banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Eggyik kedvencem már nagyon régóta, baromi fun tank csak t9-es csatákban kicsit kínlódás, no nem azért, mert annyira nem lehetne a 132/171 pennel oldalról sebezgetni akár 9-es tankokat sem, hanem a pályák amik nem teszik lehetővé ezt és ha nincs legalább annyi pened amivel esélyed van akár goldal átütni egy nyavalyás 8-as nehéztankot szemből nem igazán fogsz túl sok érdemi elhetőséghez jutni, max ha nagyon kijön a lépés ami full random, kb nulla beleszólásod van.

Bár még így is a közelében sem ér se ez vagy a type 58-as annak a kínlódásnak amit azzal a nyavalyás flakpanzer sflC-vel kell leművelni, annak meg a nashorn és hasonló támadásra aelgkissebb mértékben sem használható td-nek nincs értelme a játékban, egyszerűen játszhatatalnok.
    Invite accounton agyfaszt kaptam tőle és el is döntöttem, hogy isten ments, hogy én a fő accountomon tovább játszok ezzel a ganéval inkább ha nagyon kell az a wt vonal kinyomom az Emilig freexp-ből, mert azzal legalább az ágyú maitt mehet a közelharci támadó td mód.
    Igen furán hangzik, de ezzel a Flak busszal is ezt kell játszani, ha vmit szeretnél is elérni vagy a csapat cvagy a pálya miatt vagy mindkettő miatt rá vagy erre kényszerülve és ez milyen fun egy gigantikusan nagy,0.0 páncélú tankba amit ezáltal egy mezei 75mm-es ágyú 2 lövésből minimum kiszed megspékelve 0 ágyúlehajlással...