A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #349743 Ha itt megkérdezed, hogy x tankra milyen skilleket rakj akkor segítünk.
Csak pár tanács: a Mesterlövész és Elit alakulat skillt eldobhatod, helyettük az álcázást raknám. A többieket hagyd így, másodiknak mehet rájuk a camo.
Összességében én így szoktam csinálni a skillezést: 1 mindenkinek cammo(TD, light) vagy javítás(heavy, med). Ha megvan fullra, akkor a parancsnokkal eldobatom, és átrakom 6. érzékre. A második sor már harckocsi specifikus, ha nagyon gyulladós, akkor mindenkinek Tűzoltás, ha szeret robbanni akkor biztonságos elhelyezés. Ha nincs ilyen egyértelmű lehetőség, akkor a hasznosabb skilleket rakom, Kuplung égető, Off-Roda vezetés, Ezermester, Javítás.
Szerintem a legfontosabb, hogy az alap Camo, Javítás, 6. érzék meglegyen minden tankon(kivéve a heavy, arra a cammo nem fontos). BIA-t én kevés tankra rakok, leginkább medekre.
És igen, E-25-ben nem kell saját legénység, mert prem, ergo bármelyik német TD legénységet belerakhatod átképzés nélkül.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.18. 15:18:29