418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kubukli
    T5-ben troll csúzlival, szláv/polák/török egységsugarúak ellen priceless.
    Sacred Valley
    M4 Sherman
    Szerzett tapasztalat:1 054 Szerzett kredit 20 468
    Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Kaszás, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Total: 20 468 WN8: 3 778 (100)
  • Kubukli

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.03.31. 22:05:03
  • joe662
  • lexlutor
    minel hamarabb adod el oket, annal hamarabb ellovoldozeheted, es annal hamarabb fogy el ujra. igy aztan hamar abba hagyhatod az egeszet, mert neked ez nem megy.
  • Kubukli
    Szerintem tudatos flame. Ravasz...
  • yossarianHUN
    Szívesen végignézném a partyt amit ez a hsz majd kivált, de sajnos holnap fel kell kelnem. Na de jut is, marad is, jó szórakozást, azért a kurvaanyázást kerülni feleim, mert holnap szétcsapok köztetek:D
  • Kubukli
    Küldtem egy privet.
  • Count Adyn
  • tigrincses
    Érdekes, lehet eladom a tankjaim nagy részét ha komolyan tolni szeretném a WoT-ot.. rendelgetni néha... győzelem esetén is sokat vesztek kreditet ha csak GOLD- vagyis a legjobb lőszert használok ( ami ugye kreditért is vásárolható borsos áron) elég drága győzelem volna... hát még vereségnél .. ilyen ez az üzlet, lényegében az összes többi típusú lőszert el kellene hagyni , semmi értelme, Goldal kiszedem a TD- tszemből míg hagyományos lőszer csak pattanót érne el.. ezért is tartom nagy marhaságnak a dicsőségfalat vagy mifélét, ahogy minden játékban ez is csak a top. fanoknak fontos, akik prém mellett csak szórják a gold lőszerre a pénzt.... azonnal fejlesztenek stb nem várnak.. semmivel sem. :D Mondjuk nem is gond hogy így működik ez z egész, legalább nem játszok annyit már ezekkel :) hisz az ember érzi belül , valami sántít, nem fair, szórakozásnak elmegy de semmi több. :) Amúgy jó játék minden, amíg élvezi az ember.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.03.31. 21:22:30
  • yossarianHUN
    Azért ne felejtsd, hogy az FCM ágyújának T9-nél nagyobb tankokat nem kell lőnie, míg a CDC tízesekkel is találkozik, ahol azért már korántsem mindig elég a 212 pen, úgyhogy relatíve az FCM a jobb ágyú tekintetében is. És bizony páncél és páncél (hiánya) között is van különbség. Egy dolog, ha nem sok minden pattan rólad (FCM), és egy másik, ha bármi overmatchel és átüt akár HE-vel is, ami szembejön. A T10 bestiáknak ínyencfalat vagy, a Csillagrombolók gyakorlatilag célzás nélkül egylövéseznek, de minden más is egy pillanat alatt szétkap, ha van ideje HE-t tölteni.
  • Simulacrum
    Összehasonlítottam a kettőt (FCM, CDC) és látható, hogy az ágyúja mindenben jobb a CDC-nek. A limit biztos számít, ezt nem vitatom, bár magasabb tierűt lőni több xp, gondolom kredit is több. A páncél az aranyesős korszak óta engem nem érdekel egy tankon.
    Sok sikert az új tankhoz!
    Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.03.31. 21:06:30
  • Lichtmaschin
    Biztos csináltak vele valamit, azért adtam én is el mert a 200-as páncél nem tudom hol van de nem a tankon az biztos. Volt egy patch amin még azt hiszem írták is, hogy a HE lövedékek túl nagyot sebzett rajta
  • Toweliee
    Jobb vagyok :)
  • joe662
    Gyurcsók úr?:-))
  • Toweliee
    Küldtem energiát.
  • gemihu
    Hmm. Most megjavult valamiért. Nem tudom mi volt a gond, sokszor próbáltam,mielőtt megkérdeztem volna.
  • gemihu
    Üdv! Olyan gondom van,hogy nem ment fel a hétfői patch. Letöröltem az update könyvtár tartalmát,de most is elakad a lokalizációs résznél. Nagyon lassan tölt és ha sikerül is lejönnie,akkor is kritikus hibát ír. Van rá megoldás?
  • yossarianHUN
    Nem, több okból sem. Egyrészt riaszt a hatalmas, HE csemege teste, de a döntő érv az volt, hogy a rendszeres szakasztársam nemrég vett egy FCM-et, és kicseszés lett volna vele, ha ő limitessel jön, én meg nem. Meg azért a tier limit túl csábító volt ahhoz, hogy nemet mondjak rá, főleg, hogy már elért minket a limites tankok teljes kiirtásának szele. Szerintem ha CDC típusú tankot akarsz, akkor az FCM-mel jobban jársz, sebességen kívül mindenben hozza a szintjét, a páncélzata elég ahhoz, hogy ne tudják HE-vel overmatchelni, néha még pattint is, és limites. Szerintem a CDC drabális test + zéró páncélzat kombója nagyon problémás.
  • davidbog
    Aha akkor az ugyanaz az AP lesz mint ami az IS-5-ben is: APCR.

De utálom ezeket a kamu lövedékeket, nem tudom miért nem lehet normálisan megcsinálni ezt a 122 mm D-25T löveget. Tier 8-ra megkapná a 122 mm BR-471D-t ami (tényleg AP, mert APCBC), mondjuk olyan 205-210 mm átütéssel, kb ennyit tudott a WoT rendszere szerint. Ez úgyis olyan 215-221 mm APCR-nek felel meg. Aztán kilehetna vágni a BL-9-et is a fenébe az IS-3, IS-8, ST-I gépekről is.

De persze ezt se fogják soha megcsinálni, mint ahogy már 4 éve van 2 töltőember a T32-ben is, noha a valóságban egy volt benne... Mert hát ugye minek kijavítani.

Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.31. 19:33:35
  • lexlutor
    igen, is7nel toltoberendezest akartam irni, csak slendriankodtam.
    itt 221 lesz hozza az AP pen, ami azert nem rossz.

jah: no more clone tank, ugye?:)
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.31. 19:27:57
  • Oddball29
    Hmm, az pont elég arra, hogy kifektess egy másik nyolcast vele. Ez kb. 2 mp előnyt jelent a normál változathoz képest. Igaz, inkább csak közelről érvényesül majd.
  • davidbog
    Hát ez érdekes, a végén már tényleg minden szar bekerül külön tankként. Nem értem miért nem lehet ezt a sok verziót fejlesztésként belerakni a harckocsikba. Mindegy.

Jól értem, hogy a lövedékek közt 9 másodperces töltés van? Azzal nem tudom így mi az értelme.

Az IS-7-ben nem automata töltő volt, hanem töltőberendezés, tulajdonképpen egy rammer. De logikusan gondolkozva is: ha automata lett volna akkor minek töltőember, ráadásul kettő is? Az IS-3-hoz készített ténylegesen automata volt. Igaz 1956-os fejlesztés, akkor már nem sokat ért a D-25T és a lőszerei. (Már egy éve volt cíkk róla magazinban, érdekes, hogy csak a hetekben került ki a blogra.)
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.31. 19:25:59
  • Simulacrum
    Nekem most QB-t nézve rettentően tetszik a CDC. Ha prém tankot szeretnék tuti azt venném. Az nálad nem merült fel?
  • Maala
    Szóval valszeg a kövi IM pakk része lesz.
  • lammaer
    Azért a lövések közti 9 sec töltés az már-már nem autoloader kategória... nem érzem világvégének T8ban...
  • yossarianHUN
    No egy ideje már rohadtul unom a T34-gyel való farmolást, és azt is megfogadtam, hogy többé nem veszek lassú farmtankot, úgyhogy gondoltam egyet, és beruháztam egy T-34-3-ra (igen, tudom, FCM-et kellett volna). Azt kell hogy mondjam, eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, nem értem a hőbörgést, hogy ilyen-olyan szutyok, használhatatlan, satöbbi.

A nyolcadik csatára megadta az Ace Tankert, és bizony jó ideje nem volt ilyen izgalmas köröm, bármelyik tankról is beszéljünk.

Amikor a heavyk körbevettek, azt hittem, nekem (meg az egy-két szerencsétlen csapattársnak körülöttem) harangoztak, de szerencsére az ellenség nem állt a helyzet magaslatán. Az ellenséges arty persze mindent megtett hogy elcsessze a mókát, de még ez sem volt elég. És azért a randomisten is rámmosolygott, amikor beadta egy lövésre az M40/43-at. Az egész történetben az a vicces, hogy azért mentem oda, ahova, mert hiába van bent hónapok óta ez a pálya a játékban, az elején rögtön rohadtul eltévedtem, és közel sem oda lyukadtam ki, ahova eredetileg akartam. De bejött.
  • lexlutor
    Multkor mikor kiakadtam a prem autoloaderes is3on, valaki avval nyugtatott, h csak annyira lesz autoloaderes mint az is7, plusz extra szivas h nincs toltokezeloje a legenysegkepzeshez.. hat most ugy nez megsem ennyi lesz:

- On supertest, IS-3 with autoloader previously was just a regular IS-3 with higher rate of fire. Now, it received a real autoloader for 4 shells with 9 seconds between each shell and 20 second autoloader reload; - azert ez a reload time vicces osszehasonlitva az 50-100 40secevel, meg ha abba 6 loszer is van, plane ekkora alpha sebzessel.

valaki meg emlekszik, ezt miota igergetik? :D
    - Render range will change from square to circle either in 9.8 or in 9.9;
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.31. 19:06:27
  • Maala
    Kösz. De azért dögöljön meg minden artista. /suicide mode off /irony off
  • bornofakone
    :)

Széria hiba, vagy kismillió más. Én se vagyok szakértő, vannak sorozatok amelyek halálra vannak ítélve alapból, btw melyik típus?
    (ha deathadder-t mondod, egyből lesz 1 pozitív vélemény, mert én maximálisan megvagyok/voltam vele elégedve)

És h az egész h jön hozzá? Vmilyen szinten te is reagáltál 1 egérpados posztra (milyen egérpadot vegyen wollnerd), majd belevitted a gombokat meg h szar a márka stb. Persze tiszteletben tartom a véleményed, csak picit olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mint mikor 1 számtech-s szervízbe beviszi a papika a gépét, amit már 5 éve nem takarított és nem érti miért olyan lassú rajta minden, meg miért melegszik túl stb. :D

Végszó, lehet én vagyok ilyen tetves mód szerencsés csak, de kifogtam két olyan egeret egyiket 2k06, másikat meg legalább 2k11 óta használva, és (régi kone szériahibája volt, sok embernek a görgő bedöglés, ragadás, "rohadás" a te szavaddal élve) hogy azóta sincs problémám egyikkel se, enyém még mindig zakatol és siklik, takarítás, szétszedés nélkül :D (pedig ütöm vágom őket tényleg)
  • Maala
    Pl. Amikor kanalazol, az egérpad felfogja az ütést.

2mp gondolkodás után, akarod, hogy 10-et is rászánjak? :P
  • Myke28

Ha már modok akkor EZT kifejezetten ajánlom mindenkinek ,igen hasznos!
    Elég sok replayt nézek és mindig feltünik hogy nem veszik észre az ellent (még a pro játékosok sem).
    1 próbát megér.
  • lammaer
    Szép esszé

"ne használj 1 razer egeret úgy mint 1 teszkósat, mert ég és föld a különbség a kettő között, használd ahogy az arra rendeltetve van. Normális egérpaddal :) "

Csak mi köze van az egérpadhoz annak hogy fél évente lerohad a gomb meg beragad a görgő?
  • bornofakone
    Saját tapasztalat (nem szent írás azért, mert a gyártók se hülyék, de ők inkább pénzügyi oldalról is nézik a dolgokat), vmi fasza fekete, matt egérpadot vételezz, steelseries, roccat, razer és egyéb gyártók is kijönnek jó egérpadokkal.
    A gond az ha vmi csillivilli, színes felületű egérpadot veszel, hogy egyes egerek lézerei "megcsúszhatnak" rajta, a nem megfelelő felület ugye eltéríti, csökkenti a lézer hatékonyságát, így lehet akármilyen szuper egered, az nem fog a megfelelő módon dolgozni.
    A mai modernebb egereket, mind-mind normális egérpaddal tervezték (nem hülye dolog, ha veszel egeret, vegyél egérpadot is hozzá = more money), de van benne logika is azért, mert ezeket az egereket kifejezetten ezekre az egérpadokra készítik. Ahogy lammaer is írta, a razerja imádja a normálisabb, "trendi" egérpadokat, amúgy 3-5k-ért lehet venni normális egérpadot manapság, ami egyáltalán nem pénz főleg 1 naga-hoz viszonyítva :)

Természetesen fenntartásokkal kezeld a kommentem, érdeklődj utána ennek fórumokon, de Pixel-ben pl. egész jó arcok vannak, ott ki is tudod próbálni az adott egereket, egérpadokat és egyéb más dolgokat akár pár órán keresztül is. (nem nem akart ez reklám lenni, inkább csak infó, én pl. csak 1 egérpadot vettem még onnan).
  • bornofakone
    Nem szar márka a razer, csak mikor vmi spécibb kütyüt nem megfelelő körülmények között használnak, persze h nem fog működni.
    Nagyon sokáig kompetitív módon toltam az fps játékokat, 1.6, cz, pici source, cod1,2,4, pici mohaa, pici quake, pici wolfenstein. De lényeg h mihelyst össze tudtam kaparni normális egérre és !!normális egérpadra!! (nem győzöm hangsúlyozni h az egérpad milyen qrva fontos), akk vettem 1 razer deathadder-t. Sztem jobb egerem se volt annál, és a napi 12 órákat bírta több éven keresztül.
    Majd nyugdíjba vonultattam, mert bedőltem a parasztvakításnak (roccat kone, több színben világít stb.), de szerencsére az is legalább olyan jól működik (sokan panaszkodnak a beragadó görgőre stb.,), én az a fajta voltam/vagyok fps-s korszakomban, ha vmi mellé ment lövés, nem adta be, nem hoztam a clutch szitukat, esetleg elbasztam vmit, belőttek, akkor azt a környezetembe levő tárgyat bánták felfokozott hangulatomban, ergo billentyűzet, egér, monitor. Nos a deathadder és a kone és még bírta/bírja ezt a strapát, pl. kone-n semmi beragadó billentyűzet, mióta megvan (4 éve azt hiszem, v lehet több), azóta sem takarítottam, nem is volt rá szükség, működik, mert működnie kell :D
    Fontos hogy vettem mindegyikhez normális egérpadot, nem a csillivilli fajtából, amin minta és egyéb szarságok vannak. Vagy 1 tetves steelseries qck egérpadot, v 1 roccat taito egérpadot. Ezek kopnak, szóval 1, másfél évente cseréltem őket. Nagy méretűek, és teljesen matt feketék, és ez a kulcsszó, nem tetves cd lemezen, nem pólón, szoknyán, terítőn, pokrócon, betonon, fűrészporon, 2 köbméter sóderen esetleg csiszolópapíron csapattam az egérrel :) Mert érzékeny kis szerkezetek ezek, pl. roccat memóriájába be van táplálva 1 csomó ismertebb, "modern" egérpad mérete, ami alapján beállítja az érzékelőit, és ahhoz mérten kalkulálja a mozgást, gyorsulást, sebességet stb. Meglehetősen pontosan követi le a játékban a mozdulataim, gyorsan reagál és még eddig se bántam meg h 20k+-t kiadtam anno érte. (hozzá teszem h ősrégi konfigon tolom a game-t, 88gt már haldoklik és sorolhatnám), de a bill. egér és egérpad (ha volt pénzem füles) kombókra nagyon ügyeltem, főleg az fps-s tapasztalataim miatt.
    Ezek után ha megfelelő eszközt birtokoltam, már nem lehetett bennük a hiba, max bennem, vagy a játékban volt az keresendő (lásd kijövök a sarok mögül és a falba megy a lövedék, mert qrva lusta vagyok szerveroldali célkeresztet használni) és sorolhatnám).

Visszakanyarodva a témához jó nagy íven, képzeld el hogy van 1 ferrarid, (csak h hypeolt márkát mondjak), beleülsz, minden fasza, majd nekiindulsz a magyar utaknak, olyan jó igazi kátyúsnak, majd miután nem hogy 250+-al de még 100+-al se igen tudsz menni mert a kocsit szétbassza, akk gondolom nem a kocsit fogod okolni? :D Hozzuk párhuzamba a teszkós egeret is, van 1 ladád, amivel már viszont tetves mód lefogod szarni mi lesz, és bírni fogja azt a tetves kátyús utat is, mert nem érdekel téged, és mert bírnia kell. Ha mégse, veszel 1 új ladát.
    Végül a nagy kérdés, ugye nem mondod hogy a lada jobb, többet nyújt mint a ferrari?:D Jó mondjuk tőled kérdezem ezt, aki az élő fába is bele tud kötni, sokszor teljesen logikusan, de úgy alapjaiban nézve, melyik nyújt jobb vezetési élményt aszfalton (mert mind2-t oda szánták, normális útra), melyik tud többet nyújtani a "felhasználónak"?

Persze ha a lada fekszik jobban, akk használd nyugodtan, de akkor ha van mégis 1 ferrárid ne úgy akard használni mint 1 ladát, ne használj 1 razer egeret úgy mint 1 teszkósat, mert ég és föld a különbség a kettő között, használd ahogy az arra rendeltetve van. Normális egérpaddal :)
  • Tarathiel2
    Ezt is biztos mind buzi artisták lőtték szét.
  • madmanic
    http://index.hu/index2/#bloghu/szellemvarosokavilagban/2015/03/30/tanktemeto_ukrajnaban_354
  • yossarianHUN
    Ezer hála
  • Tarathiel2
    Ja
  • yossarianHUN
    No srácok, tud valaki valami hotfixet a Gnomepapa féle modokhoz, ami megoldja, hogy ne fagyjon szét a játék a tegnapi micropatch miatt?
  • Count Adyn
    annál jobb amikor kimész a sarok mögül és a lövésed a falba csapodik ahol voltál :D