A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #349490 Vettem 3 nap prémet mert ugye vennem kéne egy csomó felszerelést és kéne nagyon a kredit. Nekem ami tankjaim vannak, a wz111 termeli talán a legjobban a kreditet, bár eléggé rapszódikus vele a játék, van amikor 3e sebzés és 100e bruttó kredit simán kijön belőle, de van amikor már 1-2 sebző lövésnek is örülök, mondjuk olyankor is hoz 20e körül tisztán prémmel. Na mindegy is, előszedtem az SP-t is, régen mentem vele. Mondjuk ahogy kell, sz.r pálya (north west) és sz.r csapat, úgyhogy pillanatok alatt szembe találtam magam egy rám rontó bélára, hull down-os jt8.8, mert jött mögöttük lassan egy proto. Mondom, aranyat neki, nincs mese. Kiszedtem a JT8.8-t először, a béla már odaért és rámlőtt, de szerencsére hülye volt meg közepes ágyús csak, úgyhogy sebezni nem bírt, utána az első görgőnél leláncoltam és kilőttem a francba. Lehet, hogy nem kellett volna arany, nem tudom a 170 pen bevitte volna-e, mert be volt forgatva, de tudtam lőni a görgőt srégen. A proto aztán kiszedett.
A csata végén nézem az összesítőt és 27e kredit pluszban voltam úgy, hogy lőszerre elment 35e és a javítás 8e volt. Prém nélkül is plusz 4e-be zártam volna a csatát 7 vagy 8 arany lövés után.
Nem olyan rossz tank ez az SP, komolyan mondom, csak bátrabban kell benne az aranyat használni. 3-5 arany lövés meg sem kottyan neki, simán kitermeli úgy, hogy mellette még marad is bőven kredit. Prémium számlán meg nem is kérdés. Az arany lőszere meg elég komoly, bevisz nagyon sok mindent. Ha nem lenni ilyen iszonyat lassú, de az sajnos.