banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Na ezert xar a wz-111 szvsz.
    Ket nagyon jo pontja van a tanknak a torony pancel es a felso pancel, de amint bemesz vele kozelharcra, kiteszed a tank aljat az ellensegnek, ezzel nem lehet mit csinalni, szoval, ha az ellenfel tudja, hogy minden loves amit a tank lfp-jebe lo biztos atut egyszeren eselytelen vagy vedekezni, de ok akkor mehetsz facehuggolni, csak akkor meg kozelrol a szep nagz kupolat fogja minden beloni.
    Emitt jon kepbe az agyu, ami meg kozelrol is full random az esetek 40%-ban es szar az atutes.

Ha eltudod dugni az aljat,kegyetlen a fronpancel, ha tartod a tavolsagot lutri eltalalni a kupolat, de kozelrol evesz a pancel nyujtotta plussz es ilyen agyuval nem fun a jatek.
    Gynitom egy kezemen ossze tudom szamolni, hany ertelmes korom volt ebbe a tankba.
    Most a P8.8 teszten meg full t10-es csatakban is elvezetesebb volt es sokkal sikeresebb is, mint ez a szar limitalt mm mellett.
    De a lowe is.
    Nekem is grindbol van az SP-m es szeretem is, meg jo statom is van vele, de osszehasonlitva a p8.8-al eg es fold a kettoes hagsulyozom a p8.8 full t10-es kozegbol, mig a masik limitalt mm-es,eggyertelmu melyiken jo a gun dep es az SP-nvan azert egy igen eros pancel, de mindezt ki lehet dobnia kukaba, ha nem jo az agyu.
    vmi lowe vagy p8.8-as maratont bedobhatna a wg az eu-nak:)