World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Viccen kívül gondolkodtam már rajta, hogy csinálok ilyen lövésekből egy videót, csak lusta vagyok. Napi 2-3 simán van. Ez nem tudás, hanem RNG, szóval neked is ugyanúgy adja, csak mivel negatívan állsz hozzá, csak azt látod, amit az ellenfél lő.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nesuten
de ez csak prémium fiókkal működik nem ?
lehet javítani az állapotot ?
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.02. 11:37:51

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A WT -hez hozzáfűzve a Kárpátok térkép eléggé vissza hozza a magyarországi emlékeket, olyan otthonos ,főleg a PzKpfw II Aus. F -vel teljesen kifejlesztve

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

jah 😊
jönnek az amcsik lassan... brutál szépek azok is 😄
nem lehet a WT tankjait grafikára összehasonlítani a wot tankjaival.... sokkal részletesebb a WT
de a legdurvább a tank elhasználódása 😊 a KV-2-m lassan olyan kopott lesz hogy nem lehet majd felismerni 😄
Nesuten

Ez is gyönyörű

Te nemigen játszol magas tierbe. WG iránti utálatod eltörpülne a táras artyk utálata mellett. Meg aki beleül és pöcs módon írtja havyket.
Nincs az az isten hogy mellé lőjön. KV-4 nyílt terepen spot után hulla. Ez a játék stílus a fehér bőrű etnik*m számára lett kitalálva, akik munka nélkül akarnak elérni mindent. Bármelyik havy örülne annak sebzésnek amit ez nyomor*k bevitt.
Grrrr. Persze én voltam balfasz nem bújdokoltam végig. Na ezek után nem is jössz fenti tierbe. :-)
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.02. 11:35:14
De jó neked. Nagyon tudsz. Valszeg ezek a KV-2-esek is nagyon tudtak, mert egymás után többször is sikerült nekik... Gondolná az ember, hogy a troll ágyút nem több száz méterre való sniperkedésre találták ki...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Grafikai részét meg tudnám csinálni. Textúrák, kinézet satöbbi.
http://sztupy.github.io/nem-nem-soha/
ez is nagy falat lenne.

Magyar harckocsikat behoznák ( 2018-19-ben), akkor is befejezetlen maradna.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nesuten

Fury hangár; Máshogyan

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.02. 11:21:42

Nem nem egy módoló teszi teljessé a játékot. Egy Total War epizódnak is kötelező egy helyreállító mód.

Próbáltam, nem ment.

Roger6
Azt vágod, hogy nem te határozod meg, hogy hány %-os egy játék, hanem a fejlesztők?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Maala
És akkor mást találnál, ami miatt sírsz. Ha meg azt meg csinálnák, akkor megint mást. Ha behoznák a magyarokat, akkor meg amiatt, hogy te nem úgy csináltad volna.

Mert te ilyen vagy. Tessék magadnak játékot csinálni, az olyan lesz, ahogy neked jó. Vagy el lehet fogadni, hogy ez meg olyan, amilyen.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Játékot nem utálom, csak a mögötte álló alkalmatlan csapatfélét.
WT még nagyon béta, ahogy a WoT is befejezetlen.
Ha visszahoznák a Confrontation módot,és a történelmi csatát több tartalommal (térképekkel, ismertetőkkel, Ember vs Gép mód) akkor lenne 95%-os.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.02. 10:47:04

Roger6
Nekem naponta többször van olyan, hogy 30-40-el robogva a T34-ben rálövök a 300 méterre felspotolódó ellenségre, és simán beadja. Vagy éppen hogy csak kidugom a fedezék mögül a tornyom, és már lövök is, pafff, betalál - az ellenfél köpni-nyelni nem tud. MI ebben a hihetetlen? KV-2 is szokott ilyet csinálni, csak kevesebbszer.

Még mindig adott a lehetőség, hogy elhúzz WT-be.

Ne legyél már ennyire idióta. bazdmeg.
Szeretném , ha jövőre a szargaming ÖSSZES semmirekellő dolgozójára emlékeznénk ezen a napon.

Sunsetjoy
Ja, valahogy mindig felakadsz valamiben😊

http://youtu.be/B3qnCWazGtY?t=9m38s

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.11.02. 09:22:20

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

M41-el az olyan pályákat szeretem ahol van nagy szabad tér,ahol lehet az ellenséges tankok közt cikázni,a zárt szűk utcákat meg hülye városi pályákat rühellem vele.

Köszönöm mindenkinek! <#worship>

wot nick: PsychoTrooper

Ó én imádok közelről harcolni vele,berohanok t9-10 ellenséges tömegbe és ott aztán mehet az ökörködés.
Egyébként az az autoloaderes ágyú néha hihetetlen mit át nem visz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.02. 08:55:53

"A T37-re az autoloader-es löveg mennyire ajánlott?" - Semennyire, mert a sima lövegnek nagyobb az átütése.

A bulldog határeset, mert ott ugyanaz az átütése a két lövegnek, de a sima pontosabb és gyorsabban céloz be. Ha valaki szeret az ellenfélhez közel menni, akkor egyértelműen autoloader kell a bulldogra, ha viszont passzív scout, messziről szeret lövöldözni, akkor inkább a másik, de nagyon kevés a különbség a kettő között a használat során.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.11.02. 08:48:28
Strongholdhoz én autoloader nélkül használom.
A T37-en 5 van benne, a bulldogon az másik löveg.
Löveg 76 mm Gun T102 vs Löveg 76 mm Gun T91E5

Mi az hogy nem kell a bulldoghoz?Nekem az van rajta,10 lőszer van benne,30 másodperc alatt tölt,simán kifilézek vele t9-10 tankokat.

A T37-re az autoloader-es löveg mennyire ajánlott? Megnéztem most reggel pár replay sebzésre szűrve, és eddig csak egynél használták.
Azt tudom, hogy nem kell a bulldoghoz, esetleg T6 stronkholdban hatásos lehet.

Régen is kapott (a parancsnok szintje meg a ventillátor meg a bia meg a prémium élelmiszer, ha van, hatással van a legénységi szintekre), de valamelyik patch-ben úgy módosították, hogy most már látod is. Régen csak a személyes aktában tudtad megnézni, most már kiírja.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.11.02. 08:10:50
A parancsnoktól.10-16 százalékkal is több lehet a legénységnek ha a parancsnok jól képzett.Aszzem.

Sziasztok

Nemrég tértem vissza játszani 1,5 év után kb,és olyan kérdésem lenne,hogy a parancsnokon kívül a többi tag mitől kap nálam +8 szintet?Régebbről nem emlékszem ilyenre.
Én meg szívok vele, mit a torkosborz... 😄

Üdv!
Ez a type 64 annyira 2 színű, de annyira.... egyszer lista alján, máskor majdnem 100k-s kör....jó cucc valóban
Pedig ma találkoztunk olyan csapattal strongholdozás közben, amelyikben a 4db KV-2-esük úgy lövöldözött a troll ágyúval több száz méterre, mintha Jagdtigerben ültek volna...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mindenre van kifogás😄

Amúgy Kv 2 nálam is produkál néha lucky shotot de ezeket én ritkán ejtem meg mert általában nem vagyok az RNG kegyeltje annyira.

Sturm vonal: azért nem hozzák be mert fosnak a Stark derpektől😛
Szóval te előre látod, hogy a random éppen milyen sebzést talál ki neked? Vagy hogy most az ellenséges tank Serb védelme alatt áll, vagy nem?

ximix

És akkor szóljon most a 😊

Ha ismered a problémát keres rá megoldást a játék meg ilyen maradsz vagy megszöksz.
(ha tudod, hogy úgy is marad 10hp-ja akkor ne teljes profillal állj ki elé és hasonlók)
Mai tapasztalatok: KV-2-vel egyesek szűkülés nélkül, torony forgás közben kapáslövésekből eltalálnak, 300 méterekre centiméterekre pontosan lőnek a troll ágyúval. Máskor KV-2 úgy lőtt meg, hogy a majré lámpa nem jelzett, még lövés után sem spottolódott fel, habár az utca másik felén volt és ketten néztünk arra felé. A Noob Protect-nek (vagy Last Chance) hála meg folyamatosan 1% körüli hp-kal futkosó tankokkal vannak teli a csaták. Ez akkor a legidegesítőbb, amikor az átlag sebzés alapján bőven egylövéses tankba úgy lősz bele, hogy marad a tankon 1-10 hp, csak hogy vissza tudjon lőni. Ezt szerintem mindenki tapasztalta már. Aki azt mondja erre, hogy sima +-25% random véletlen, az nem normális. Ez az ékes bizonyítéka annak, hogy a random bizonyos esetekben nem random egyáltalán. És ha tudjuk, hogy ilyen alattomos algoritmusokat tesznek bele, a jó ég tudja, hogy mi más van még a program kódban. Tudom, ez a Noob Protect rám is érvényes, de sokkal inkább elfogadnám, ha egyáltalán nem lenne ilyen belenyúlás a játékban...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.02. 00:57:05

DasIsFuck
Az a vicc, hogy azzal hogy azt mondták nem lehet a sturmtigrist balancolni az egész ágat eldobták...
Brumbarral azért szívesen el trollkodnék t6-ba.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Eggyenlőre a wg számára lehetetlen a multi turret tankok behozása. Pedig a hajósnál már megcsinálták a többágyús rendszert, itt mi lehet az akadály?
Sturm harckocsik is be kerülhetnének már. Japán TD-kről nem is beszélve. De a mi típusainkat már meg se említem.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.02. 00:10:36

DasIsFuck
Úgylátszik újra felfedeztem a JP2-t😄

Fura mert régebben valahogy nagyon negagít tapasztalatom volt vele, most viszont a centúriós időkbe elkezdtem azt is hasonlóan használni és meglepően jól működik a páncélja, csak baromi körülményes a kis ágyú süllyedés miatt azon helyek megtalálása ahol el lehet dugni az hullt és csak a torony látszódjon ki.
Ja meg valahogy nem érzem valósnak azt a 0.35-ös pontosságot és 2.3-as célzás időt sem😄(bár lehet azért, mert már el is felejtettem a német 128-as anomália ágyú sajátosságait😄)

DasIsFuck
t2-ben pl a egész pofás lenne, de t3-ba max gyűjtőknek kell csak😄

Amit én sajnálok azok a multi turretes tankok vagy a sturmtiger vonal.

Érdekes, hogy az olyan tankok amik valóban léteztek és mondjuk egy fontos pontja volt az adott nemzetek tankfejlesztési identitásának teljesen ignirálják a wg-nél..miközbe annyira törekednek a történelmi hitelességre.

Az a rengeteg francia pl nekem piszkosul tetszett, pont a francik azok akiknek legalább kinézetileg stílusos a low tier felhozataluk.
Vagy t2-n ahelyett a rengeteg gépágyús szemét meg kiképző harckocsik helyett mehetnének olyanon oda mint nbfz,t-35,grosstraktor...

De ez is olyan harckocsi, amit cseszhetünk. Még a fordított kádat, a BT-SV-t se érhetjük el.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.01. 23:45:12

Ismerős vagy te nekem hejj, a másik topikból.

mijki
Eléggé low voltál hogy nem tudtál 6+1 tank helyett játszani és győzelemre vinni a csapatod.<#banplz><#nevetes1>
Nem sértésnek ment, hanem iróniának szántam. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DasIsFuck
Teljesen Balanszolt ez a játék, egy kimagaslóan jó MM-el.<#wave>

Roger6
Meg is ijedtem, hogy kapok egy track-et, aztán ott pusztulok el. <#wilting> De aztán nem 😊

Count Adyn
Kemény volt😊 Peddig akkora vakondtúrast lőttél legelsőre mint én szoktam az is2 vel😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Megtaníthatnál vele játszani.
Roger6
Asszem életem legjobb T34-es csatáját mentem az előbb, legalábbis izgalomban (kár, hogy épp pár órája lejárt a prémium):

Replay

DasIsFuck
Amilyenek a wg-nél úgyis t3-ba teszik...
Nézd meg azt a Grosstraktor mocskot, az is t3 pedig annál borzalmasabb akármit nehéz lenne elképzelni..