418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Mármint ellenség, nem csapattársak. Na asszem ideje lefeküdnöm.
  • yossarianHUN
    Ahhoz embertelen mázli, és embertelenül hülye csapattársak kellenek. Még ha be is forgatod, a hasát beverik a T8 heavyk, a tornya meg maga egy nagy weak spot. Sidescrapeben tényleg durva, ügyesen használva 300 mm feletti effektív védelmet ad az oldala, de ez az IM szempontjából irreleváns.
  • Negritis
    nem értek annyira hozzá, de "tapasztalat" során láttam nem 1x hogy nem lőtték át pedig kapta az áldást saját tierben
    nekem nincs így nem tudom
  • yossarianHUN
    KV-4-gyel szinte esélytelennek tartom, annak a fő erénye a sidescrape, a lánc által elnyelt sebzést meg ugye nem számolja a rendszer.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.24. 21:02:44
  • Negritis
    nehéz kérdés, tier10ben kb esélytennek látom
    110-112 duóval volt hasonló eredményem replay 6k pattanóról (ami ugye kb4x :D)
    4.7k pattanó

KV4el ha bemákolsz pár sutát akkor van benne ráció
  • Lunki88
    E75, ST-I, IS-7
  • Pityu0
    A 3x annyi lepattanó melyik tankkal lehet megcsinálni a vk b-n kívül?
  • voivod32
    Hát... ilyen meccseken elég nehéz lesz összeszedni azt a maradék 30k xp-t a Masuhoz...
  • András77
    Hétfői darab lehet Ha amúgy lenne kicsit jobb gun depje akkor már megközelíthetné a bulldogot használhatóságban, de így még mindig a bulldog a legjobb tier7 light.
  • Mr.Kitten
    Te valami nagyon rossz darabot foghattál ki :)
    Épp nemrég mentem egy kellemes kört vele.(wotreplays)
    27 lövés 23 talált 23 pen. Standard ammo.
    Mozgékonysága, az ágyúja a páncélzat mind nagyon jó ami rontja az összképet a gun depression. Vagyis annak a teljes hiánya.
  • András77
    Viszont gyors, fordulékony és jónak mondható az ágyúja. Menetből a k.rva nerf miatt nem talál el semmit, sokkal jobban használható volt korábban. Minden light könnyen veszi a lánctalpát, az nem különleges ebben.
  • Lunki88
    Na én ezt az ablakot talán soha nem is fogom látni. :) Gratulálok hozzá! Gondolom sokat küzdöttél érte. Amúgy mikor kezdtél neki az egész küldisornak?
  • Oddball29
    Ezen az LTTB-n nem tudom, kit kajánlanak ennyire. Menetből meg kapásból semmit nem talál el, ráadásul nagydarab és könnyen trackelődik. Komolytalan fostaliga.
  • voivod32
    Érdekes! Én is pont ezeket szoktam írni a oneshootoló artyknak! De esküszöm, nem az én nyolcadaccom volt! :D
  • András77
    A felröppent nevek közül fcm pak és a pzs35 (erről még nem tudni, hogy mi lesz, mert ugye nincs mm limitje, szóval akár meg is maradhat) érdekel engem, de nem hiszem, hogy megveszem, talán, ha lesz addig féláras akció, ami viszont nem várható szerintem.

Nem véletlen, hogy az E25-el kezdték, mert szerintem az a tank talán a legértékesebb mind közül. Félelmetesen jó csatákat lehet vele menni, izgalom, taktika, minden van benne. Nincs még egy ilyen tank a játékban szerintem.

Mikor már tele van a búrám a sok idiótával, mindig előveszem és ezzel gyakorlatilag minden csata izgalmas és érdekes.
    Harkov pálya (nem is igazán kedvező neki), 7 frag, 2,1k sebzés és az ellenfél totális morális szétesése a brutális golyószórás miatt. 4 Tank nem mert kijönni a fedezékből, mert ha csak kidugták az orrukat már kapták az áldást és közben egyszer tudtak felspotolni, de utána hátrébb mentem (ezért kéne látótávra is felkészíteni a nehéz tankokat, legalább skill szinten, hiába unortodox gondolkodás, mert mi van, ha nincs aki spotoljon? meghalunk hősiesen vagy mi, robogunk a lövés irányába aztán egyszer csak meglátjuk, f.sza?)

A sík ideg ellenfél visszajelzése csata után, teljesen szétesett a csapatuk, nem bírtak mit kezdeni az E-25-mel és az ő e25-jük egy bot idióta volt:
    Orta_Direk (16:09:20) TEACH playing e-25 in my teams player he is ******* noob:(
    mrkts (16:13:45) true, e25 can be a good weapon

A type59 körül megy a hype mindig, de szerintem az E25 messze többet nyújt játék élményben, igaz nincs type-om, ezt most úgy mondom, 5 csatát tudtam menni egy kölcsön accon még tavaly, de semmi különöset én azon észre nem vettem.

A WG is csinálhatna több ilyen különleges és érdekes prémium tankot, akkor talán többen is megvennék. Pl a cdc szerintem egy jó kísérletezés, gyors, jó gun dep, stb, használhatónak tűnik. De ilyen f.szom klónok meg lebutított normál tankok (sta2 pl) nagyon lehúzás szagúak és kiszedték a legjobb és legérdekesebb prém tankot, az E-25-t a játékból. Ha nem is lesz type szintű hype körülötte, mert elég nehéz játszani vele, de szerintem sok ember bánni fogja, aki nem szerezte be.
  • xotyi
    Ebben én is belefutottam tegnap, egy T14-ben csücsülő vévörös kolléga nem tudta feldolgozni, hogy nincs abban semmi szerencse az hogy M4-trollágyúval 670 Hp-t (nem egy lövéssel)lefaragtam róla a 690-ből, persze kaptam utána a chatban az ilyenkor szokásos "cocksucker" son of a bitch" és a többi kedvességet, meccs után még egy kicsit pörgött arcon hogy gyakorlóban megmutatja,hogy ő a jani.. :D
  • Tarathiel2
    Szerintem a hatos, ez a legtöbb modpackban is az alapértelmezett. Én legalábbis sosem hallottam fekete noobozni az embereket, ami a tizesben a legalja kategória... A sárga viszont mindkettőben a középmezőny.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.03.24. 15:24:34
  • DasIsFuck
    ez szerintem korrekt.
  • Oddball29
    Sok mindent én se tudtam csinálni, mert elején ellőtték a sofőrt. Többnyire csak a golyózáport fogtam, mert valami futrinka bozótból folyton spot alatt tartott, és ki se tudtam onnan jönni. A végén hatból hármat magammal vittem. Meglehetett volna, ha egy afk védi legalább az egyik oldalam.
  • Tarathiel2
    Szép egy csapat lehetett, mi lett volna ha az a 18k mind beléjük megy?
  • Oddball29
    Már lehúztam a wc-n a többivel együtt, mert nem lett win, így a szükséges 5 token sem. Fisherman's Bay D1 hull-down pozícióban szedtem össze.
  • Tarathiel2
    Replay or it didn't happen.
  • lacibacsi
    Köszönöm!

Más téma: melyik az általánosan elfogadott színezés WN8 alapján? A 6 vagy a 10 szintű skála? (Ha tehát azt hallom, hogy citromsárga, akkor melyik skála alapján az?)
  • Oddball29
    HT-15-nél IS-7-el 18k bevett/kiosztott/blokkolt sebzés, volt ennél több? VK-B nem ér.
  • kHares
    Most ezeket veszik ki:
    http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/03/dishonorable-discharge.html
  • Kubukli
    KARINTHY FRIGYES - TANÁR ÚR KÉREM / MAGYARÁZOM A BIZONYÍTVÁNYOM
    Ne legyem igazam, de ezt még szerintem nem olvastad.
  • lacibacsi
    Köszönöm. Hogy mikor szellőztették meg nem tudom, de a hivatalos oldalon hivatalos bejelentésként csak közvetlenül előtte jelent meg. De mindegy is, lényeg, hogy lesz rá idő felkészülni.
    Gondolom (a WG híreiből az jött le), hogy a tier limites tankok helyére jönnek majd az újak. Van valahol egy lista, hogy mely tankok limitesek?
  • Sunsetjoy
    Az ilyeneknél hótmindegy, ha eldöntötték, hogy az vagy, akkor szögeskorbácsos penetenciát is tarthatsz magadon, hogy bizonyítsd az ellenkezőjét, te akkor is az vagy, punktum.
    Ha válaszolsz, hogy bizonyítsd az ellenkezőjét, az meg még nagyobb sértés, onnan nincs visszaút :D

(sajna ha együtt jár az idiotizmus, akkor a csapatukat felhergelhetik valami report-féleségre, de max. ennyi).
  • Plata
    Tegnap nekem is volt hasonló,csaló meg gold noob voltam,mert megöltem M41-el egy tárral challenger t34-85 párost.
    Hiába mondtam hogy sima lőszerem van,csak ugattak hogy csaló vagyok mert az ő lövésük pattant rólam,nekem meg minden lövés átment.
  • R3nton
    Ilyen nekem is volt mostanában valakivel. Előbb kezdett lőni a gyerek és még én voltam a csaló, mert használtam porciót :D
  • Fulcrum11
    Emlékeztek még a régi szép időkben a matyashun vs SGfórum gyakorló csatákra? :D az volt a valami :) Amikor a vereség döntetlen ugye!
    Ehhez képest az arty sírás csak óvoda :)
    Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2015.03.24. 12:31:54
  • Plata
    Jóval előtte szólni szoktak,mert ilyenkor megindul a bevásárlási láz.Az E-25 sem 4 nappal előtte volt hír,hanem sokkal hamarabb megszellőztették.
  • lacibacsi
    Sziasztok! A prémium tankok shop-ból való kikerülését általában mennyivel annak megtörténte előtt jelentik be? Az E-25 esetében ugye négy nappal korábban szóltak. Ez a gyakorlat, vagy általában több időt hagynak erre? Köszönöm
    Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.03.24. 12:26:17
  • R3nton
    Ebből látszik, hogy csak akkor kedvez a prémeseknek a rendszer, ha megveszed pénzért a prémet, ha küldiből jön, akkor nem :D
  • András77
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hagyjuk már a gárdát, könyörgöm. Egyenes emberek? Akkor minek kamuznak a céljaikat illetően? Egy őszinte, egyenes, igaz magyar ember nem hazudozik és kamuzik össze-vissza. Pont. Csak "sétálgatnak" a városban, miért nem mondják ki mi az igazi céljuk? Vállalják fel, aztán mindenki eldönthetné, hogy szimpatizál-e esetleg velük vagy sem. Jah, azt nem lehet, mert az igazi célok igazából vállalhatatlanok, csak bekamuzni lehet mindenfélét... Szerintem meg a legtöbb ember pontosan látja, hogy kb ezek is hülyének néznek mindenkit, mint egyébként a politikusok úgy általában. Na innentől nincs több mondanivalóm és nem is érdekelnek.

Jobban érdekel a WoT. Kaptam 2 nap prémet tegnap a küldetésből, és 10 vereséggel nyitottam A legeslegszebb jelenet az, amikor cliffen elmegyek a sziklához, de nem figyeltem és kb 10 tank meg lent marad a házaknál, ott kempeltek. Az ellen lenyomott minket, odament foglalni, meg lövöldözni a zászlótol, de lentről a mieink nem igazán tudták őket lőni. Ez a kb 10 tank simán hagyta befoglalni az ellenfelet. Kész, a mai nap mélypontja szerintem ez volt.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.24. 10:20:18
  • R3nton
    Szép!
  • Toweliee
    Tedd oda a vasat és minden rendben lesz.
  • Plata
    Rendben,nem etetem a barlangi trollt,mert hegyi troll lesz belőle.
  • Plata
    Hát ez valami marhára tetszik.
  • ch0ler
    Grat! Nem lehetett semmi "meló" összehozni az utolsó tankot is...Én még a t28-as küldetésekkel szenvedek, baromi lassan halad a
    dolog. Mondjuk nagyot csalódtam magamban,azt hittem ennél azért jobban játszom...De most a küldetéseknél le tudom mérni,hogy sajna nem..
    A t55-öt még jó lenne behúzni (2045-re meg is lesz :-) ), de asszem a 260 mission impossible kategória marad számomra.