banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Nekem is érik ez a megoldás, csak bepipultam azon, hogy mindenféle alap dolgokért riportolással fenyegettek engem, de úgy általánosságban is idegesít ez, akkor is ha mást ér az inzultus. Ha egy scout bent ül a spot bokorban és ugatnak neki, hogy menjen, de ne menjen, mert amint megmoccan majd az ellenfél, spotolni fogja őket, de az egységsugarúak nem értik és habzik a szájuk a chat-ben, hogy riportolják. Na az ilyeneket meg a hasonlókat én azonnal riportolom, mint unsportsman...

Valószínüleg ki fogom én is kapcsolni a chat-et és csak szakaszozáshoz kapcsolom vissza. Egy ideig mentem úgy és tényleg nyugalmasabb, kevesebb stressz. Kicsit hangsúlyosabb ilyenkor a játék jelleg és kevésbé érződik, hogy közösségi dolog, nincs kommunikáció.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.19. 13:38:25