banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Nem szar márka a razer, csak mikor vmi spécibb kütyüt nem megfelelő körülmények között használnak, persze h nem fog működni.
    Nagyon sokáig kompetitív módon toltam az fps játékokat, 1.6, cz, pici source, cod1,2,4, pici mohaa, pici quake, pici wolfenstein. De lényeg h mihelyst össze tudtam kaparni normális egérre és !!normális egérpadra!! (nem győzöm hangsúlyozni h az egérpad milyen qrva fontos), akk vettem 1 razer deathadder-t. Sztem jobb egerem se volt annál, és a napi 12 órákat bírta több éven keresztül.
    Majd nyugdíjba vonultattam, mert bedőltem a parasztvakításnak (roccat kone, több színben világít stb.), de szerencsére az is legalább olyan jól működik (sokan panaszkodnak a beragadó görgőre stb.,), én az a fajta voltam/vagyok fps-s korszakomban, ha vmi mellé ment lövés, nem adta be, nem hoztam a clutch szitukat, esetleg elbasztam vmit, belőttek, akkor azt a környezetembe levő tárgyat bánták felfokozott hangulatomban, ergo billentyűzet, egér, monitor. Nos a deathadder és a kone és még bírta/bírja ezt a strapát, pl. kone-n semmi beragadó billentyűzet, mióta megvan (4 éve azt hiszem, v lehet több), azóta sem takarítottam, nem is volt rá szükség, működik, mert működnie kell :D
    Fontos hogy vettem mindegyikhez normális egérpadot, nem a csillivilli fajtából, amin minta és egyéb szarságok vannak. Vagy 1 tetves steelseries qck egérpadot, v 1 roccat taito egérpadot. Ezek kopnak, szóval 1, másfél évente cseréltem őket. Nagy méretűek, és teljesen matt feketék, és ez a kulcsszó, nem tetves cd lemezen, nem pólón, szoknyán, terítőn, pokrócon, betonon, fűrészporon, 2 köbméter sóderen esetleg csiszolópapíron csapattam az egérrel :) Mert érzékeny kis szerkezetek ezek, pl. roccat memóriájába be van táplálva 1 csomó ismertebb, "modern" egérpad mérete, ami alapján beállítja az érzékelőit, és ahhoz mérten kalkulálja a mozgást, gyorsulást, sebességet stb. Meglehetősen pontosan követi le a játékban a mozdulataim, gyorsan reagál és még eddig se bántam meg h 20k+-t kiadtam anno érte. (hozzá teszem h ősrégi konfigon tolom a game-t, 88gt már haldoklik és sorolhatnám), de a bill. egér és egérpad (ha volt pénzem füles) kombókra nagyon ügyeltem, főleg az fps-s tapasztalataim miatt.
    Ezek után ha megfelelő eszközt birtokoltam, már nem lehetett bennük a hiba, max bennem, vagy a játékban volt az keresendő (lásd kijövök a sarok mögül és a falba megy a lövedék, mert qrva lusta vagyok szerveroldali célkeresztet használni) és sorolhatnám).

Visszakanyarodva a témához jó nagy íven, képzeld el hogy van 1 ferrarid, (csak h hypeolt márkát mondjak), beleülsz, minden fasza, majd nekiindulsz a magyar utaknak, olyan jó igazi kátyúsnak, majd miután nem hogy 250+-al de még 100+-al se igen tudsz menni mert a kocsit szétbassza, akk gondolom nem a kocsit fogod okolni? :D Hozzuk párhuzamba a teszkós egeret is, van 1 ladád, amivel már viszont tetves mód lefogod szarni mi lesz, és bírni fogja azt a tetves kátyús utat is, mert nem érdekel téged, és mert bírnia kell. Ha mégse, veszel 1 új ladát.
    Végül a nagy kérdés, ugye nem mondod hogy a lada jobb, többet nyújt mint a ferrari?:D Jó mondjuk tőled kérdezem ezt, aki az élő fába is bele tud kötni, sokszor teljesen logikusan, de úgy alapjaiban nézve, melyik nyújt jobb vezetési élményt aszfalton (mert mind2-t oda szánták, normális útra), melyik tud többet nyújtani a "felhasználónak"?

Persze ha a lada fekszik jobban, akk használd nyugodtan, de akkor ha van mégis 1 ferrárid ne úgy akard használni mint 1 ladát, ne használj 1 razer egeret úgy mint 1 teszkósat, mert ég és föld a különbség a kettő között, használd ahogy az arra rendeltetve van. Normális egérpaddal :)