banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Megnéztem és ez még durvább valóban. Az a gond ezzel, hogy látom és tapasztalom ezt a jelenséget. Tényleg nem gyakran, de eléggé sűrűn ahhoz, hogy feltűnjön. A WG letagadja vagy ködösít, aki meg beszél róla, hülyének néz ki ezek után, mert biztos az RNG szórakozott csak vele. Hát én nem tudom, játszottam már elég sok olyan játékot, amiben volt RNG, de ilyen szisztematikusan visszatérő mintára nem emlékszem, ezt egyedül a WG féle RNG tudja produkálni, szóval gondoljak, amit akarok...

stork13: amikor beindultak az IM küldetések, megfigyelhető volt, hogy mikor ér el a tömeg a két (light és heavy) foglalós küldetéshez. Akkor láttam ilyeneket, állandóan foglaltak, többször is reseteltünk, de még jöttek foglalni, úgyhogy többen is megszereztük. Ritka dolog, de megesik. Vagy olyankor pl, mikor a 2/3 ellenséges csapat berohan foglalni odamegyünk resetelni és simán megkaphatjuk többen.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.13. 11:50:16