A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #350232 Én/Mi úgy csináltuk meg a TD14-et a T55-ért, hogy befoglaltunk, így viszonylag keveset kellett sebezni. 3 T28 HC volt, Fiery Silenten. Végigmentünk a susnyáson, kinyírva azt az 5-6 tankot, ami ott campelt, majd foglaltunk. 30 mp alatt nem értek vissza a hegyről a fent campelők.
Direkt nem arra mentünk, hogy sokat lőjjünk, hanem hogy foglaljunk.
Apropó.
Ki mennyit kér azért, hogy megcsinálja nekem a maradék 3 med küldit a T55-ért?
Hiányzik a kigyújtós, az ölj meg 2 nagyobb medet, és az ölj meg egy kettővel nagyobb heavyt?
Nem tudok meddel játszani, képtelen vagyok vele megtanulni. Ligttal nagyon jól megy (saját érzésem szerint), de meddel nem tudok úgy játszani.
3 hete nem tudok tovább lépni.
Szóval mennyit kóstálna?
Még egy kérdés.
Ha szpotolok egy tankot,a minek lelövik a láncát, aztán tovább sebzik, majd meghal, akkor hogyan oszlik meg az asziszt? Én kapom végig, vagy az is részesül belőle, aki láncolta?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.03.26. 15:02:04