banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Serinahun
    Csak azért mert nem egyezik a véleményünk máris lenézel ó magasságos nagylekűsége. Gratulálok hozzá. Látom te vagy itt a látnok és a megmondó ember. Hiszen biztosan tudod, hogy én milyen tierben játszom és hogy milyen statom van. De végül is nem tehetsz róla, hogy otthonról ezt hoztad.
    Képzeld nem 2 percig szoktam élni T10-ben vagy T1-ben, már nem is tudom.
    Az a bajotok, hogy az élő fába is beleköttök csak hogy jól érezzétek magatokat. Azért mert 1000 ember mondja ugyan azt még nem feltétlenül igaz.
    Tiszta diktatúra van ezen a fórumon. "Ha nem a mi véleményünket mondod mehetsz a picsába". Na ez a szánalmas.
    Most komolyan azért szidjátok az artyval játszókat, mert az MM berak egyszerre 5 artyt és végzik a dolgukat? Azaz lövik a lassan haladó heavyket meg a TD-k, amik ez elsődleges célpontjuk? Költői kérdés volt.
    Na megyek is, mert már rég klikkelgettem. Hát ha egylövésezek egy Maus-t vagy 70-90%-át leszedem 1 legénységi tagot hagyva. Esetleg a végjátékban full vagy alig HP-val nekem rongyoló tankot a 3K+ sebző artymmal splash-ből kiszedek.