A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #349282 hmn...smart move...kk thx wg :D
Tényleg a "shoot more gold ammo" felé terelik a népet...akinek jpz-ben 299 pen kevés volt, v obj268-nál a 303 (brühüm, nem fogom már többet kipróbálni....de kár), és nyomta a gódot...az most főleg azt fogja. Sajnálom 1 részről 1-2 TD-nél, pl. a jó kis bl-10-em, brühüm....pedig most akartam megvenni 268-t is..hiányozni fog a 303 pen...hát sajnos muszáj leszek goldot tölteni bele :D
Viccet félretéve, nekem tetszik ez a pen nerf, t10-ben nagyon elszálltak már a pennel, főleg medeknél...helyette legalább pontosabbak lettek, jobb az, (nekem legalább, főleg stb-1-nél), jobb rof némelyiknél meg igazából 8-10mm pen, az lófasz 250 környékén már :D
Csak az a qrva gold spam nem hiányzik...mert most minden medből az fog menni a sok noob által, a td-k-nél is az irreális 350-400 környéki gód penekhez hozzá nem nyúltak volna a félbolondok...ááá :D Jó hát no...kell szásáéknak a péééz, válság van, meg minden :D