A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
WR104 #349458 "Gold spam, auto aim, kurva nagy szerencse az obj. 268-cal es az elejen a T-62-vel benazasrol mar ne is beszeljunk.
Ezeken kivul tenyleg jol toltad"
Ha erre gondolsz akkor tenyleg igazad van. "Alpari" modon leirtam az igazat ami nem tetszett a sracnak. Az o valaszaban levo segget mutogato smile-ra ment egy hasonlo valasz. Ha azzal volt bajod miert egy teljesen masrol szolo kommentembe kotottel bele, hogy nem megy nekem az esszel valo trollkodas? De nem is erdekes. Szerencsere neked megy az esz nelkuli.
A Patton-os buff-nerf vitarol meg annyit, hogy azzal nem lesz jobb egy med tank ha a tobbi medet meg jobban lebutitjak. Azzal csak a medek kozott lesz jobb, de mivel nem csak medek vannak igy minden egyes parameter csokkentes a jatekelmenybol vesz el.
Ez, hogy "Én mindig ki tudtam osztani a 2k sebzést, még ha 0-15re is kaptunk ki" meg "Egyszerűen lusta geci vagy normálisan becélozni, vagy alapból kétséges helyen próbálod átlőni a tankot."
Szinte minden tankommal tobb a sebzesem mint neked, ugyhogy ez a kioktato dumat nem jo embernek probalod eladni.