World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
lehet javítani az állapotot ?
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.02. 11:37:51
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
jönnek az amcsik lassan... brutál szépek azok is 😄
nem lehet a WT tankjait grafikára összehasonlítani a wot tankjaival.... sokkal részletesebb a WT
de a legdurvább a tank elhasználódása 😊 a KV-2-m lassan olyan kopott lesz hogy nem lehet majd felismerni 😄
Ez is gyönyörű
Nincs az az isten hogy mellé lőjön. KV-4 nyílt terepen spot után hulla. Ez a játék stílus a fehér bőrű etnik*m számára lett kitalálva, akik munka nélkül akarnak elérni mindent. Bármelyik havy örülne annak sebzésnek amit ez nyomor*k bevitt.
Grrrr. Persze én voltam balfasz nem bújdokoltam végig. Na ezek után nem is jössz fenti tierbe. :-)
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.02. 11:35:14
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://sztupy.github.io/nem-nem-soha/
ez is nagy falat lenne.
Magyar harckocsikat behoznák ( 2018-19-ben), akkor is befejezetlen maradna.
angelus1991ster.blogspot.hu
Fury hangár; Máshogyan

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.02. 11:21:42
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mert te ilyen vagy. Tessék magadnak játékot csinálni, az olyan lesz, ahogy neked jó. Vagy el lehet fogadni, hogy ez meg olyan, amilyen.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WT még nagyon béta, ahogy a WoT is befejezetlen.
Ha visszahoznák a Confrontation módot,és a történelmi csatát több tartalommal (térképekkel, ismertetőkkel, Ember vs Gép mód) akkor lenne 95%-os.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.02. 10:47:04
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.11.02. 09:22:20
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
wot nick: PsychoTrooper
Egyébként az az autoloaderes ágyú néha hihetetlen mit át nem visz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.02. 08:55:53
A bulldog határeset, mert ott ugyanaz az átütése a két lövegnek, de a sima pontosabb és gyorsabban céloz be. Ha valaki szeret az ellenfélhez közel menni, akkor egyértelműen autoloader kell a bulldogra, ha viszont passzív scout, messziről szeret lövöldözni, akkor inkább a másik, de nagyon kevés a különbség a kettő között a használat során.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.11.02. 08:48:28
Löveg 76 mm Gun T102 vs Löveg 76 mm Gun T91E5
Azt tudom, hogy nem kell a bulldoghoz, esetleg T6 stronkholdban hatásos lehet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.11.02. 08:10:50
Nemrég tértem vissza játszani 1,5 év után kb,és olyan kérdésem lenne,hogy a parancsnokon kívül a többi tag mitől kap nálam +8 szintet?Régebbről nem emlékszem ilyenre.
Ez a type 64 annyira 2 színű, de annyira.... egyszer lista alján, máskor majdnem 100k-s kör....jó cucc valóban
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amúgy Kv 2 nálam is produkál néha lucky shotot de ezeket én ritkán ejtem meg mert általában nem vagyok az RNG kegyeltje annyira.
Sturm vonal: azért nem hozzák be mert fosnak a Stark derpektől😛
És akkor szóljon most a 😊
Ha ismered a problémát keres rá megoldást a játék meg ilyen maradsz vagy megszöksz.
(ha tudod, hogy úgy is marad 10hp-ja akkor ne teljes profillal állj ki elé és hasonlók)
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.02. 00:57:05
Brumbarral azért szívesen el trollkodnék t6-ba.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sturm harckocsik is be kerülhetnének már. Japán TD-kről nem is beszélve. De a mi típusainkat már meg se említem.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.02. 00:10:36
Fura mert régebben valahogy nagyon negagít tapasztalatom volt vele, most viszont a centúriós időkbe elkezdtem azt is hasonlóan használni és meglepően jól működik a páncélja, csak baromi körülményes a kis ágyú süllyedés miatt azon helyek megtalálása ahol el lehet dugni az hullt és csak a torony látszódjon ki.
Ja meg valahogy nem érzem valósnak azt a 0.35-ös pontosságot és 2.3-as célzás időt sem😄(bár lehet azért, mert már el is felejtettem a német 128-as anomália ágyú sajátosságait😄)
Amit én sajnálok azok a multi turretes tankok vagy a sturmtiger vonal.
Érdekes, hogy az olyan tankok amik valóban léteztek és mondjuk egy fontos pontja volt az adott nemzetek tankfejlesztési identitásának teljesen ignirálják a wg-nél..miközbe annyira törekednek a történelmi hitelességre.
Az a rengeteg francia pl nekem piszkosul tetszett, pont a francik azok akiknek legalább kinézetileg stílusos a low tier felhozataluk.
Vagy t2-n ahelyett a rengeteg gépágyús szemét meg kiképző harckocsik helyett mehetnének olyanon oda mint nbfz,t-35,grosstraktor...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.01. 23:45:12
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Replay