A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha van FCM-ed akkor nem igazán éri meg.Megmondom miért.Lehet agilis a CDC,de mivel sniper tank,hova akarsz elöbb elérni?Az FCM-el én jobban fel tudom mérni merre is menjek és nem sokkal rosszabb a menettulajdonsága.Megnézed kb azonos a méretek,szal szerintem a CDC iszonyat nagy darab.Az ágyú is ugyanaz.Az ágyúsüllyedés nagyon jó a CDC nél,de a nagy darabossága miatt hamar felspottolják,igy nehéz vele játszani.Szumma szummárum,annyival nem jobb az FCM-nél hogy megérné megvenni,nem beszélve az fcm tierlimites.Annak éri meg megvenni akinek nincs meg az FCM,mert akkor egy agilis gyorsan helyet változtató tankot kapsz,de ezt tudja az FCM is....én azért vettem meg a CDC-t mert az fcm a recruit accounton van,igy kellett egy francia premium tank,de mellé már biztosan nem vettem volna meg.