banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Múltkor megvettem féláron az Archer-t, felszereltem free xp-ből, de még nem mertem kipróbálni, mert csak teljesen új 75%-os legénységet tudtam beletenni. Most rávettem magam és ez lett az első csata eredménye:

Szerk.: kimaradt, hogy ettől még rohadtul idegesítő, hogy hátrafelé kell vele közlekedni. :D

Az Obj.416-ot meg pihentettem egy időre, mert kihúztam a következő tankot belőle, de most újra elővettem, hogy menjek vele végre valahára egy Ace Tanker-t, de megint csak felhúzott. :D

Ebben a körben már azt hittem, hogy meg is tudom csinálni. Nem volt arty, tier 9 meccs, szinte csak heavy-k + td-k. Bementem középre, folyamatosan lőttem + spottoltam (gondoltam én :D), de ez sem volt elég. Pedig még az összes prémlőszerem is ellőttem az E-75-ökre + az AT-15-re, csak legyen már meg... :( Két csillag ott van a csövön, nem gondolom, hogy olyan gyengén játszok vele (bár még mindig utálom), de az istenért nem akarja megadni.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.03.16. 20:59:28