A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #350146 A felröppent nevek közül fcm pak és a pzs35 (erről még nem tudni, hogy mi lesz, mert ugye nincs mm limitje, szóval akár meg is maradhat) érdekel engem, de nem hiszem, hogy megveszem, talán, ha lesz addig féláras akció, ami viszont nem várható szerintem.
Nem véletlen, hogy az E25-el kezdték, mert szerintem az a tank talán a legértékesebb mind közül. Félelmetesen jó csatákat lehet vele menni, izgalom, taktika, minden van benne. Nincs még egy ilyen tank a játékban szerintem.
Mikor már tele van a búrám a sok idiótával, mindig előveszem és ezzel gyakorlatilag minden csata izgalmas és érdekes.
Harkov pálya (nem is igazán kedvező neki), 7 frag, 2,1k sebzés és az ellenfél totális morális szétesése a brutális golyószórás miatt. 4 Tank nem mert kijönni a fedezékből, mert ha csak kidugták az orrukat már kapták az áldást és közben egyszer tudtak felspotolni, de utána hátrébb mentem (ezért kéne látótávra is felkészíteni a nehéz tankokat, legalább skill szinten, hiába unortodox gondolkodás, mert mi van, ha nincs aki spotoljon? meghalunk hősiesen vagy mi, robogunk a lövés irányába aztán egyszer csak meglátjuk, f.sza?)
A sík ideg ellenfél visszajelzése csata után, teljesen szétesett a csapatuk, nem bírtak mit kezdeni az E-25-mel és az ő e25-jük egy bot idióta volt:
Orta_Direk (16:09:20) TEACH playing e-25 in my teams player he is ******* noob:(
mrkts (16:13:45) true, e25 can be a good weapon
A type59 körül megy a hype mindig, de szerintem az E25 messze többet nyújt játék élményben, igaz nincs type-om, ezt most úgy mondom, 5 csatát tudtam menni egy kölcsön accon még tavaly, de semmi különöset én azon észre nem vettem.
A WG is csinálhatna több ilyen különleges és érdekes prémium tankot, akkor talán többen is megvennék. Pl a cdc szerintem egy jó kísérletezés, gyors, jó gun dep, stb, használhatónak tűnik. De ilyen f.szom klónok meg lebutított normál tankok (sta2 pl) nagyon lehúzás szagúak és kiszedték a legjobb és legérdekesebb prém tankot, az E-25-t a játékból. Ha nem is lesz type szintű hype körülötte, mert elég nehéz játszani vele, de szerintem sok ember bánni fogja, aki nem szerezte be.