A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #350186 Igazából nem reagáltál későn, tegnap nem sikerült megcsinálni. 3 kör után inkább ledőltem aludni :D Megvolt az 5 kill, 2 különböző class, a 3. class az utolsó tank volt a csatában, 1 light. Elszaladt, de utolérte a platoontárs, 400-s avg. dmg-s gunnal beadott 1 lowroll-t neki a 369 hp-s light-ra, és maradt 19 hp-ja....más meg kilőtte...rohadt RNG. Ennyin múlt a küldi. :D
A wn8 és egyéb értékek meg nem igazán érdekelnek, csak a szakasos rész miatt keresek főleg társat, igazából az bőven jó ha azzal asszisztálsz hogy vagy, és nem halsz meg :D (egyik kritérium ugye :D). Az egyik TD-s küldetést is úgy csináltam meg, hogy a platoontárs, laggolt, azt se tudta merre van, jóformán afk szintű tevékenységet folytatott, de éppen ezért túlélte a csatát, én meg megcsináltam a 4 killt, bumm mission completed :D
Mai nap folyamán 6 után ha gondolod és online látsz, írj rám, mehetünk pár kört, persze bárki mást is szívesen látok. Van 1 olyan TD küldetésem is h 40 v 50%-t össze kell kaparni a kiosztott dmg-nek v franc se tudja mi a pontos leírás, de na, sokat kell dmg-elni. Lényeg ami lényeg, én t5 német fürdőkáddal gondoltam megcsinálni (240-s alfa t5-ben imba), és emlékszek h egyedül is összehoztam 2k dmg-s köröket vele...szóval ha 3-n vagyunk, 1 t5-s csatában, azért az sztem easy. (persze nem fontos mástól a fürdőkád, jó nekem su-85, v t67 v akármelyik más t5-s TD :D)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.03.25. 13:51:52