banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Még régebben a teszten lőttem a csillagrombolóval egy maus tetejébe south coast-on 2100 feletti sebzést . Ezzel nem az artykat akarom védeni, de vannak itt más tankok is, amik megérnének egy misét.

Azzal együtt, hogy az IM miatt én is nyomok 2 arty ágat a napi duplák szintjén és ha teljesen tárgyilagos akarok lenni, akkor azért sok olyan szituáció van, ahova igenis kell skill még egy nyomorult artyba is, hogy megsaccolja az ember és eltalálja az ellenfelet.

Szóval ezzel együtt nekem ez az egész tank típus nem tetszik. Ez 80%-ban arról szól, hogy elvegye a játék örömét és élményét a játékosoktól és csak kb 20%-ban arról, hogy valamit hozzá is tenne a játékélményhez (az artysta játékost kivéve, aki lehet, hogy jól szórakozik, közben meg sok másik játékos nem szórakozik). Csak egy nagyon kézenfekvő példa. Nehéz tankkal sidescrap? Lehet, de a tipikus siderscrapnél máris megnyílik az arty lővési csatornája és lőni tudja a sidescrap-es tankot. Szóval a nehéz tank a hülye, ha mégis próbálkozik ezzel a taktikai elemmel. Ha nincs arty, akkor lényegesen nagyobb terület bejátszható a pályán és lehetne még a sort folytatni.

Az ellenpóluson mi van? Mikor hasznos az arty a játék szempontjából? Van pár kézenfekvő példa és ott nagyjából vége is a sornak, beásott e3 vagy hull down-os amcsi nehéz, IS7. Ezek meg tudnak akasztani egy komplett lemming vonatot, hiszen a lemmingek nem rohannak rájuk és nem szedik ki a túlerejüknél fogva, mert félnek. Néha hasznos az arty foglalást resetelni. Nekem kb ez a két dolog jut eszembe, amikor hasznosak és számtalan olyan eset, amikor csak elvesznek a játék élményből.

Úgyhogy én meglennék nélkülük is simán és még jobban tetszene a játék is.