lőszer is erősen limitálva lenne.
  • patchaou
    Szerinted? Biztos szereti a distubed-et is :)
  • Mardel
    Szar gun depes tankkal a dombosság nem tök jó.

Az artyk pontossága jobban zavar. Pl T8 csata windstorm map. 3-3 arty. Az artyknál volt a legtöbb kill és sebzés mindkét oldalon végén az artyk harcoltak egymás ellen. A többi csapattag a saját hpját sem tudta megsebezni ezektől a sky cancerektől...
  • TuskoMobile
    Az a baj hogy újítások néven vmi újat várna az ember de nem kap pl:pályák :tök jó hogy dimbes dombos meg már lehet átmenni részeken szemben a régivel ettől azt vártam volna kevésbé lesz uncsi kemperes erre még jobban azzá vált mert még jobban ellehet bújócskázni annyira elrontották sőt ezzel fokozták még rosszabbra.

Szóval aki nem értené nincsenek igazán alternatív kerülő utak csak kemper pozíciók és most már még többre szaporították mert a régivel max 1-2 áttörést kellett véghez vinni de ellehetett kapni a bujdosókat persze szép módszeresen pl: kempinovkán de most még több helyük van inkább hagyták volna ahogy volt azokat a mapokat és csináltak volna vmi újat mert néha a kevesebb több.
  • TuskoMobile
    És angolul tudsz?
  • Mor3llo
    kegyetlen hétvége volt, van egy jóbarátom akivel szakaszozni szoktunk. rég kurvaanyáztunk ennyit...

És ebben az a baj, hogy általában én csak hétvégén tudok játszani...