418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Húú neked de fura a garázsod,mi ez a talán argentin zászló?
  • Maala
    Akkor azért nem válaszoltál az ingame (kláncsetes) üzenetre, mert már aludtál. :D
  • Mnemomic
    nekem e75-el majdnem elsőre összejött pedig nem is gondoltam volna. csak nem nyertünk nekem meg az is kellett, mert artykal nem megyek így kell a másodlagos is. viszont aznap az is összejött, is7-el na még megyünk egyet csatával, sőt a szakasztársamnak is ugyanabban a csatában. Mázlim is volt mert beleszámít a vesztett hp is és az általam gyűlölt artyk kiszedtek az utolsó lövésükkel még de pont az kellett hozzá :)
  • András77
    Amikor volt a tog invázió, akkor lehetett 4e fölé kerülni könnyebben vele máskülönben tényleg nehéz és ritka, de az összes többi küldetésre jó valóban az E-25. Én most a t28 HT-15-nél akadtam el, csak az kéne már a tankhoz. Van a célra E75-m meg néhány tier8 nehezem, és korábban többször is volt nagyon erős köröm az E75-el, meglett volna, de mióta aktiváltam, cirka 1 hete, nem jön össze soha.
  • besti
    Ja, akkor viszont érdemes a Tier 5 ultimate pedomackójával, a T-67-tel menni szakaszban (és persze 3-as szakasz kell) - gyorsan meg lehet csinálni. Szakaszban könnyebben lehetne segíteni, ha a klánban lennél, de ugye valaki már régen kilépett a HOAX-ból.. :)
  • Mnemomic
    igen jó kis tank :) nekem ez volt td-m egyedül és a stug4 összes küldijét megcsináltam vele, de az utolsó azért nehéz ezzel 4000 felett sebezni ott már nagyon össze kell jönnie mindennek. ezért kihúztam az isu152-öt és végre ma meglett vele egy csomó olyan kör után, ahol még csak egy lövés kellett volna összejött egy 5200-as kör. Örülök neki, mert már több mint egy hónapja ha nem kettő inkább ez hiányzott már csak. Szóval mehetek a t28-ra végre :)
  • bornofakone
    t28c-nél tartok még....:D Asszem 40% kell, v 50...nem tudom most pontosan. Amit tudok pontosan h t5-el lehet csinálni (1-2 medes küldetést shörmivel csináltam meg ugye). Aztán szerintem t5-ben fürdőkáddal (persze snipe-olós mapon), olyan alfával, sztem könnyebb. Alapból azzal kalkuláltam, h én csinálom a legtöbb dmg-t, mindenki más dmg-e a platoonból csak "bónusz".

Heavy-s küldetéshez t6, t9, t10-em van, mármint ezekből van csak heavym. Kv-t v ilyesmit nem nagyon akarok visszavenni, mert nem olyan nehéz küldetés ez, sőt....az egyedüli gond magával a "platoon"-al van, mert egyedül már megcsináltam, top gun, 3 különböző class-ból megölve, vk3601-el...de nem voltam platoonba.
    Tegnap is t9-be hoztuk össze majdnem (ominózus 19hp-s RNG lowroll shit...) szóval ha vki már t6-al megtámogat, már örülök :D

Na mind1, nemsokára munkából hazaérek, kaja, és később majd látom lesz-e vki aki csatlakozik :D
  • Toweliee
    Köszi, közben megtaláltam.
  • Pityu0
    Link
  • Pityu0
    Csak összejött

• Solten
    Beszallhatok en is egy szakaszba, KV1-el meglesz secc-perc alatt.
  • András77
    Ha unom a sok agyhalottat, akkor elő az E-25-el és máris jobb kedvem lesz és még kredit is jön szépen. Nem minden csata ilyen vele, de hogy sz.r csata alig van vele az biztos. Legalább izgalmas az olyan csata is, ahol vesztünk. Nem tudom, milyen lesz a tier8 új TD, de gyanítom, hogy máshogy közelítik meg a témát és ilyen prém tank nem lesz többet. Nem könnyű vele játszani, meg kell skilles legénység, de meghálálja. Sűrűn szidta az ellenség az E-25-t, ami csak növeli a móka faktort vele.

Kedvencem vele a menet közben autoaimmel kiszedem az ellenfelet megoldás, aki közben teljesen zavarban van egy felé 60-al repesztő csótánnyal szemben, ami 2,5 másodpercenként lövi a skulót Ez a tank tényleg szórakoztató, és bár észnél kell lenni vele, de ezzel nem lehet unatkozni egyszerűen.

• besti
    T5 nem lesz oda kevés? Inkább T6 kell már ahol te tarthatsz - de ilyen Nashorn, Hellcat szakasz jó lehet.
  • bornofakone
    oké, valamikor biztosan :)
  • MrSnail
    Oksa, majd csak összehozunk valamit valamikor. (ma valszeg nekem nem jó) + van még küldetés bőven :)
  • bornofakone
    Igazából nem reagáltál későn, tegnap nem sikerült megcsinálni. 3 kör után inkább ledőltem aludni :D Megvolt az 5 kill, 2 különböző class, a 3. class az utolsó tank volt a csatában, 1 light. Elszaladt, de utolérte a platoontárs, 400-s avg. dmg-s gunnal beadott 1 lowroll-t neki a 369 hp-s light-ra, és maradt 19 hp-ja....más meg kilőtte...rohadt RNG. Ennyin múlt a küldi. :D
    A wn8 és egyéb értékek meg nem igazán érdekelnek, csak a szakasos rész miatt keresek főleg társat, igazából az bőven jó ha azzal asszisztálsz hogy vagy, és nem halsz meg :D (egyik kritérium ugye :D). Az egyik TD-s küldetést is úgy csináltam meg, hogy a platoontárs, laggolt, azt se tudta merre van, jóformán afk szintű tevékenységet folytatott, de éppen ezért túlélte a csatát, én meg megcsináltam a 4 killt, bumm mission completed :D
    Mai nap folyamán 6 után ha gondolod és online látsz, írj rám, mehetünk pár kört, persze bárki mást is szívesen látok. Van 1 olyan TD küldetésem is h 40 v 50%-t össze kell kaparni a kiosztott dmg-nek v franc se tudja mi a pontos leírás, de na, sokat kell dmg-elni. Lényeg ami lényeg, én t5 német fürdőkáddal gondoltam megcsinálni (240-s alfa t5-ben imba), és emlékszek h egyedül is összehoztam 2k dmg-s köröket vele...szóval ha 3-n vagyunk, 1 t5-s csatában, azért az sztem easy. (persze nem fontos mástól a fürdőkád, jó nekem su-85, v t67 v akármelyik más t5-s TD :D)
    Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.03.25. 13:51:52
  • Forolto
    Jó is hogy mondod,nekem s bele kellene húznom a küldikbe,most 2 nap szabim lesz,lehet megkérem a klán tagjait segitsenek.:)

• Toweliee
    'sten hozott!
  • Plata
    Su14-1-el kamikaze medalt szereztem.
    És nem egy scout-ot csaptam el,Type 61 volt az áldozat.
    Map: Lakeville

SU-14-1

1 370 (x2 minden nap az első csatáért) 21 701

Csatában elért Achievement Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.25. 12:33:38
  • MrSnail
    Csatlakoztam a klánhoz, köszönöm a meghívót! :)
  • MrSnail
    Persze az sem hátrány ha lehet tanulni valamit a srácoktól, meg egy kis SH ilyesmi azért belefér.
  • Gyuszopapa
    Nem beszélve elég jó játékosok vannak benne.
  • MrSnail
    Ebben az esetben Peticsiga névre elfogadok egy meghívót, aztán lesz ami lesz. :)
  • Solten
    Kotottseg zero, konnyen talalsz IM-hez/szakaszhoz tarsakat.
  • MrSnail
    Bár végül is ha nincs sok kötöttség és van Ts-is.....
  • MrSnail
    Miért?
  • Solten
    Gyere a HOAX-ba.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.03.25. 11:32:31
  • Gyuszopapa
    Tehát zéró.
  • MrSnail
    Látom, hogy későn reagálok, de ha gondolod majd ingame felveszlek és alkalmanként csinálhatjuk együtt, per pill úgysincs kivel nyomulnom, egyedül meg unalmas kezd lenni. (30+, férfi, nem dohányzó, wn8: ~2100)
  • Solten
    Ha ez megnyugtat, az allomany agyi kapacitasa valtozatlan: link :)
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.03.25. 11:23:17
  • mordawn
    Nálam nincs gond vele.
  • ilsalon
    Visszajött Matyi? Nem hiszem el. Szinte olyan, mintha Chuck Norris-sal chetelnék. :-)

• DantesHUN
    Van aki Firefox-ot használ? Ugynais azzal nem elérhető az SG,hu. Minden más oldal igen. Olyanokat ír, hogy Error 520 meg CloudFlare. Érdekes.
  • Sunsetjoy
    Én anno a vipmailes címemre érkezőket nyomtam át, szűrés nélkül a gmailre. Az meg szépen elvan a néha érkező spamüzenetekkel, 95%-ban valódi spamokat rak oda - a vipmail is tudja, hogy mi a spam, szóval kettős szűrés van.
    A blogom miatt (blog.hu regisztráció) kellett megtartanom, azóta meg nem tötyörésztem, hogy más megoldást keressek az ottani problémára:)
  • Gyuszopapa
    Komolyan mondom tele van a tököm ezzel a sok fogyatékossal.Hazaérek a munkából na van egy kis időm játszani.De az állomány még a béka seggét se éri el.Mintha reszelővel simogatnám a répámat.14%-os találati arány-43 HP átlagsebzés,úristen mire lövöldözik ez,a madarakra?
    Nyilván legközelebb benyomok egy kupica pálinkát mert ezeket józan ésszel nem lehet kibírni.
  • wollnerd #350166
    Szupi, hogy nem lehet egyszerűen megváltoztatni az email címet... -.- Akartam freemailről gmailre változtatni, hogy oda érkeznek a WoT-tal kapcsolatos levelek mert már nem használom nagyon a freemailt...
    De alkalmaztam egy trükköt: A freemailben létrehoztam egy szűrőt, amely ha olyan feltétel teljesül, hogy hogy olyan levél érkezik a freemailbe, amelyiknek a címzett mezőben a "World of Tanks" szerepel, akkor automatikusan továbbítsa a gmailes címemre. Így valóban mindig értesülhetek az WoT-tal kapcsolatos hírekről, akciókról. :)
    Hátha ez a email szűrős dolog másoknak is hasznos lehet. :)
  • tigrincses
    ahogy te is sok minden mást nem.... Ha nem ismered a fákat, eltévedsz az erdőben, de ha nem ismered a meséket, eltévedsz az életben.

Közmondás
  • Maala
    A lánc által elnyelt sebzést meg ugye nem számolja a rendszer, *ha a lövedék pályája nem keresztezi a testet*.

*FIXED*
  • bornofakone
    vki t6,9 v 10 heavy platoon?
    Mission miatt kellene, 5 kill, abból 3 különböző class..
    Aki segítene, v csak van kedve pár körhöz, írjon rám ingame, név ugyanez.
  • kHares
    Nekem elég jól eltalál menet közben is, mozgékony és jó camo van rajta, ennyit várok a light tankoktól. Ha nem lenne szörnyű -3 döntése az ágyúnak top gép lenne. Talán a legjobb a t71. Hiába akarom szeretni a bulldogot már megint kiszedtek ammorackel max hp-ról.