418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Van annak oka, hogy napok óta mozillával (explorerrel is most először siekrült) nem jön be az sg?
  • Maala
    Én nem hiszem, hogy te unEpicelés közben motyogsz magadban ennyit, és ilyen hangosan. De legalábbis asszony és gyerekek helyében levernélek, ha hajnali 1-kor óbégatnál hangosan a házban. :D

Ám mivel pénzért streamelő vagy, ezért tudatosan olyan időpontot választasz, amikor a megfáradt szinglik hazaértnek munkából, és az út közben vásárolt kis kínai-indiai-egyéb nemzetiségű kajájukat, vagy mikrózott gyorspizzájukat eszik épp.

Persze igyekszel nem túl vicces lenni, mert ha ráköpik a kaját a monitorra-billentyűzetre-nagymamiurnájára, akkor ugrott az aznapi betevő 100 ojrós/dolláros szegény megfáradt kisember részéről.

A másik lehetőség még mindig adott, hogy vannak olyan peepshow ketrecek, ahol az emberek a függöny elhúzása után a twitches wotos videókat nézik, nem ciciket. Hmm. Mindig mondtam, hogy kellene valami új vállalkozást indítani.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.04.03. 07:32:48
  • Maala
    Lelök, érted, leeee lööööök. :)
  • lammaer
    Nade most komolyan... :)
  • András77
    Sok német medre lehet troll ágyút rakni, az ha bevág, könnyen gyújt. Illetve arannyal próbálnám meg leginkább, ha nem tetszik a troll ágyú, a nagy átütés miatt észrevehetően könnyebb gyújtani arannyal. Mondjuk a cromwell-re is lehet troll-t rakni, de az angol troll ágyút nem ismerem, a német az gyújt, mint a fene, ha sikerül betalálni vele a jó helyre.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.02. 23:48:00
  • R3nton
    Cromwell jó, ne add fel, az a legjobb erre!
  • ximix #350676
  • ximix #350675
    Szerintem egy kicsivel kisebb arty-val próbáld ne az akár 2000hp sebzővel, gyorsabban tölt = nagyobb esély a láncolásra + nem K.O. a tank ha mégis telibe csapod... ect
  • joe662
    Ááá a waffentrogeres barátom
    Prohon volt,én is azzal voltam,de én láttam öt,köszönhetően az 4skilles legényeknek a távcsőnek+a spotternak.
    Ki is táraztam rajta elsők között halt,majd végig engem és a felmenőimet gyalázta,elég durván.
    Igazi barom lehet.
  • Pityu0
    A 2 ellenség kigyújtása milyen tankkal érdemes? mert cromwell-el próbálkozok de 1-nél több nem jön össze
  • Kubukli
    Egyszer valaki lever a magas lóról...
  • lammaer
    Kezdődő alzheimer vagy mégsem volt egyértelmű? :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.02. 21:38:49
  • Kubukli
    Kösz.
    Azt, hogy eddig eljutottam a HOAX csapatnak köszönhetem :)
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.02. 21:35:03
  • joe662
    Már szívok egy ideje a T28htc spg tudjaatkömhányasküldetés,trackelj kettőt,a nyomik meg löjék ki őket.
    Vannak azok a bizonyos utolsó mondatok,ez ugyan nem utolsó,de a poén hasonló.
    Na ezeket most leláncolom,remélem kilövik őket úgyis alig van életük direkt a tankok közé lövök

Hát majd legközelebb
  • Angelus1991ster
    4 Kitüntetéssel vagy 5 szimplán.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 21:26:59
  • lammaer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Csak azt hagyod ki a képből, hogy a "sztrímelő" MAGA választja meg mivel és mennyit játszik.... semmi mást nem csinál, csak játszik és kirakja a képet meg dumál.
    Pl én most elkezdek unepicelni, sztem tolom olyan 1ig. Ha sztreamelő akarnék lenni akkkor csak annyi hogy kirakom azt amit egyébként is csinálnék. Hol a hozzáadott érték? Hol a kín hogy játszanom kell?
  • Kubukli
    Valaki leírná nekem. hogy mi a minimum feltétel a T28C szintre való lépésnek?
    TD-15 és MT-15 kitüntetéssel, HT-15 és SPG-15 szimplán van meg. LT-15 hiányzik Stug szinten. (Az utóbbihoz egy lottó ötös kombó kell pályából és csapatból + 1 skilles a legénységem a nagyobb light tankokban...)
    Elég ha valamelyiket megcsinálom kitüntetéssel az utolsó küldikből?

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.02. 21:26:40
  • Angelus1991ster
    Vicces papírmakett dioráma készíthető Hellcat-el.
    http://worldoftanks.ru/ru/media/10/
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 21:25:56
  • bekescsaba
    Az érdekesség abból adódik, hogy 13-57 még nincsen a játékban, mégis képezhető rá a legénység.
  • Pares
  • Angelus1991ster
    Ilyen zenére gondolsz? ez kihozza belőlem az állatot is. Inkább hallgatom a flexet mint ezt.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 19:53:49
  • kHares
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Többször előfordult már hogy hallottam egy számot és azt mondtam igen, ez marha jó. Aztán a rádió minden csatornán nyomta és hallottam 10x, 50x, 100x. Még ekkor is azt mondtam egészen jó. Amikor elhangzott 500x az ereimet akartam fölvágni. Ezek nem hetekig nyomják hanem évekig. Pl. starcraft-ot el tudod képzelni egész nap training hónapokig, évekig amit egy profi csinál? Kedvenc játékod nagyon hamar átváltana az undorító munka kategóriába. Ha egy gyárban dolgoznék ahol 10 másodpercenként egy kart kellene meghúznom akkor lehet játékot választanék munkának, minden más esetben jó nekem az iroda. Quickybaby gondolom csak napi pár órában nyomja az nem tagadom álommunka de hogy a fenébe lett neki így 200k+ követője?
  • lexlutor
    huu.. az tenyleg nosztalgia-party lenne :D
  • lexlutor
    igen, az a hobbija:)
    emlekeszem milyen felnott modra tudta kezeleni a dolgokat:)
    eloszor jon, h rossz a helyesiras, aztan meg h nem is latja mit irsz :)

hiaba, elo bizonyitek h a legnyomasos serulesek megis tudnak oroklodni:)
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.02. 19:42:34
  • Count Adyn
    Ki hagyta nyitva a kiskaput?:D
  • Angelus1991ster
    Már csak helga asszony és a westrlemániás hiányzik. De új fórum "motor" miatt nem trollkodhat már, ugye?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.02. 19:41:33
  • yossarianHUN
    Aha, privátban azóta is folyamatosan próbál kedveskedni
  • lexlutor
    ejj.. matyi utan, visszatert az ardenneki nagypapas zsebnaci is..
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.02. 19:31:28
  • popey8
    Én is előre gondolkodtam:) Sajnos ez így van, ahogy leírtad. Megoldásként én a CDC-re képeztem ki a csajszit. Átképzéskor veszít 10%-ot, de az nem vészes. Pár dupla alatt úgy is visszatornászom majd 100%-ra. A skillek meg úgy is memaradnak.
  • Lunki88
    Gratulálok! Nekem sajnos nem szokott ilyen mázlim lenni hogy hallgatnak rám a csapattársaim. Én még most kezdtem neki a T55 küldiknek, de a "gyújts ki két tankot" eléggé szenvedős lesz...
  • patchaou
    Csak abba képezheted ki ami kivan fejlesztve és a prémium tankokra.
  • András77
    Nagyobb tier-ben már néha megcsillan az értelem, néha. Meg ott talán már vannak olyanok, akik tudják, hogy mennyire nehéz ezeket a küldetéseket megcsinálni és ők meg szinte semmit nem vesztenek azzal, ha ott hagynak egy frag-et más valakinek.

Gratula a tankhoz, én még csak most ismerkedem a T28HTC-val és csak belekóstoltam a T55a küldetésekbe. M.cskos jól adják a kreditet és van köztük tényleg könnyű is, de aztán jönnek majd a bitang nehéz küldetések. A fő gondom, hogy td és heavy küldetésekhez (spg-t csak csinálgatom, de elakadtam a sebezz 3-t küldetésnél, azzal nem is erőlködöm, artym is tier8 a legnagyobb, meg nem is megy velük jól nekem) még nincs megfelelő tankom, fejlesztés alatt. Leginkább a heavy a kritikus nekem, eddig mindig az maradt a végére és most is az lesz a helyzet szerintem.

A 12e összesített szerintem e100-al meglesz majd nekem, de a pattints 3x hp-t még fogalmam sincs mivel tudom majd teljesíteni. A bélá/maus ágon még csak tier6-ban járok, messze vannak még, talán a t150, ami szóba jöhetne még. Ha sok agyhalottat kifog és jól van beforgatva egy t150 nagyon sokat tud pattintani, legalábbis ezt remélem, de itt meg a probléma a szükséges 2e sebzés lesz. Nehéz küldetés lesz ez nekem, e100-al nem hiszem hogy tudok ennyit pattintani és sok idő mire alkalmas tankot fejlesztek ki.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.02. 18:49:45
  • bekescsaba
    Még egy érdekesség. Átvettem a harckocsizót, gondoltam kiképzem az új francia medre. Nem engedte. Viszont az amx 13-57-re meg engedte volna.

Érdekes.........
  • yossarianHUN
  • Plata
    Ismeri valaki ezt a retardáltat?

Azzal kezdte a csatát hogy közös cseten elkezdett k anyázni,és a folytatás sem volt jobb,a kedvenc szava a k anyátok volt,de sokkal durvábbakat is írt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.02. 18:22:52
  • bekescsaba
    Meg lett a T55/A!!!!

Igen Igen Igen...

Pearl River T54-el voltam. Zárójelben, hogy ez az általam legjobban utált pálya.

Két tizes TD volt.

Az első egy object 268. 420 hp-n volt. Írtam a mellettem álló T62/A-nak, hogy kéne. Erre mit csinált? Kiment, felvette a lövését, belelőtt egyet, aztán én kilőttem.

Utoljára maradt egy JPZ E100, védte a bázisukat. 560 Hp-n állt. Beírtam, ha ezt kilőhetném, meglenne a T55/A. Erre 4 ember nézte végig, anélkül, hogy rálőttek volna, hogy odamegyek, és két lövésből kiszedem.

Ilyenkor kicsit visszatér a hitem, hogy van emberi jóság, és nem a gonoszok, és rosszindulatúak vannak többen e világban.

Na csak ennyi.

Most megint mehet a zsidózás.....
  • yossarianHUN
    És a privátban ugatást is mellőzheted.
  • yossarianHUN
    Akkor ezt most törlöm, és próbáld meg mégegyszer, zsidózás nélkül, egy spoilerrel megtámogatva.
  • Count Adyn
    Szép bannkéken menő árulni:D
  • Angelus1991ster
    Tas a Tasodikon!