banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Komolyan gondolom, menj vele, meglátod :) (ne at7-el, az versenyautó t95-höz képest, szval kérlek t95-el menj...)
    Nem látom hol írtam h light-hoz nem kell skill :D
    (ja h múltkori posztomra reagálsz most, amiben azt írtam h light-hoz nem kell skill MISSION-ök terén, mert RNG szükséges hozzá, sztem totál nincs egybe a kettő kategória.)
    Azt viszont már többször elismertem h a light-okhoz kell a legtöbb skill (1-2 éve is)....csak nem szeretem mikor nem fogják fel az emberek h t95-el nem abból áll a game h beállok az utcába (mert nem mindig himmels halálutcába tengetem az életem, de szép is lenne, vszínű akk tényleg 4k avg dmg-m lenne, és nem annyi amennyi :D)
    Az meg hogy korlátozottan tudok reagálni 1 szituációra, akkor azt jelenti h nem kell skill?...kérdem én, melyik könnyebb, 60-al elrobogni mert látom hogy jön az army 1 másik flank-re kb. fél perccel a baj bekövetkezte előtt, vagy 13-al áthelyezni a pozíciód, mondjuk másfél perccel a baj bekövetkezte előtt....
    Ez kb. olyan mintha azt mondanád hogy 1 mozgáskorlátozottnak nem kell "skill" vagy hogy is fejezzem ki, kisebb erőfeszítés kell hogy elkerüljön 1 ütközést/akármit, neked meg aki gyalog lazán elbattyog (jóval gyorsabban), nos ahhoz kell a skill, több erőfeszítés.
    Akkor most ki is gondol, mit komolyan? :)
    Ettől még áll az álláspontom, amit már nem 1x írtam, light-hoz kell a legtöbb skill (bár ezt meg se kérdőjeleztem sztem, csak IM-t illetően, mivel ott semmi köze nem volt a skill-hez hogy teljesítettem-e a küldetést v sem, inkább RNG volt...)

Btw örülök h veled legalább mindig tudok beszélgetni, most munkában úgy is unatkozok :D