banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ez a dolog, amit a legjobban utálok a játékban, amikor úgy dönt a program, hogy bekapcsolja a "noob protection"-t a béna játékosokat védő mechanizmust és parasztvakító módon elnevezi ezt RNG-nek meg szórás nerfnek, hogy mindenki megértően bólogasson.

Az AMX simán kapásból mozgás közben eltalált többször is, modult is kiütött, hogy ne maradjon javítóm a végére én meg többször rálőttem és mind mellé. Jó, fogjuk rá a szórásra és az RNG-re a mozgás közben. Két esetet emelek ki, mert ezek egyike sem mozgás közben történt, szóval elméletileg kisebb szórás, kevesebb szerver oldali lag stb.

Szépen látható az első esetben, ahogyan a lövedék gondosan kikerüli az ellenfelet, szinte centikkel húz el mellette, ok, itt még elég nagy a célzókör, rá lehet kenni a szórásra, mert nem sokkal előtte álltam meg, még csak minimálisat szűkült, de mondjuk azzal együtt is furcsa. A második eset már egyértelműbb, a tank kitölti a célzókört szinte, bármilyen lag is van, biztosan benne kell legyen. Lövök, füst, hang és, és semmi. Se találat se lepattanó se lövedék nem látható még a lassításban sem. Kösz WG, értem mit akartok, nekünk nem lehet megnyerni ezt a csatát.

Egyébként a bélát is figyeltem és amellett, hogy idióta módon kiment a városból eléggé "szerencsétlen" volt, nem bírta sebezni az AMX-t közvetlen közelről. Ez lehet "véletlen", lehetett béna vagy bekapcsolt noob protection, jó kérdés.

Az meg külön öröm volt ebben a csatában, hogy a béla kirohant a nyílt terepre megtámadni az AMX-t úgy, hogy 3 ellenséges arty volt. Utána, mikor szétszedték, akkor egy löwével kórusban nekem estek. Mostanában azt csinálom, hogy aki fenyeget riportolással bárkit, azt azonnal riportolom. A 10 lehetőség elég szűkös szokott lenni egy napra.