A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mind a 2 szerintem egy erősen túllihegett dolog.
Eleve a power creep miatt lettek ilyen átütésekkel a medek meg td-k t10-be importálva.
Ha egy ugyan ilyen célú lépéssel legalább egy minimálisan normalizálják a helyzetet miért is baj?
Pontosság nerf...semmit nem lehet belőle érezni, csak mindenki rinyál miatta és mikor belekerül egy szopórollerbe és össze vissza lő, máris ezt hozza fel, mikor ezek ezelőtt is ugyanígy előfordultak, ha -25-öt kaptad meg a napra.
T10-be eleve miért vár valaki profitot, meg aztán manapság rohadt könnyű pénzt szerezni a játékba a mindenféle misszió,heti eventek,kismillió arany bizbasz amit el lehet adni..
Egy rakat ingyen prémtankot is lehetett mindenkinek szerezni, én egyedül még nagyon régen a t25-öt vettem saját aranyból azóta lett Super Persing,Tog2,type62,chi-nu-kai,matilda 4,wz-111 teljesen ingyen.(de lehetett még is-6-ot is szerezni)
Az meg aki az új tankok friss op mivoltuk miatt vesz prémet meg vált xp-t és egyebeket aztán sír, mert lenerfelik amiért ő annyi pénzt áldozott csak magára vethet.
Mindenki eldöntheti, hogy megér-e neki ennyit egy olyan tank amit valószinű pár patchen belül le fognak majd nerfelni.