banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Tegnap E50-el próbálkoztam a rammolós mission-t megcsinálni. Házak között meglátott valaki egy t71-t és tudtam eljött az időm. Átvágok a pusztán, tudtam hogy kilőhetnek de ezek a küldetések határozottan elérték hogy ne törődjek ilyen baromságokkal mint csata nyerése stb. Sikerül házakhoz beszorítva elkapni majd durr durr és lefejeltem. A siker mámorában elmosolyodva végre körülnézek, esetleg valami hasznosat is kéne csinálni. Hátbakapok egy E100-t meg két alacsony hp-s gépet, azokat kilövöm de már nem sikerül megmenteni a fickót akit akartam. E100 megcsap, marad 60 hp és manőverezni már nem nagyon lehet.
    Aztán lepattan a gold ammoja. Meneküljünk de jajj, ez a 130 tonnás szörnyeteg gyorsabb mint gondoltam, seggbe fog lőni. Aztán leláncol. Végül kiértem a dzsungelbe ahol még rámlőtt.....ahol elhibázott. Kapta a chatbe a szöveget, gondolom ideg volt már a végén.
    Amikor a "noob protection" nekünk kapcsol be ritkán vesszük észre de bizony jókedvet csinál