banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Komolyan nem értem, hogyan képesek emberek a borsig-on a 15cm-es ágyút használni. Felraktam kíváncsiságból, bár ugye ha el is adom, akkor is kb 180-200e kreditembe fájt a dolog, a lőszerekkel együtt. Ez egy teljesen értelmetlen valami ezen a tankon, aranyat meg nem vagyok hajlandó köpni belőle a móka kedvéért sem.

Az odáig ok, ha betalál az nagyon fáj az ellenségnek, meg he-vel nagyobbat tud sebezni, mint az alap ágyú, ami szintén jól jöhet néha, de gyakorlatilag itt el is fogytak az érvek. Lényegesen lassabban tölt, pontatlanabb, lassabban szűkül és az átütés meg a pontatlanság miatt sok a lepattanó vagy egyszerűen mellé lövés. Bárhogyan görcsöltem vele, nem képes ez normális sebzés átlagot hozni, szemben a 12.8cm-es kiváló alap ágyúval. Esetleg közelharcnál jó, de egy borsiggal csak nagyon speciális körülmények között (másra figyel az ellenfél, buta az ellenfél, nincs más lehetőség stb.) lehet ilyent csinálni.