banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malachit
    Jó szám :)

Arty-ban kuka nagy az rng. Tegnap is mentem pár kört. Első meccs 3000+ sebzés 9-es amcsival bukó. 2. kör, 10 lövés 1 splash sebzés 200+ sebzés 10+ lövésből. (elég morcos voltam, mivel teljesen leszűkült szerver oldalival álló tank közelébe nem volt hajlandó lőni a mező közepén.

Késő este folytattam medezés és SH-k után olyan 2-3 körrel. Na ebben is volt minden. Totális homár homály az rng részéről, meg full gázzal cikázó fél hp-s bat kicsapása 2/3-ad pályáról telitalálattal. (itt megjegyzem hogy szerintem nem kellett volna betalálnia, mivel a röppálya szerint a bat már kb 2-2,5 tankkal arrébb volt, mint a kalkulált becsapódási hely, de a mágnes ráhúzta, én meg lestem is :D )

Aki meg sír az arty miatt, az továbbra is fog.

Tapasztalat, ha arty-val mész egy random számgenerátorral játszol, ami szépen fel van skinelve, mivel találtam már el kapáslövéssel szűkülés nélkül tankot a pálya másik végén is, máskor meg az 5 méterre ház mögül kiguruló tankot nem hajlandó eltalálni teljes beszűküléssel. Továbbá csomószor semmit sem lehet vele csinálni, mivel míg pozícióba érsz beszűkülsz és lősz, a csata már eldőlt. A sok tomy meghalt 0-1 lövéssel 0-1 sebzéssel, te meg még épp csak elkezdenéd a csatát.

Két dologra hasznos igazán, ha ismered őket és játszol velük néha. Tudni fogod, hogy melyik térképen, melyik arty ellen hol leszel safe zone-ban (akár angol ellen is), meg a töltés időt ismerve lövés után mennyi időd van tevékenykedni (rámászni, megenni, átmozogni), valamint SH-CW-ben az elérhetetlen tankok kibányászására/zargatására.

Na most meg ömölhet a fém minden mennyiségben :D (Ja és van amúgy 3 10-es arty-m, kérek még fémet :D :D)