A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #350195 t28c-nél tartok még....:D Asszem 40% kell, v 50...nem tudom most pontosan. Amit tudok pontosan h t5-el lehet csinálni (1-2 medes küldetést shörmivel csináltam meg ugye). Aztán szerintem t5-ben fürdőkáddal (persze snipe-olós mapon), olyan alfával, sztem könnyebb. Alapból azzal kalkuláltam, h én csinálom a legtöbb dmg-t, mindenki más dmg-e a platoonból csak "bónusz".
Heavy-s küldetéshez t6, t9, t10-em van, mármint ezekből van csak heavym. Kv-t v ilyesmit nem nagyon akarok visszavenni, mert nem olyan nehéz küldetés ez, sőt....az egyedüli gond magával a "platoon"-al van, mert egyedül már megcsináltam, top gun, 3 különböző class-ból megölve, vk3601-el...de nem voltam platoonba.
Tegnap is t9-be hoztuk össze majdnem (ominózus 19hp-s RNG lowroll shit...) szóval ha vki már t6-al megtámogat, már örülök :D
Na mind1, nemsokára munkából hazaérek, kaja, és később majd látom lesz-e vki aki csatlakozik :D