World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Német létükre egész jól nyomják a T55-ben, elfogadnám a csapatot szívesen (x13 parancsnok) <#idiota>

Elméletileg már most is van. Az e-mailben csak értesítenek, nem feltétlenül szükséges a missziók megcsinálásához. De hacsak nincs egy fél éve érintetlen, de azért normális csataszámos accountod, sokra nem mész vele.
Még egy kérdés ( bocsi , csak fáradt vagyok felfogni ): ez csak később lesz? és email érkezik majd?

angelus1991ster.blogspot.hu

Ha a Dicker Maxosról beszélsz, azt azok kapják, akik legalább fél éve nem játszottak a játékkal.
Ez hogyan lesz? 9,5-ös patchel érkezik majd? emailben kapjuk meg az utasításokat?

angelus1991ster.blogspot.hu

Na jó, de még úgy is. Az IS-3 is elég jó gépezet, és annak nincsenek ilyen adottságai.

Más: Valaki valami jótanács a JT-hez? Lassan egy éve kihúztam már belőle a tízest, de még mindig nem tudom hogy kéne játszani vele. Egy dolog hogy imádnivaló az ágyúja, de folyamatosan 20 T10 mellett szüttyögve sosem élek 2-3 percnél tovább. Hátul kempelni nem szeretek, és már a pályák sem támogatják, ha meg előre megyek pillanatok alatt fasírtot csinálnak belőlem. Hulldownozni meg egyáltalán nem mindenhol lehet, és az artykat az se hatja meg.
Nincs páncél a tetején.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sherman0070
XD

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Miért? Végre kijavították, igazából is ilyen nem?

.
.
.
<#idiota>

WoT: Nishizumi77

Beza. Nemtom hogy akarják ezt kibalanszolni, majdnem medes mozgékonyság, majdnem IS-7-es páncélzat, és az IS-7-énél körökkel jobb ágyú. Hmm, hmm.
voivod32
Mai 5x-özőm Bishoppal. tudom, hogy megérdemlem, mert artyztam, de akkor is. Engem 50-el száguldva kiszednek egy lövésből, nekem 10-ből egy lövésem talált. Nem való nekem ez a baromság.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

obj 260 kicsit op-nak néz ki.
Hát tudod, el kell adni a szajrét😊 Nyilván nem olyan videóval fogják reklámozni, amiben folyamatosan mellélövöldöz.
Sherman0070
Ez a T55A-s videó... akárhogy megy minden lövése oda megy ahova ő szeretné.... kipróbálhatná azt is hogy nem oda céloz ahol ellenség van de a lövedéke szépen elmegy arra. Ja meg csak gold ammoval tud játszani... nehogy lőjön egy simát is egy kör alatt.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

De durva, nem is tudtam, hogy már bent van a modellek között a P88 és a T55A is, abból a Tigris prémiumból meg ahogy látom nem lett semmi, de azért bent hagyták.
Nem kapnak Dicker Maxot, csak ha teljesítik a küldetéseket 😊
(Ami tegyük hozzá, hogy az én casual gamer stílusom szerint sem egy nagy cucc lehozni)
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.11.15. 15:27:46
Master91
Hát persze! xD
Bajom nekem sincs vele, nagyon jó tank az obj-140, t-54 is nagyon bejött, pedig a nerf után lett meg. Csak anno azzal is szétszopatott az rng, első 50-60 meccsből 3x% WR-em volt azzal is. Végén felhoztam 50%-ra nagy nehezen. Goldot elején én is intenzíven haználtam vele, de egy idő után kb soha. Pont ez a bajom, h szeretem a tankot és szopok vele.
Arcpálma. Ugye tudod, hogy a görbe vonal amiről beszélsz, az maga a ballisztika? Az más kérdés, hogy nem neked kell törnöd a kis buksid a röppálya kiszámolásánál, mert a szerver megteszi ezt helyetted. Nemtom mit fölényeskedsz itt, mikor te állítasz olyan ordas böszmeségeket, hogy nem a tank tornyából indul ki a lövedék külső nézetben, hanem "valahonnan máshonnan" (amit még te se tudsz, de azért vadul kardoskodsz mellette). Azt kéne megérteni, hogy nem azért tudod belőni külső nézetből (és belsőből nem) azt a bizonyos tornyot, mert máshonnan indul ki a lövedék (lol), hanem mert a megemelt nézet miatt jobban ki tudod használni a lövedék röppályájának ívét. Bár ha ez elsőre nem esett le, most sem fog. Mert a tankra felállva olyasmit is fogsz látni, amit a tankon fekve nem. Innen meg már csak a röppálya görbülete szab határt a lehetőségeidnek. És ez nem bug, nem glitch, nem valamilyen misztikus hókuszpókusz, hanem józan paraszti ész.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.15. 14:48:28
Jó igen, én kérek elnézést. Most majdnem rajzoltam neked paintben egy ábrát arról, képletekkel egytt amit írtál ebben #334638 a hozzászólásodban, csak nem értetted meg még a saját írásodat sem ezek szerint, mert tulajdonképpen ezzel engem erősítettél meg csak te rossz konklúziót vontál le belőle. Ennyi. És most azon rugózól, hogy ezzel az állításoddal is szembe mész. Van A pont meg B pont közte meg egy görbe vonal. Nincs lövedék beesés. Nincs ballisztika. Ahogy a WoT fejlesztők mondanák ez nem egy szimulátor.... De nyugodtan cáfold tovább magadat is, ha téged ez szórakoztat....

Gratulálok. Én meg azt magyarázom 5 hsz óta, hogy nem ellőttem a retek háztető mellett, hanem átlőttem rajta. Ergo csak látszólag volt ott, a szerver szerint már összeomlott az a rész. Úgyhogy szerintem a saját szövegértelmezésed háza táján söprögess, ha ezt mostanáig nem sikerült felfogni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.15. 14:15:42
Köszönjük Emese. Szövegértelmezés egyes. Leülhet.

Nem azt mondom, hogy átlövök a sziklán, hanem ellövök mellette, úgy hogy sniper mód szerint ki sem kellene látnom. És imsét: Azért említettem azt a régi bugot, hogy érzékeltessem a különbséget egy kliens oldali effekt és a háttérben számított értékek között és azt hogy a 2 dolog nem feltétlenül jár kéz a kézben. Átmenő lövések nem érdekelnek, azok szinte biztos hálózati problémát jeleznek. De mindegy hagyjuk...

Egyébként meg ha nem szoktad látni a saját lövedéked röppályáját, akkor vegyél egy derpes Shermant, vagy egy Valentine AT-t howitzerrel, és külső nézetből lövöldözz egy kicsit. Aztán beszélünk.
Sóhaj. Jó, akkor mondjad, mondjad. Most komolyan, te minden hetet azzal töltesz, hogy azon filózol, a következőre milyen konteót találj ki? Mutass már nekem olyan replayeket, ahol átlövöd a sziklákat. Nem fölötte, meg mellette, hanem konkrétan ÁTmegy rajtuk a lövés. Meg olyat, ahol fölé lősz a tanknak de megsebzed. A Sand Riveres ügy meg egy elterjedt kliensbug volt még 9.0 előtt, de aztán ki lett javítva. Ha épp laggoltál, úgy tűnt, mintha dombokon/hegyeken/satöbbiken röpködnének át a lövések.
Minden be van kapcsolva, de nem szoktam látni a saját lövedékem röppályáját csak sniper módban. Bizonyos távolság után persze. De külső nézetből kiinduló csik az ágyú csövétől. Olyan még nem volt. Egyébként meg ezek a nyomjelzők csak grafikai effektek semmi több. Ami vagy jól jelenik meg kliens oldalon vagy rosszul. PL. Sniper módban volt alkalmam megcsodálni a fehér kis csikot amint szépen felészáll a tanknak, de hoppá mégis csak jön fel a sebzés. Ráadásul minnél többet zoomolok annál jobban torzul a érzékelt fehér nyomvonal pályája/végeredmény.
Sőt volt olyan időszak amikor a Szenny Riveren a homokdűnék között keresztbehúzott csikokat a játék. Nyilván nem lőtte át a dűnét senki.

És ezt amit produkáltál sziklák/hegyoldalak mellett is meg lehet csinálni. Az meg kliens/szerver oldaltól függetlenül nem rombolható...

5-6 hónap.
Sherman0070
Ehhez hány napig kell távol lenni hogy ilyet adjon? 😄

Sherman0070
WT-ben többen? Szóval azért kell 5 percet várni egy 5vs5 meccsre rank4-en némettel.

De nem. Nem a ház mellett lőttem el, hanem rajta keresztül.

Egyébként hadd oszlassam el ezt az újabb tévhitet, mielőtt sokan elhiszik, és továbbadják.. Nem mozdul el a lövés kiindulópontja, akkor azt látnád, hogy a tank felett egy méterrel a levegőből indulnak a skulók. Viszont minden lövedék (különböző) ívben repül, csak a WT-vel ellentétben itt nem neked kell megbecsülnöd, hogy hova fog érkezni a célkereszthez képest a lövés, hanem már előre be van kalkulálva, így a célkereszt a várható becsapódási helyet mutatja, a gravitáció okozta lövedékesést is figyelembe véve. Ezáltal mivel belső nézetből konkrétan a torony közepén van a "kamera", ahonnan a lövedék is indul, míg kívülről a tank felett egy-két méterrel, utóbbi nézetben könnyebben ki tudod használni a lövedék esési ívét, eltalálva olyasmit is, amit belső nézetből nem tudnál.
Folyamatosan jönnek az ilyen játékosok mint ez is. Az ilyenektől van néha olyan érzésem hogy meg kéne őket fojtani vagy ilyesmi...
Az első accomnál amit már eladtam nekem is az volt az elsődleges szempont hogy benne legyek az elitben! Mentem vele 14ezer csatát és szinte csak az számított hogy mindig lila legyek. Elvesztettem azt az érzést hogy mi is a játék öröme! Volt olyan nap amikor csak 50%-os winrate-em volt és az teljesen elszarta az egész napomat! Aztán kimentem külföldre és eladtam az accot. Nem olyan régen kezdtem egy újat és már nem használok xvm-et sem mert abszolút nem érdekel a statisztika! Nem hagyom hogy megrontsa a játékomat! Mára már szánalmasnak gondolom a régi gondolkodásomat! Most jáccogatok ahogy akarok és élvezem a játékot! Erről szól a játék nem pedig színekről!
( Azért az ilyen videón látott debilek ma is felhúznak még, de már nem érdekel! Hamar túlesek rajta és elfelejtem a következő csatára!) <#smile>
Akkor erre éppen most válaszoltam 😛

Az szép. Azt meg kell lesni. 😄 Egyébként meg külső nézetből lőve nemcsak a görbe változik meg de a kezdőpont is eltolódik a torony közepétől. Erre még nem sikerült rájönnöm hova kerül. Talán a képernyő közepére? Emiatt van az, hogy ha becélzol valamit mondjuk külső nézetből, majd bemész sniper módba, úgy hogy jobb egérgombal előtte rögzítetted az ágyút, kicsit szétesik a célkereszt, mert akkor került vissza a torony középpontjára a röppálya kiindulópontja. A játék érzékeli ezt a pálya módosítást és hozzácsap valamennyit ismét a célzásidődhöz, mintha megmozdítottad volna a tornyot pedig nem. Yossariannál például azért tudott a ház mellett ellőni mert a monitor talán közepén elhelyezkedő célkeresztet nem akadályozta a ház... Rohadt sok bug van ebben a játékban már évek óta, és sajnos a legtöbb az alapfunckiókat érintik (célzás, kamerakezelés, spotolás, átütés) + hozzájön még a működését jól sejthető rng cheat system is.

De nyilván az a fontos, hogy az artik még pontosabbak legyenek, a lightok és medek mégpattogósabb páncélt és mégjobb ágyút kapjanak, új táras tankok, meg revolvertáras fv td pihenjenek minden bokorban stb...

Ha tudsz angolul, nem érdemes magyarul játszani. Egy rakás szemét az a fordítás, ráadásul a szánalmas helyesírási hibák mellett még ilyen, játékmenet szempontjából komoly félrefordításokkal is tele van.
nem kell, de nem is tilos. Mással majd skilleskedek, ezzel meg hülyére lövök mindenkit mindenhonnan = )

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

nem kell, de nem is tilos. Mással majd skilleskedek, ezzel meg hülyére lövök mindenkit mindenhonnan = )

Ez szép és jó, de a linkelt képen látható helyzetben külső nézetben is "el kellett volna akadnia" a háztetőben a célkeresztnek. Egyszerűen a szerver úgy vette, hogy az a házblokk már le van rombolva, miközben kliensoldalon még épen állt. És nem csak az én oldalamon, mert láthatóan az ellenség se értette, mi van.
Azt észrevette már valaki hogy az előrzet perknél rossz a magyar fordítás mivel eszerint a perk nem kumulatív, míg az angol leírás szerint igen?
És ki számít returning playernek?

Egyébként tényleg feltűnő, hogy tul képpen mostanában alig találkozni 20k csata feletti játékosokkal. Ennyi idő alatt mindenki belátta, hogy tök mindegy milyen tankkal mész, vagy milyen a játéktudásod, mert egy csatát csak az dönt el hogy mennyi majommal játszol együtt, nem pedig a te játéktudásod.
Utoljára szerkesztette: técsé2, 2014.11.15. 12:43:14
Azt hiszem a warpack cheatben van ilyen mod, hogy arty nézetben lehet lövöldözni. Ez megmagyaráz számomra megmagyarázhatatlan dolgokat, hogy az ellen mikor egy szintben vagyunk a domb két oldalán, többször is betalál, míg én a tornya legfelső 1 pixelét sem látom sniper nézetben.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A WT meg akkor lenne jó ha kiszednék a faszláma repülőket. Addig az is ugyanaz a bullshit mint ez, csak az artik mellé még jönnek ők is...

Jópár haveromat az artik üldözték el a játéktól. Ők például úgy vannak vele, hogy soha többet ez a szar nem fog feltelepülni a gépükre. Meg tudom érteni őket. 😊
A játék hülyeségeit órákig lehetne sorolni, de a pozitívum az kimerül abban, hogy ha van kb 10-30 perced játszani akkor ebben mehetsz néhány kört míg más értelmesebb játékokhoz azért kell a min 1-2 óra...

Solten
Koszonhetik a retaralt costumer service-uknek 😊

Saor Alba

Solten
Csucsidoben 100-115k volt egy szeron, most 60-70. Ezert kapunk jobbnal jobb specialokat, regebben sz@rtak a fejunkre.

Saor Alba

WT-ben napról napra többen lesznek 😄😄
szegény WG 😊
ugylatszik tenyleg fogynak a jatekosok:

It says: “We want you back!” and offer individual missions to the returning player as such (no time limit for the tasks):

- for simple return and playing one battle: 7 days premium account
- play 15 battles: 10 gold repair kits, 500 gold, 500k credits
- win 10 battles: 10 gold medkits, 500 gold, 500k credits
- gain 25k XP: 10 gold extinguishers, 500 gold, 500k credits

Plus a Dicker Max for free for simply logging in. Now that’s nice of Wargaming, isn’t it…
Nem kellene gold-al lövöldözni.Tessék szépen oldalba kapni vagy hátulról.Ja ahhoz már skill kellene.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem tudom, nekem semmi bajom a t-54-el se, eszméletlenül OP szerintem, bár az is igaz, hogy azzal a tankkal borzasztóan gold noob lettem 😄 Mikor meglátok egy E-100 at ami jön velem szembe, nem tudom megállni hogy ne lőjem át azonnal már szemből is 😄

Obj 140 a t-54-em valódi örököse, kapásból megkapta ez is a szopató flaget, pattogok mindenről 30% WR, óó jeeee.