418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#350321 Ma nekem is volt hasonlo.Erlenberg tàmadàs,mindenki balra el.Èn a wtfel,E75+1390,elindultunk a vàr felè,hogy minek azt mondjuk nem tudom.de mèg csak a fele tàvot tettük meg mikor az amx màr nèhai lett:-).az összes med ott jött,vidàman kitàraztam,2k+ dmg,majd alt+f4:-) -
Simulacrum #350320 Vele futottam össze. Az tűnt fel, hogy LTTB-vel ennyi meccse van. Mikor jött az be a játékba? Kíváncsi vagyok napi hány kört nyomott le vele.
Azért a T-44-ébe elég komoly legénysége lehet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gyuszopapa #350319 Semmi közük a misszióhoz ezek ilyenek.Azután meg szépen ülnek bele az artyba mert ott legalább van sikerélményük.Mert még a legjobb játékost is sikerülhet nekik oneshotolniuk úgy hogy halvány lila gőzük sincs az egész játékról. -
Pityu0 #350318 A t55 küldetéseket a TD-nél 50% hiányzik a heavy, med-nél a szakasz küldetések hiányoznak. -
Angelus1991ster #350317 Az ilyeneket , amikor épp a gép előtt ülnek kell megfojtani. Dögkútba velük. "egyéni" missziók szarság megsokszorosította a lemming train-ek számát. -
Tarathiel2 #350316 Végre beadja Prokhorovkát LT-15-höz, hamar-hamar észrevétlenül be is tudok állni a csodabokorba, jön is az ellenség szép sorban.... a saját banda meg a vasúti átkelőbe és az északkeleti sarokba megy kempelni, majd szépen egyesével az ellenség elé járul. 2:15. Hogy vinné el az atombomba az összes ilyen ostoba férget.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.28. 18:25:08 -
#350315 Hi. Kicsit bovebben?
-
#350314 Hogy nekem mennyire elegem van már ebből a fos VK-ból! Úgy adom el, hogy öröm lesz nézni, ahogy szaltózik.
Pityu0 #350313 Hali
Valaki tud este vagy holnap segíteni a küldetésekben? -
bornofakone #350312 Nem igazán tűnt fel mondjuk h be voltál állva :DD
Amúgy aki segíteni szeretett volna a TD-s küldiben, köszönöm már nem kell, megvettem reggel a fürdőkádat féláron, aztán randomba találtam 1 arcot, azzal elsőre megcsináltuk (ő is hozta a fürdőkádat). Nem gondoltam volna h ilyen easy lesz, t5-ben, 1200 dmg-t lőttem össze, a srác is kb annyit és meglett, röhögött ő is 1 jót, én is, aztán mehettünk is a dolgunkra :D -
#350311 -
#350310 Őszintén szólva eléggé be voltam állva, szóval inkább csodálkoztam. :) -
toma77 #350309 Erlenberg - AMX 13 90 - spot 6261 -
besti #350308 Basszus, vártam mikor lesz a moziban, erre már a TV-ben megy a Film Mánián. Persze lemaradtam róla, de akkor már biztos letölthető. -
András77 #350307 E-75 ász, de kb 800-1000hp-val lecsúsztam a t28htc ht15 küldetésről. Ha kilövetem magam, akkor meglett volna a 10e összesített, de nekem győzni is kellett volna a tankhoz és én maradtam utolsónak, ha kilőnek, vereség. Ha hagyom az utolsó ellenséget rámlőni, akkor is talán meglett volna, de az szintén kockázatos lehet, mert kevés idő maradt és a type-ot nem tudom kilőni, ha elbújik a kő mögé. Hogy a fene vigye el, nem lesz könnyű megcsinálni az E75-el. Eddig 2 vagy 3 olyan csatám volt, ahol talán megvolt a 10e összesített, de persze korábban, mióta aktív a küldetés, most jártam legközelebb hozzá. Szerettem volna az elején tornyozni, de a két rühes nagy arty miatt szóba sem jöhetett, lapítanom kellett a malom mögött, talán az egyetlen hely, amit csak nagyon oldalról tudnak belőni és most nem oda mentek szerencsémre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
replay -
#350306 Ami annyit jelent, hogy nem lesz töltő emberke, de nem lesz ettől még táras. Szóval legénységhúzásra is alkalmatlan, gg WG! -
Angelus1991ster #350305 Neee! Így is sok a proli IS-3-as.
Angelus1991ster #350304 Dexter 3.évad a hispánó főellenség műve. -
Malarki #350303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#350302 Ez a játék tényleg patchről patchre szarabb.
Csata indulás előtt nyomtam egy screenshotot, hogy mennyi prem van nálunk és a wot ettől crashelt és kivágott az asztalra.
Persze mire visszaértem már nagyban folyt a csata... -
Angelus1991ster #350301 Miért szaporodtak el ennyire a csehszlovák wot-patkányok a játékban? minimum 4-5 szardarab koszolja be a csatákat. Valami írtás lehetne arrafelé. -
lexlutor #350300 premium lesz, szoval, csak felre kell ra raknod...
.. ugy erzem belhuztak a penzkaszalasba, joelore ha epkezlab konkurencia lenne az AW -
lexlutor #350299 kb igen: The work on the project stopped in the drawing phase. -
madmanic #350298 kell -
#350297 Úgyvan bekell tenni egy tankot amit egyetemi hallgatók a szünetben unatkozva lerajzoltak egy szalvétára GG :D -
lexlutor #350296 azthiszem, en most kicsit lekadtam.. is3 autoloaderrel.. agyfasz!
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/is-3-with-autoloader-premium.html#more
-
Angelus1991ster #350295 Köszönöm a részletes írást:) -
bekescsaba #350294 Sajnos nincsen, mindíg csak az utolsót rögzítem.
Egy a lényeg Malinovkán. Ha Északon kezdesz, azaz azon a bázison, ahol nincsen házak, ezeket vedd figyelembe. Nem kioktatásként írom, csupán tapasztalat. Nyiss meg egy térképet, és akkor érteni fogod, miket írok.
- ha az ellenfélnél van jó képességű felderítő , ne rohanj be azonnal az E4-en található spot bokorba, hanem állj meg egy lélegzetvételnyi időre D3-ban a bokorban, ugyanis az áhított spot bokor elérését ellenfél felderítője két féle képen is meg tudja akadályozni . Elég, ha beáll H6-ba (én is ezt szoktam arról az oldalról), akkor rögtön lebuksz, és a sorsod innen borítékolható. A másik, amit előszeretettel csinálnak, hogy elszaladnak a meredély mellett a vízben a D6-os emelkedőre. Ilyenkor is bukta van, mert meg fog világítani. Persze ő is meghal, de az téged nem vigasztal.
Szóval ha D3-ban állva levadásztattad az ellen feldeírtőjét, vagy olyan noob, hogy nem kell tartani attól, hogy lebuktat, akkor vágtass be az E4-be. Arra figyelj, hogy úgy állj meg benne, hogy ne hagyd szabadon az oldalad 7-8-9-es oldal irányába. Itt meg fogod kapni azokat a spot damegeokat, amik abból állnak, hogy a hegyre felmenőket meglövik, illetve az F7-es ormon lévő tankokat is ki fogod szúrni, és szarrá löveted őket.
Amikor elindul a hegy harc, és kilövettél, vagy elzavartál már mindenkit a H6-on lévő ház sarkától (az ott campelő a legnagyobb veszélyt jelenti rád), akkor át kell menni aktív felderítésbe, ugyanis erről az oldalról nagyon kevés a passzív spot damage, mivel a házak fedezéket nyújtanak, illetve nagyon sok tank elmegy K3-ba, és azokra Te nem látsz át.
Na ha minden feltétel adott, akkor át kelsz a nagy vízen. E4-ből átmész az E5-ös bokorba, 1 perc pihi, így látni fogod, hogy vannak-e az F7-es meredélyen.
Ha tiszta, akkor átmész a vízen, és felkaptatsz az E7-en lévő emelkedőn. Remélhetőleg addigra a hegy a csapaté, és sniper pozicióba küzdik magukat. Na és innen indul a tánc. A dombokat felhasználva futás körbe-körbe karikába E-F-G területen, az erdőben, eléggé elkanyarodva, hogy megmutasd az a D9-es szikla mögött bújkálókat.
Mindehez persze kel, egy jó csapat.
Ennyit látnál a repleyen is.
Remélem hasznodra volt az írásom.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.03.27. 17:49:12 -
kHares #350293 Csak 1 hónappal előtte van lefixálva, miért meglepő hogy mi mindig délután 5 körül kapjuk? WG EU, just for us.
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-resupply-weekend/ -
madmanic #350292 dupla xp egész hétvégén, 10K xp után 5 poroltó -
yossarianHUN #350291 Lehet már tudni mi lesz a hétvégi special, vagy az az új módi, hogy majd hétfőn teszik közzé? Hivatalos weboldalon nem látom, játékba meg most nem tudok belépni. -
#350290 Oh, grat.
Pedig megvettem a t67-et, a katasztrófális StuG lV tapasztalatok alapján. Persze nem is lehet összehasonlítani a kettőt. a t67 egy álom, a lassú toronyforgást (de neki legalább van tornya) leszámítva. -
madmanic #350289 rohadna le az összes TD modos tetves csicska keze tövig... -
rudii #350288 Sziasztok! Többen jeleztétek a tegnapi kép egy picit sok volt. Ezért ma kedveskedek egy picit. :) Gyertek lessetek be ha van kedvetek.
LIVE STREAM
-
Angelus1991ster #350287 IS-3-at mikor veszik ki a picsába? az összes alantas proli azzal járkál.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, úgy se veszik, mert a szellemi wot-fogyatékosoknak is kell egy tank.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.27. 15:30:21 -
Angelus1991ster #350286 Fingom sincs a scout-olásról, eddig a legmagasabb 3,6k spot sebzés volt, össze vissza mentem. LT-15 ( na meg a TD-15) van hátra már csak és jól jön a sok példa tőletek. -
Angelus1991ster #350285 Replayt kérhetek? -
bekescsaba #350284 3-ik csata a ban után. 2 hét rémálom után.
Minden küldi előtt vállalnék 1 nap bant, ha így adná......
-
#350283 Már nem lesz megvásárolható. Akinek megvan annak megmarad. -
Oddball29 #350282 Nem a tankok miatt érdeked nekem sem, hanem a jutalom háromskilles legénységi tagok miatt. Ha jön a cseh ág, legalább nem fapad emberkékkel kezdenék.