A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #349822 Napközbenhez képest elég egysejtű agyú társaság van fent.Egyzászlós pálya mindkét csapatnak el kéne foglalni,erre mit csinálnak a barmok,elindulnak az ellenkező irányba.Talán 4-en mentünk a zászlóhoz.Stock Sturer Emil-el vagyok 8-as csata,iszonyatosan szar jármű.A 4 top tier 8-asunk IS-3,IS-6,T-34,T-32 majdnem összesen sebeztek annyit mint én pedig szart se tudtam csinálni.De mind ilyen 200-500-ig WN8-al.
Aki 20-30 ezer csata alatt nem tanult meg játszani az soha a büdös életbe nem fog.
Egyszerűen néha már fáj nézni a szenvedésüket,ezek ezt a full szopást élvezik is?Mert amit előadnak játék címszó alatt az minden csak nem az.Oszt közben pedig töltik a játékba a lóvét mert ezek a nyomoroncok tele vannak drága prémtankkal.
Olyan mintha megvenném a több százezres futball szerkót magamnak közben meg nem is tudok focizni.