A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #349208 amikor meg anno toltam t95 meg csak francia taras tankok voltak, es megszerettem - 176 meccs 60%win. valamiert azota is itt van a garazsba nekem a nagy csotany:)
megvan a maga baja a dolognak, amikor az embernek csak annyi a feladata, h kivalassza a legrovidebb utat elore :)
nem kell taktikazni, meg terkepetenezegeti, hogy mikor tornek at a masik oldalon, stb. csak gurulni szep lassan.
aki elvan a angol heavykkel, annak nem lesz ezekkel sem problemaja szerintem.
persze azota sokat valtozott a vilag, anno meg nem a szteroidos lightokon, meg medeken szocializalodott a vilag, meg az aranyeson.
meg a csodas hepehupas palyakon... minap abbeyen mentem tortoissal, ami hasonlo eset, es ra kellett dobbenem, h a kastely melletti egyenes ut, csoppet megvaltozott. kulso nezetbol fel sem tunt igazan, h tele van olyan huplival amibol alig latok ki belso nezetben....