World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Huzamosabb WT után tényleg elég szánalmas az ami a wot-ban megy, eléggé kitűnik ez a hatalmas kontraszt. - Mikor kijött a GF, én huzamosabb ideig WT-ztem, aztán mégis visszatértem a WoT-hoz, mert egyszerűen jobbnak találtam.
Balansz tekintetében meg azért fényévek vannak a két játék között, és ehhez a randomnak semmi köze. Random meg van a WT-ben is bőven, sőt, merem állítani még több is. Már a kis T-50-nel gurulva feltűnt, hogy AP-t használva is a kis Panzer III-asokat ugyanazon a helyen egymás után meglőve van amelyik egy lövéstől azonnal eldurran, valamelyikbe az ötödiket tunkolod, bármi eredmény nélkül.
A sebzés modellt sem tapasztalom annyira rossznak mint az beálítjták, balansz az valóban nincs, de az a wot-ban sincs, csak a wot alapvetően egy random generátor és az évek alatt iszonytatos power creep lett.
A WT mint tankos játék, már ebben az állapotba oda-vissza veri a wot-ot.
A legnagyobb előnye a wot-nak a sok tank, ergó sok, szinte soha véget nem érő célokat tűzhet ki magának az ember.
Kompetetív játékra szerintem mind a 2 ugyan úgy alkalmas, csak a full árkád tendencia népszerűbb nézzünk akármilyen játékot, de alapvetően az nem igaz, hogy a Wot formulája sokkal jobb kompetetív játékra.
Wot-ba túl sok a random.
Meg mint tankos játék a WT egyszerűen jóval kielégítőbb a wot-tól.
Huzamosabb WT után tényleg elég szánalmas az ami a wot-ban megy, eléggé kitűnik ez a hatalmas kontraszt.
Wot különben is sok szempontból egy igen visszamaradott MMO.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
keptelenek a jatek kezdete ota egy epkezlab balanceot megcsinalni: 90%os winate t54el😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.06. 19:40:40
egyedül a felboruló tankok ami hibát találtam benne...
durva gamma lesz abból 😊
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.11.06. 19:35:03
Ezért is maradtam a WoT-nál, mert ez a szememben egy jó alap köré, de hanyagul, míg a WT egy eleve rossz alap köré, de igényesen felépített játék. Nekem ez a kombó jobban bejön.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.06. 19:31:39
Mindenki annyit vállaljon, amennyit tud. Érted?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.06. 19:21:56
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
havernak is mutattam mind a kettőt (még egyiket sem látta)
mentem egy kört WT-ben, majd wot-tal... majd azt mondta wot közben, hogy mi ez a szar? XDDDD
de azért ez a golyó megállás a levegőben epic volt 😊
és ott sistergett a csata végéig 😄😄D
Egy kisebb klán nem fog tudni 15 embert T10-be küldeni állandóan strongholdba (örül ha a 7 ember összejön napi 1 csapatba, a 2 csapat már karácsony), így automatikusan veszít. Nem muszáj top klánnak lenni az ellennek, a lehetőség sincs meg arra, hogy full T10-zel kiálljon bárki ellen és harcoljon. Piros 10-ek ellen nem sokat ér egy összekapott T8-T10 15 fős csapat.
Sőt elvetemült klánok hajnalban végigrabolhatják a térképet, csak 15 fő kell hozzá és automatikusan nyernek...
És igen, én lazán kinézem ezekből a nagy klánokból hogy hajnali 3-kor felkelve gyak, csata nélkül maxolják ki a bázist.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ha így folytatja a WG akkor lassan (15 éven belül) utolérik a WT-t fejlesztésben 😄DDD
De tudom, valójában az fáj, hogy EFE, KAZNA (értsd: Top klánok) nincsenek ebből kizárva. Hogy ugyanazon a játszótéren indulnak a nagyfiúk is, mint az ovisok. How terrible.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
wot nick: PsychoTrooper
/sarcasm, ha valakinek nem esett volna le.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.06. 18:48:51
Én a mai napig jobban élvezem ezt mint a P-t vagy bármi más 7-es nehéztankot, de soha nem tudtam 50% fölé vinni a wr-t vele.
Egyébként én az E5-tel vagyok így, tök jó tank, tetszik is, jól is megy, aztán van vele 37%-os WR-em.
WoT: Nishizumi77
Titeket melyik tank b@szott fel ennyire legutoljára?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Katt ide a letöltéshez!
Si vis pacem, para bellum.
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf
Jármű: SU-8
Szerzett tapasztalat: 1 737 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 17 352
Csatában elért Achievement: Stark's medál, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT: Nishizumi77