A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #349613 Így van. Én is megvettem a 8-as francia arty-t, mert gondoltam a jobb dolgokra rámegyek az egyéni küldetésekből, egy kettőt megcsinálok (garázshely, prém nap, pénz). Brutális, hogy szűkülés nélkül a felém rohamozó 1390 azonnal elporladt, pedig meg sem vártam, hogy közel érjen. Vicc. Én is örülnék, ha csak ennyit megcsinálnának, hogy közelre ne tudjanak lőni vagy ha ezt nem, akkor mind csak egy lövés legyen, tehát némi hp nerfet nekik.
Malachit: Medes játékosként bátran állíthatom, hogy nem nagyon léteznek olyan helyek, ahova mondjuk angol vagy egy francia arty ne tudna belőni. Folyamatosan változtatom vele a helyet a csata alakulása alapján. Bárhova oda tudok lőni, méghozzá gyorsan, mert rettentő fürge ez a 8-as arty, de szerintem az összes francia. A britek meg alapból belőnek lehetetlen helyekre.