A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
técs #350375 Nekem is van venti meg célzásgyorsító fent, de nem igazán jelentős a hatásuk+ első skill BIA. Tul. képp. csak tier10 csatákat megyek és ahol vannak artik, márpedig minden csatában van min. 3 ott csak a t30-t lövik ezek a férgek. A vicc az hogy amíg az első legénységi skillt húztam, teljesen jó csatákat mentem vele, most hogy a 2. skillnél vagyok, kb használhatatlan az egész.
Tegnap 10 csatából 3 volt 10, 16, 13% -os és csak 1 csata 50%-os. A csatáim 70%-át 30% alatti vagy 65% fölötti győzelmi esélyű csatákba játszom.
Csinálok egy statot megint és már annyi leszűrhető, hogy a T30 átlagsebzése közel sincs a 750-hez, de még csaka 700-hoz sem. Vicc ez az egész kibaszott manipulált játék.