banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Most az utolsó 6-7 ezer xp-re felraktam az a-43-ra 76mm-es csúzlit és eszméletlen milyen durva, de a legszánalmasabb az egészben, hogy statt alapján nem kellene ilyennek lennie 0.41-es pontossággal, főleg, hogy az 57mm-es 0.34,1.9-es adatokkal rendelkezik és ahhoz képest is alig gyengébb..pedig ég és föld a 2 érték.

No mind1 szinte stabil 1k minden csatában minimum a sebzés, de elképesztő milyen agyhalott retardált sereggel kerültem folyamatosan össze.
    Volt olyan t8-as csata ahol én 2k sebzéssel zártam és vagy 7 tank 0 sbezéssel zárt köztük t8-as top tankokból 3...
    El is nyomtam mindre bot reportot...2 csata alatt elfogyott a napi 10:D

Másik meg, ezzel az ágyúval nagyon gyorsan beleszerettem a tankba, pedig már olyan jól el is adtam magamba, és megvettem az a-44-et...:D
    de sajna nem tarthatom meg, most ezerrel nyomni kell a ruszki medeket, no meg vissza kéne vennem a type-58-at is a kínai medvonal miatt...

Mire elérek a 416-ig kellene még vagy 2 med legénység, kv13,t43-at párhuzamosan tervezem farmolni, legalább lesz lehetőségem kipróbálni a kv-85-öt is végre valahára, így hogy már nem op megengedhetem magamnak:D

Apropó, hol tudom megnézni azt, hogy 75%-os legénységnek mennyi xp-kell, hogy elérjék a 100%-ot?