A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #349819 Az IS3 népszerű tank és valahogy az MM szereti elosztani a hasonló tankokat, hogy legyenek mindkét csapatban. Erről az MM algoritmusról semmilyen információ nincs egyébként, de megfigyelhető, ha ritkább tankkal megy az ember, pl a kv220, akkor gyakran kerülök vele úgy csatába, hogy az ellenfélnél is van 1, máskülönben meg jó, ha naponta látok párat. Szóval van valami "pároztató" algoritmus, ami egyébként nem rossz gondolat, mert így kiegyenlítettebbek a csapatok, persze a lehetőségek határain belül.
Ennek lehet ilyen nem várt mellék hatása, hogy ott a rengeteg IS3, mindig kiválaszt párat belőlük és kell mellé "töltelék". Tényleg észrevehetően gyakran kerül tier10-be és én ezt a népszerűségével tudom magyarázni, feltéve, ha elfogadjuk a WG magyarázatát és nincsenek mindenféle érdekes algoritmusok. Mondjuk nekem az a megjegyzés tűnt a legfurcsábbnak, hogy az az illető, aki az MM-t fejleszti nagyon elfoglalt. Mivel elfoglalt mégis? Mindenféle módosítást elhárítanak, ami az MM-t érinti. A másik kérdés, bassz.tok már meg, vegyetek fel még egy fejlesztőt, aki az MM-el foglalkozik. A k.rva pipacsokra meg faágakra meg madarakra tuti biztos van egy egész osztály is, de az MM-t egy nyomorult bütykölgeti. No comment erre, de ez nagyon durva ha belegondolunk a fontossági sorrendbe, amit az erőforrás elosztása tükröz.
Örömmel jelentem, hogy elhasználtam a 10 feljelentést ma, cirka 5 csatában. Utoljára egy 3 fős szakaszt riportoltam, mert az volt a bűnöm, hogy a borsiggal többször rálőttem, sőt sebeztem is az egyik szakasz tagot, aki utána folyamatosan ugatott a chat-ben és feljelentéssel fenyegetett. Én biztosan riportoltam. Korábbi csatákban meg mindig volt valaki, aki engem vagy más csapattársamat riportolással fenyegetett, ezeket én automatikuson felnyomom és az unsportsman... kategóriában, mert a noobok is azt használják. Minél többen tennének így, annál hamarabb leszoknának az agyhalottak a riportolgatásról, mert most már tényleg oda jutottunk, hogy simán azért riportolhat valaki, mert meglőttem.
Mióta nem ugatok annyit a chat-ben, mert próbálok az igénytelenségre nem reagálni, megszűntek a napos banjaim, szóval igen, a sok fogyatékos a chat-beli szövegelésért felnyomott unsportsman kategóriában folyamatosan és kaptam a napi banokat szinte hetente, most megszűnt, kb 1 hónapja semmi.