A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #350307 E-75 ász, de kb 800-1000hp-val lecsúsztam a t28htc ht15 küldetésről. Ha kilövetem magam, akkor meglett volna a 10e összesített, de nekem győzni is kellett volna a tankhoz és én maradtam utolsónak, ha kilőnek, vereség. Ha hagyom az utolsó ellenséget rámlőni, akkor is talán meglett volna, de az szintén kockázatos lehet, mert kevés idő maradt és a type-ot nem tudom kilőni, ha elbújik a kő mögé. Hogy a fene vigye el, nem lesz könnyű megcsinálni az E75-el. Eddig 2 vagy 3 olyan csatám volt, ahol talán megvolt a 10e összesített, de persze korábban, mióta aktív a küldetés, most jártam legközelebb hozzá. Szerettem volna az elején tornyozni, de a két rühes nagy arty miatt szóba sem jöhetett, lapítanom kellett a malom mögött, talán az egyetlen hely, amit csak nagyon oldalról tudnak belőni és most nem oda mentek szerencsémre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
replay