World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pales27
4es szintig nem tudnak lerabolni és kapod a bónuszt, eddig ez se volt, mert századnak hívták, és nem kaptál érte semmit. Így most tényleg rosszabb lett, mert kapsz bónuszt, és ha van tízesed még többet, hát tényleg mekkora baromság!

4-es szinten 8%, legénységi xp ami tán 16%. Egyébként nálunk sokkal nagyobb klánok írogatnak, 99-96 aktív tag, 2.5-3k skimish csata után nem tudnak level 4-ről elmenni, mert nem akarnak napi szinten t10 cw-zni, ennyi. És ha rászáll pár top, legyalulják őket. Most ez az egész pár klánnak jó csak megint, a 99% meg lesz farm, vagy marad lent level 4-en. Én is traviánoztam, ott is ebből lett elegem.😊
Sunsetjoy
Rivanka, a 8 % a maximuma a T10 nélküli stronghold bónusznak?

Amúgy ez a böngészős "stratégiai" játékokra emlékeztet- amikor szövetségek, óriásklánok alakultak, a környéken mindenkit legyalultak, megmaradni nem lehetett mellettük (úgy jöttek óraműpontossággal rabolni, mint a japán gyorsvonatok), ha nem adtad fel, vagy másztál szövetségbe.

Na itt ugyanez, csak itt eddig szövetség sincs; kutyák, dingók, hiénák, farkasok, medvék, oroszlánok ugranak egymásnak nyakló nélkül.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Olvasgatom fórumokat, azért nem csalódtam a wg-ben ezzel a stronghold-al kapcsolatban sem.
Ez a tier 10-es támadás-védekezés mekkora baromság már megint, csak a top klánok tápolása megy itt.
Pl találtam nem 1 ilyen jellegű bejegyzést:
"But we have no chance vs X tier, in first hour of game patch 9.4 we got 5 batles in our calendar!
like what can we do VS some top clan's ????"
Magyarul máris megkezdődött a farmolás, csak gratulálni tudok hozzá. Alap minden játékban, hogy nem engedem a felső 100-at az alsó 100-ra, teljesen értelmetlenné teszi az egészet. Úgyhogy ennyit erről a strongholdról is, marad a 8%-os dolog, aztán kalap-kabát.
Ez az overwolf nem semmi. Véletlenül fent maradt a gépen és mikor a wot-ot indítottam ez is indította magát és a szokásos néhány másodperces betöltésből csinált kőkemény 4 percet.... uninstall aztán meg is javult a téma.

Tono34
Akkor talán karácsonyra meglepem magam vele 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

azt igeretek legutobb, h megprobaljak meg iden behozni.
Mardel
Tegnap este felraktam a 9.4hez való omc modpackot.

Első csata Kharkov. Semmit nem láttam a pályán, mintha minden ködben lett volna, a tankomból meg egy fehér háromszög szerű sáv látszódott.

Külön élmény volt, hogy első győzelem a tankkal, tripláztam is 0 dmgel...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Tono34
Prémium Panther melyik patchben lesz?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pales27
Sztem az xvm minimap modja nem mükszik nálad, nekem akkor barmolta feketére, mikor azt állítgattam.

Csak sikerült ezzel is egy Master. Eddig csak 2. osztályom volt vele, meg is lepődtem beadta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sunsetjoy
Fura, mert a legutolsó nightlyban így van:
"formatRightVehicle": "<font face='Lucida Console' size='12'><font color='{{c:rating}}'>{{rating%2d~%}}</font> <font color='{{c:xwn8}}'>{{xwn8}}</font> <font color='{{c:kb}}'>{{kb%2d~k}}</font> </font>{{vehicle}}"

Tehát ha jól értelmezem, a ratingot, az xvm-et meg a csaták számát is 2 számjegyesen kellene kiírnia (2d)...

Próbáld leszedni totál az xvm-et, és az utolsó stabil/dev-buildot rakd fel, az ott található config fájllal- a régidet másoltad be, vagy azt használtad?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Maala
Semmi gond nincs, csak be kell állítani, hogy a csatákat, meg a wr-t is olyan formában mutassa, ahogy te szeretnéd. Már nem emlékszem rá, de a readme-ben van rá példa.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Meg meg, köszönöm!
Fene tudja. Ezek a kredithozam-variálások olyanok, mint a belenyúlás elméletek. Mindenkinek megfordult már a fejében, van aki esküszik rá, de bizonyítani soha nem fogja senki, úgyhogy felesleges kattogni rajta.
popey8
A nap kérdése: mi a sz@r van az xvm-el? Jelent meg így vkinél a stat? Mit kell ezzel csinálni, h a régi formátumban írja ki őket? Most nem tudom, h nálam van vmi gebasz vagy a nightly xvm-el (3400) van gond. Ja és minden csata végén (mikor bejönne a csata eredmény ablak) szépen kidob a játékból. 99% hogy az xvm-el van gond, mert most alig van fent mod, azok is a legfrissebbek.

Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.11.06. 03:13:45

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

azt értem. csak patch előtt még vesztes csatánál is csak ritkán voltam minuszos 1300-1400 sebzéssel. Ami ott azért elég jónak számít.
Az erőd úgy működik mint a század, tehát győzelemnél jóval többet kapsz mint randomban, vereségnél viszont szinte semmit (mivel a vesztes csapat xp-jének/kreditjének egy része a győztesek között kerül szétosztásra).
Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy sokkal kevesebb lett a credit csatánként? Random is mintha kevesebb lenne, de 6os erődben főleg. Eddig 1300 sebzésre prém nélkül is adott egész jól, most meg minuszos még prémmel is ha kikapunk 😮
nekem 3 hete ilyen.... 10 meccsből 6nál ez a végeredmény 😄
DasIsFuck
Akkor nekem szerencsém volt, vagy csak túl op a cEntúrió😊

Bár lehet én délután már megkaptam a napi szopás adagomat😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mi van ma, hétvége? Képtelenség értelmes meccset futni, 4-15 az átlag végeredmény.
# Idiocracy
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.11.06. 01:01:48

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mi a bajod?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
xvm-ben mi annak a cuccnak a neve ami csata közben mutatja a wn értéket? Alapjáraton jobb oldalt felül van, de át szeretném kicsit rakni, hogy lássam mennyi idő van még a csatából.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

😄D oké, nem foglak keresni ez ügyben. btw thx
Keress rá. Fontkészlet wot-hoz. A wothungary oldalon van kpl. letölthető csomag. De privátban meg ne keress ez ügyben.

wot nick: PsychoTrooper

font készlet? wut? 😄D
Az összes szükséges font készlet telepítve van?

Maala
Gratula, sikerült összehoznod a pro modot, ahol nem könnyíted, hanem nehezíted a játékodat. Csak így tovább! 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem tudom, van-e vki aki használ-e ilyen kombót, de quickybaby modpack-jét, jimbo célkeresztjét és yasenkrasen statistic modját akarom összehozni. Még soha nem próbáltam így a game-t, és nem is működik sajnos...konkrétan nincs a tankoknak sziluettjei, egységes fekete pötty minden a minimapon, a bázisok is fekete pacák 😄
Szval lényegében vak vagyok 😄
Nem tudom mi lehet a probléma, ha vki használna ilyen kombót (statistic mod lehet más), és neki működik, megköszönném ha privátban kérdezhetnék tőle 1-2 dolgot 😄
Fenébe görcsölsz már...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Miért nem?
Hole in my ass...
After i runned out of gold ammo
Ezek a majmok legalább intelligensek voltak😄 Az emberiség 90%-a úgy tűnik a közelükben nincs.
JeffDunham
Ezen mekkorát röhögtem. 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ezek nem emberek, majmok. A WoT játékosállománya az első jele a majmok bolygójának.

Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.05. 22:14:06

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kisTekila
Megoldódott? Mert már 3398 is van

xfire: kistekila

voivod32
Nálam is, sőt sokszor ki is fagyott, főleg ellenfélre való célzás közben. Aztán 1-2 hét múlva behalt a winyóm.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Azt hiszem, nem értem én az embereket. 14-7-nél, mikor falkába verődve keressük az utolsó ellenséget (én 57 HP-val), a saját KT-nk egyszercsak kilő. Se szó se beszéd. Kommunikálni egy szót nem kommunikáltam vele egész meccs alatt, és nemhogy a közelemben nem volt ellenség, de még csak fel se volt spottolva. De ez a reterátos nászfasz unalmában egy tarkólövéssel végez velem, mert miért ne. Hihetetlen az emberiség.
Most azért jobb lett, de annyi a semmitérő siemka magyar, hogy szégyenkezem. Lassan a románokat túlszárnyaljuk.

Csak azért az IS 3-at nem engedném. Rohadjon el.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.05. 21:00:56

angelus1991ster.blogspot.hu

Nekem valahogy úgy tűnik, Sztálingrád minimapja erősen hasonlít Himmelsdorfra.
Közben megfizettem a tegnapi 12 win zsinórban dolgot. Ma 35 csata alatt lett 12 győzelem. Hihetetlen mi megy.
Maala
úgy érted, 2-2 t1...

DasIsFuck
Biztos, engem nem érdekel...duh<#duhos2>

Az a baj vele, hogy random csapatokkal nem egészen fair a játék mikor ilyen full proo összeszokottak ellen rak, na meg a másik, hogy ha én olyan tankokkal akarok játszani amiről én is tudom, hogy igazából ez majdnem olyan, mintha ott sem lennék(német tankok) akkor nem igazán szórakoztató meg motiváló a dolog.
Pedig én is szívesebben játszanék kompetetív csatákat a random helyett, de ebben a formában a wot-ba számomra nem egészen alternatíva ez.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mivel nem fért be oldalanként 7 nyolcas, általában mindkét oldalon volt egy-egy T1. Amik aztán persze próbáltak scoutolni meg szüttyögni fel-alá, de ehh...
ezt most speciel nem értem,

rengeteg az agyhalott. 39% többezer csatánál. Miért élnek még?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.05. 20:29:23

Ezzel elindul a kliens, de tovább nem próbáltam.

30x zoom in-out mod és szerver oldali célkereszt egyben.

Maala
Nyilván, mivel 2 ember most már nem csak a lőcsöt veri...

Csapat csata 7/54-el jobb lett😄

Érdekes az Aslain packban sincs benne a régi típusú servercross, az új OMC meg még nem jött ki.

Az gyökér dolog lenne, ha játék a winyót használná a memória helyett pl 2 GB-nál, mert akkor lelakja az SSD-t. De mindent el tudok képzelni.