A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #349751 Pár tipp:
- az alap skilleket (javítás, tűzoltás, álcázás) csak úgy érdemes rakni, ha minden emberre rárakod, mert különben elhanyagolható a hatásuk
- az elit alakulat csak akkor ad bármilyen bónuszt, ha minden embernek megvan (és mindegyiken 100%-os)
- a legtöbb TD-nek jó az álcázása, az E-25-nek meg a legjobb a játékban, így érdemes álcázást fejleszteni a legényekre is, így az általa adott bónusszal szinte láthatatlan lesz
- a soft stat javító képességekből amiket (szerintem) érdemes kifejleszteni, azok a következők (lehet, hogy nem mindegyik pontos, én angolul használom a klienst, nem tudom mindegyik magyar nevét fejből): kuplungégető, sima utazás, kapáslövés(?), off-road vezetés(?). Ezen kívül én a biztonságos elhelyezést mindig rárakom a töltőre, mert amúgy sincsenek az alapokon kívül túl használható skilljei, viszont a nehezebben sérülő lőszer mindig jól jön. Ha a fontosabbak megvannak, a megelőző karbantartást szintén kihúzom általában a vezetőre, mert ugye jobb félni, mint megijedni.