World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most jut eszembe valaki csinálhatna macska hangokat a Hellcat alá motorhang dorombolás, lövés nyávogás, bekapott találat meg fújás és hasonlók...
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.01. 12:59:44
Te-Két megtartottad?
Meg majd a Ke-Ni Otsu ( tier 3-as nem elérhető prémium tank) is kell majd neked.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.01. 12:42:40
angelus1991ster.blogspot.hu
Volt , hogy E-75-el nem tudtam kredithiány miatt játszani, Pz4-el és Leichttractorral tartottam el , a Nagy Felhamozás előtt.
Ti visszaállítanátok régi kreditbevételes rendszert? Így a noob-ok nehezebben érnék el a következő tiereket.
angelus1991ster.blogspot.hu

Utoljára szerkesztette: campernoob, 2014.11.01. 12:39:56
Akkor még mindig itt van a Japán ág és ezt követően szeretném a HK -at M betűvel ellátni és minimum egy MoE hozzájuk ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Happiest day of my life. Nem tudom milyen lesz, de a P2-nél csak jobb lehet.
Az IS6-on én lepődtem meg, hogy simán szétlövette magát. Szerintem az volt a cent7/1-el meg a borsiggal a szerencsém, hogy közben odaért a torta, és attól jobban féltek. 704-nél meg nem tudom miért nem a másik láncot lőttem, asszem csak trackelni akartam utána meg kigyújtani, de amikor a második pattant róla kicsit megzavarodtam.
wot nick: PsychoTrooper
7 hp-val kinyírni ennyit, lehet, hogy lebecsültek?
Mondjuk Obj 704 láncát hátulról át nem ütni... érdekes.
cyka blyat
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: viper07, 2014.11.01. 09:42:32

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Azért így éjszaka sem fenékig tejfel az élet.
Olyan mintha a centre a 76mm ágyút akarnád elsőnek kifejleszteni😄
apropó Centurió...

Ilyen full lila stattal még soha nem zártam napot😄
Kicsit erős ez a tank, Indián Párduccal mennyire lehet hasonlóan játszani?
Rengetegszer beszopat a tornya, én abban a tudatban vagyok, hogy papír de rendre leszoktam róla pattanni:S
Már régóta tervbe van és már fel is spanoltam magam, hogy jobb lesz mint a P2 azt egy ideje a Panther 2-t is elkezdtem élvezni, pedig annó mikor az e-50 meglett fullos felszereléssel valahogy nem volt gyomrom egy idieg a Párduchoz nyúlnom..
De félek a centúriót nem fogja tudni űberelni.
Mit nem adnék, ha lenne német oldalon egy centúrió féle 10-12 depression,88-as ágyú és erős toronypáncél fémjelezte tank:S
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.11.01. 03:14:31
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nekem is ez a célom😄, bár én csak az achi követelményeit szeretném, mert arra nincs helyem, hogy mindet megtartsam, de már az artikon,papír med és td ágon kívül mind ki van húzva.
A cél, hogy mind elit legyen.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.01. 01:03:14
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Received : 1 803 277
Purchased: 'E 50 Ausf. M' successfully purchased. Spent : 6 100 000
Mégsem tartottam meg. 220 pen << 270 9-esekkel rosszul megy amúgy is nekem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kicsit beteg 😄 Mármint h még a prém tankokat is megvetted...😄 (csak mert német 😄)
De arra én is kíváncsi lennék ha végzel, mi történik? 😄

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Userx2: Nem az a kérdés, hogy melyik ágyú a jobb, hanem hogy érdemes-e kihúzni a 88-ast. Mivel a kettő között van 40k xp diffi.
Mondjuk megértem a türelmetlenséget is, mert az E50, Conqueror és a T30 esetében nekem is bizsergett a kezem, hogy fullosan játsszak velük. De a pta meg majdnem egy évig pihent a garázsban mire elkezdtem játszani vele, pedig ezidáig 1-2 rövidebb-hosszabb kivételtől eltekintve mindig volt prémiumom. Mondjuk most erősen gondolkozok rajta, hogy 4 nap múlva lejár és meghosszabbítsam-e.
Én kihúztam a top alatti csövet, érdemes kiprobálni, szike pontosságú és üt.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Csak miheztartás végett a használt módok nálam:
-jimbo célkereszt
-xvm
-Vitiris bővített damage panel
ennyi semmi csaló hókuszpókusz.
Aranyat nem lövök,direkt nem esetleg ha elfogy az alaplőszer mert 1-2 darabot minden tankban tartok.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ip-bant az ellenfélnek mert győzni mert. Elnézést, hogy én nem 40% hitrate-t tudok összehozni <#schmoll2>#schmoll2>